Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

na mane pagaliau pasieke si pudryte. bet merginos, ji be jokio dozatoriaus, kaip Jus ja iskrapstot? g.gif jetau koks nepatogus naudojimas ir kaip reiks iskrapstyt kai liks jos tik ant dugno. smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egita_25 @ 2010 10 05, 09:58)
na mane pagaliau pasieke si pudryte. bet merginos, ji be jokio dozatoriaus, kaip Jus ja iskrapstot?  g.gif jetau koks nepatogus naudojimas ir kaip reiks iskrapstyt kai liks jos tik ant dugno. smile.gif
user posted image

na, nors ir su dozatorium buna, bet ir tai buna sunku iskrapstyti, kai eina i pabaiga g.gif o siaip tai kai turejau as sia tai visada laikydavau apvertusi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
O iš kur siuntėte cliniką?
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2010 10 05, 16:14)
O iš kur siuntėte cliniką?

parveze is Norvegijos.
Atsakyti
QUOTE(egita_25 @ 2010 10 05, 08:58)
bet merginos, ji be jokio dozatoriaus, kaip Jus ja iskrapstot?  g.gif jetau koks nepatogus naudojimas ir kaip reiks iskrapstyt kai liks jos tik ant dugno. smile.gif
na aš irgi, nusipirkau - o po to pagalvojau, o kaip ją čia man reiks dozuoti ir krapštyt g.gif biggrin.gif bet kolkas viskas visai super, nes buteliuką kresteliu prieš atidarydama (taip kaip ir parašyta), o tada belieka su šepetėlio galu lengvai perbraukti per pudrą kaklelio viršuje, ir užtenka. Arba švelniai paverčiu pridėjus prie kaklelio šepetėlį, kad šiek tiek ant šepetėlio užsilietų. Kai pudra baiginėsis, tai tikriausiai teks apverstą laikyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2010 10 05, 22:46)
na aš irgi, nusipirkau - o po to pagalvojau, o kaip ją čia man reiks dozuoti ir krapštyt g.gif  biggrin.gif bet kolkas viskas visai super, nes buteliuką kresteliu prieš atidarydama (taip kaip ir parašyta), o tada belieka su šepetėlio galu lengvai perbraukti per pudrą kaklelio viršuje, ir užtenka. Arba švelniai paverčiu pridėjus prie kaklelio šepetėlį, kad šiek tiek ant šepetėlio užsilietų. Kai pudra baiginėsis, tai tikriausiai teks apverstą laikyt g.gif

va va, o as tai sepetelio neturiu , teks isigyti smile.gif dekuj uz info wink.gif
Atsakyti
sveikutes,o gal kuri bandzius Clinique Superdefense SPF 25 Age Defense Moisturizer Combination Oily to Oily?labai domina ar veiksmingas,ar nekemsa poru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2010 09 18, 21:00)

O as siandien pasidaviau pardavejos itikinejimams ir isigijau si seruma:
user posted image

Dabar lauksiu stebuklu ant savo odos, o paskui jau raportuosiu  biggrin.gif

o kas zino kokia sito kaina Lietuvoje?galvoju ar apsimoka siustis g.gif
Atsakyti
noriu paklausti merginu,naudojanciu clinique krempudras : kuri labiausiai tikru misriai, linkusiai i sausuma odai? net nezinau,kuria issirinkti,galvojau supermoisture pirkti, bet ji riebins veida manau... noreciau,kad nesuteiktu kaukes efekto,butu pakankamai lengva,bet maskuotu smile.gif busiu dekinga, jei bent kas nors pades man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 10 07, 21:47)
noriu paklausti merginu,naudojanciu clinique krempudras : kuri labiausiai tikru misriai, linkusiai i sausuma odai? net nezinau,kuria issirinkti,galvojau supermoisture pirkti, bet ji riebins veida manau... noreciau,kad nesuteiktu kaukes efekto,butu pakankamai lengva,bet maskuotu smile.gif busiu dekinga, jei bent kas nors pades man 4u.gif

siulyciau tada Dewy Smooth Anit-Aging, ji skirta sausai arba misriai veido odai, gerai maskuoja, 15 SPF'as g.gif
arba Even Better Makeup, kuri skirta misriai odai, bet labai gerai maskuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 10 07, 21:47)

