Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

QUOTE(kumiko @ 2010 09 26, 15:01)
norejau jusu paklausti ar tiesa kad anti-blemish solutions kreminei pudroj yra salicio,kuris gydo spuogelius? taip sake konsultante..ir gal naudojusios galetu palyginti sia pudra su clarins firmos trully mat..arba bent himalaal pagal sudeti smile.gif

Aš dabar šią naudoju, palyginti negaliu, bet šiaip patinka man ji, nesigailiu įsigijus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 26, 23:53)
Aš dabar šią naudoju, palyginti negaliu, bet šiaip patinka man ji, nesigailiu įsigijus smile.gif

kokia jusu oda? ar gerai maskuoja ir kokia jos kaina?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 09 27, 09:15)
kokia jusu oda? ar gerai maskuoja ir kokia jos kaina?

Oda riebi smile.gif tai su ja sakyčiau mažiau blizgesys išlenda, nei su kitomis. Maskuoja gerai, nedaug tepant mažiau, bet daugiau užtepus daugiau ir maskuos. Natūraliai atrodo, išsilaiko gerai.
Douglase 110 kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 27, 10:24)
Oda riebi smile.gif tai su ja sakyčiau mažiau blizgesys išlenda, nei su kitomis. Maskuoja gerai, nedaug tepant mažiau, bet daugiau užtepus daugiau ir maskuos. Natūraliai atrodo, išsilaiko gerai.
Douglase 110 kainuoja.

aciu uz atsakyma:) o koks jusu nr?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 09 27, 17:10)
aciu uz atsakyma:) o koks jusu nr?

aistuliaa,dar norejau paklausti koks tos krempudros kiekis? smile.gif kiek laiko naudojate,tepant kasdien:)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 27 rugsėjo 2010 - 18:28
QUOTE(*moon* @ 2010 09 20, 09:32)
Man tai pat veida berdavo kosmariskai nuo tos linijos, jau baisesniu priemoniu turbut nesu turejus  doh.gif  doh.gif  doh.gif

biggrin.gif man irgi bere, bet tik kelias savaites, net ejau aiskintis, kas per nesamone, konsultante tik sypsojosi ir sake, kad jei kantrybes turesiu ir dar ji kasdien naudosiu, tai greitai neliks nei vieno berimo bigsmile.gif Beria, nes oda is gilesniu sluoksniu valosi. Ir tikrai nustojo berti, oda skaisti, niekuom nebegaliu skustis, esu labai patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LAALA @ 2010 09 28, 00:59)
biggrin.gif  man irgi bere, bet tik kelias savaites, net ejau aiskintis, kas per nesamone, konsultante  tik sypsojosi ir sake, kad jei kantrybes turesiu ir dar ji kasdien naudosiu, tai greitai neliks nei vieno berimo  bigsmile.gif Beria, nes oda is gilesniu sluoksniu valosi. Ir tikrai nustojo berti, oda skaisti, niekuom nebegaliu skustis, esu labai patenkinta  mirksiukas.gif

na tikrai nereikia tiketis stebuklo po keliu savaiciu biggrin.gif as jau labai ilgai naudoju sia linija ir tai negaliu pasakyti, kad veidas yra idealus, nes jei jis riebus, tai stebuklu ir negaliu tiketis, bet kitos priemones man visiskai netinka schmoll.gif myliu Clinique doh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 09 27, 19:28)
aistuliaa,dar norejau paklausti koks tos krempudros kiekis? smile.gif kiek laiko naudojate,tepant kasdien:)?

30 ml smile.gif aš ją tik neseniai nusipirkau, tai nežinau kiek laiko užteks. Dažausi kas dieną. Bet man atrodo, kad jos mažiau reikia nei tų visokių pigesnių (maybelline ir pan).
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 28, 16:45)
30 ml smile.gif aš ją tik neseniai nusipirkau, tai nežinau kiek laiko užteks. Dažausi kas dieną. Bet man atrodo, kad jos mažiau reikia nei tų visokių pigesnių (maybelline ir pan).

o koks nr jusu?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 09 28, 16:15)
o koks nr jusu?

6, bet jis tamsokas toks, kitą pirksiu šviesesnį, manau kokį 4..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 28, 18:00)
6, bet jis tamsokas toks, kitą pirksiu šviesesnį, manau kokį 4..

o uz kokias bandytas jums si pudra yra geresne? as vis neatstoju,nes labai domina mane si pudra smile.gif galvoju apie maybelline putas,gal bandete? renkuosi tarp sios ir clinque (aisku kaina tai lb skirias biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 09 28, 17:15)
o uz kokias bandytas jums si  pudra yra geresne? as vis neatstoju,nes labai domina mane si pudra smile.gif galvoju apie maybelline putas,gal bandete? renkuosi tarp sios ir clinque (aisku kaina tai lb skirias biggrin.gif )

Aš anskčiau pirkdavau pigesnes, tai man si geresne tikrai smile.gif
Bandziusi daug Maybelline, Nivea, Loreal. Maybelline putas irgi bandziusi, neblogos jos, man visai patiko. Clinique man vistiek graziau dengiasi, maziau reikia, bet kaina, kaip pati sakot, tikrai skiriasi smile.gif tai galit ir neskubeti ir pirma maybelline pabandyti putas.. Tik saltesniu oru ar nebus ta pudra per sausa g.gif nes mano oda riebi labai, bet ziema man ji sausoka buvo, nelabai dengdavosi graziai, vasara labiau tikdavo..
Atsakyti