QUOTE(hobite @ 2010 09 29, 12:29)
Ir ar naudojate spec sepetuka krepudrai? Tikriausiai tai buvo pats paciausias mano pirkinys is komsmetikos srities per visus mano dazymoi metus. Nerelaiai lengvai ir greziai dengia to sepetuko pagalba.
labai pritariu

seniau todėl ir nenaudojau krempudros, nes nesugebėdavau greitai ir tolygiai užtepti, tikra kankynė. O dabar nusipirkau superbalanced (ivory spalvą) ir šepetėlį - tiesiog suuuper derinukas

ir man ji netepa

kadangi naudoju tik 1-2 kartus į savaitę (kasdien tik birią/kompaktinę), tai tikiuosi kad labai ilgam užteks
QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 29, 14:41)
mano oda riebi,megsta blizgeti is po pudros...inkstiru buna atsiranda,poros issipletusios.Buvau uzsakius 3-step 4 odos tipui rinkinuka(riebiai odai),tai man visiskai netiko,muilas pernelyg sausino oda,
tai Jum gal rinkinuko Nr. 3 reiktų, ten tonikas ne toks stiprus. Bent jau man (mišri oda, bet be sausų-tempiančių vietų) tai buvo kaip tik
šis gelis yra tik toniko "pratęsimas", jis vienas pakankamai nedrėkins jei drėgmės odai tikrai trūksta ,- naudokit dar ir drėkinančius kremus, o ne iškart pudrą tepkit
QUOTE(wanted @ 2010 09 29, 16:46)
Čia ne kremas, šitas daiktas labiau kaip losjonas, kuris po kremu naudojamas odos drėkinimui.
va, va