Jeigu mokate angliškai, pažiūrėkite čia: Guide to Clinique foundation
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 08 16, 20:03)
kiek naudojau priemonių iš clinique, nelikau patenkinta.
pirmiausia bandžiau clinique superbalanced makeup user posted image
mano riebiai odai jin netiko. nors tepėsi gražiai, lenkgvai išsklaidyti buvo galima.  tačiau, kaip jau sakiau, mano odai ji netiko.

paskui naudojau
3 tep skin care system. (muiliukas, clarifying lotion ir dramatically diferent moisturizing lotion)
prisiskaičiusi tiek daug gerų atsiliepimų jau tikėjausi kažko VAU.... bet... visiškai jokio teigiamo poveikio, jokių prošvaisčių nesimatė... dar ir dabar guli nebenaudojami...

dar norėčiau bent pabandyti clinique even better foundation. gal reiks nueiti į kokį douglasą, kad įpiltų pabandymui...

jei jusu oda riebi, jums tinkami kitokie produktai. geltonas losjonas turi sudetyje alieju, kas nelabai tinka riebiai odai. galite tiksliau aprasyti, kuriuos produktus naudojote (koki muila ir koki losjona) ir kokia tiksliau yra jusu oda, kur riebios, kur sausos vietos. taip pat kokio tiksliai poveikio is siu priemoniu tikejotes, kad taip nusivylete smile.gif
Papildyta:
QUOTE(welniūkštė @ 2010 08 23, 14:36)
dramatically different moisturizer gel riebiai odai kokioje pakuotėje yra? Randu ir tuteles pavidavo ir stiklinej bonkutej su dozatorium, ar ten skirtingi kremai?  g.gif  ir kokia kaina sio kremo? Ar jis pakankamai sudrekintu riebia oda, kuri siuo metu siek tiek pleiskanoja dėl vaistu poveikio? g.gif

ju yra 50, 125 ir 200 ml pakuotes, 125 ir 200 su dozatoriumi. Tai priemone 2kartus padididanti dregmes kieki odoje, taciau jei drekinimo nepakanka, rekomenduojamas papildomas drekinamasis kremas. jei turite problema issausejimo odos, siulyciau 3 zingsniu odos prieziuros sistema pagal jusu odos tipa ir Moisture Surge Extended Thirst Relief geli jei issausejimas vienintele jusu odos problema
Papildyta:
QUOTE(egita_25 @ 2010 08 24, 17:32)
merginos, parveze drauge Clinique mineraline pudryte. Bet as zinokit tikra tundra, nemoku teptis tais " miltais". ten atidengti reikia ar barstyti per tas skylutes ant sepetelio? nuzodziu apsimiltavau visus rubus  biggrin.gif

galite naudoti 2 budais:

isberkite nedideli pudros kieki ant serveteles ir pasiimkite pudra pritaikytu sepeteliu
arba
isberikite nededeli pudros kieki ant delno, kitos rankos pirstais susildykite pudra ir ispauskite i oda - man sis patinka labiausiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pikciurna_ @ 2010 09 12, 17:11)
Isbandziau Clinique tonika is rinkinio 3 step.
Kazkoks kosmaras, kvapas kaip degtines, alkoholio sudetyje nenormalus kiekis  schmoll.gif  doh.gif

Clinique negamina toniku smile.gif Tai sveiciamasis losjonas skirtas negyvoms lastelems nuo odos pavirsiaus nusveisti. Alkoholio koncentracijos CLinique neisduoda, tik skelbiasi visur, kad ji maza smile.gif Clinique paaiskina alkoholio naudojima sveiciamuosiuose losjonuose taip:
Alkoholis geriausiai zinomas alergijos nesukeliantis ingridientas butinas eksfoliacijos (sveitimo) procese

Sveiciamasis losjonas yra 3 zingsniu sistemos dalis, tad Clinique rekomenduoja naudoti visus 3 zingsnius optimaliausiam rezultatui pasiekti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 10 07, 12:47)
o kas zino kokia sito kaina Lietuvoje?galvoju ar apsimoka siustis g.gif

sis lietuvoje kainuos 219Lt ir pasirodys lapkriti
Papildyta:
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 10 07, 20:47)

pabandykite perfeclty real arba even better. arba almost powder make-up.
Atsakyti