Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 29, 16:51)
o tas "fluidas" kuri uzsisakete 4 ar 3 odos tipo?

cia kremas gelis misriai/riebiai odai (combination to oily skin),bet jis buvo ir komplektelyje 3-step set 4tipui. katik buvau clinique puslapyje,ta ziuriu jie biski pervadino tu 3-step setu pavadinimus,dabar 4titpas vadinasi-very oily skin,3tipas-oily skin,o anksciau berods 3 buvo normal to combination g.gif,o 4-as tiesiog -oily.Nu ir teisingai,as pritariu,kad 4 labai riebiai odai...noriu jau 3tipui isbandyti,gal taip nesausins,ir tiks mano odai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~PiNa_Colada~: 29 rugsėjo 2010 - 15:10
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 29, 15:51)
o tas "fluidas" kuri uzsisakete 4 ar 3 odos tipo?

kad pas juos šitų berods yra tik 2 rūšys- gelis riebesnei odai ir losjonas sausai. pas mane sausa oda, tačiau man vistiek gelis labiau patiko-kažkaip maloniau tepasi. Pabaigsiu dabar losjoną ir vėl gelį pirksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wanted @ 2010 09 29, 18:40)
kad pas juos šitų berods yra tik 2 rūšys- gelis riebesnei odai ir losjonas sausai. pas mane sausa oda, tačiau man vistiek gelis labiau patiko-kažkaip maloniau tepasi. Pabaigsiu dabar losjoną ir vėl gelį pirksiu smile.gif

tai jums is jo drekinimo pakanka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 29, 17:44)
tai jums is jo drekinimo pakanka? bigsmile.gif

Atvirai pasakius, tai drėkinimo stiprumo skirtumų tarp šitų dviejų nepastebėjau. Gal labiau jaučiasi ant riebios odos, nes gelis lengvesnės tekstūros, gal mažiau poras kemša g.gif Bet negaliu garantuot. Drėkinimo man tikrai pakanka ir iš gelio, tik vasarą sun-screeno, o žiemą apsaugos nuo šalčio reikia. Čia ne kremas, šitas daiktas labiau kaip losjonas, kuris po kremu naudojamas odos drėkinimui. Man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wanted: 29 rugsėjo 2010 - 16:48
QUOTE(hobite @ 2010 09 29, 12:29)
Ir ar naudojate spec sepetuka krepudrai? Tikriausiai tai buvo pats paciausias mano pirkinys is komsmetikos srities per visus mano dazymoi metus. Nerelaiai lengvai ir greziai dengia to sepetuko pagalba.
labai pritariu thumbup.gif seniau todėl ir nenaudojau krempudros, nes nesugebėdavau greitai ir tolygiai užtepti, tikra kankynė. O dabar nusipirkau superbalanced (ivory spalvą) ir šepetėlį - tiesiog suuuper derinukas thumbup.gif ir man ji netepa schmoll.gif kadangi naudoju tik 1-2 kartus į savaitę (kasdien tik birią/kompaktinę), tai tikiuosi kad labai ilgam užteks cool.gif

QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 29, 14:41)
mano oda riebi,megsta blizgeti is po pudros...inkstiru buna atsiranda,poros issipletusios.Buvau uzsakius 3-step 4 odos tipui rinkinuka(riebiai odai),tai man visiskai netiko,muilas pernelyg sausino oda,
tai Jum gal rinkinuko Nr. 3 reiktų, ten tonikas ne toks stiprus. Bent jau man (mišri oda, bet be sausų-tempiančių vietų) tai buvo kaip tik smile.gif
šis gelis yra tik toniko "pratęsimas", jis vienas pakankamai nedrėkins jei drėgmės odai tikrai trūksta ,- naudokit dar ir drėkinančius kremus, o ne iškart pudrą tepkit 4u.gif

QUOTE(wanted @ 2010 09 29, 16:46)
Čia ne kremas, šitas daiktas labiau kaip losjonas, kuris po kremu naudojamas odos drėkinimui.
va, va 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif
O as prisiziurejau youtube,ten mergina vietoj drekiklio naudoja tik ta losjona ir iskart ant virsaus tepa pudra,ir labai gerai jos oda atrodo ax.gif blush2.gif pamaniau,kad ir man jo uzteks.
O koki sios firmos kremuka rekomenduotumet rinktis riebiai odai drekinancio? 4u.gif tik ne matizuojancio
Atsakyti
QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 29, 21:32)
Aciu uz atsakyma 4u.gif
O as prisiziurejau youtube,ten mergina vietoj drekiklio naudoja tik ta losjona ir iskart ant virsaus tepa pudra,ir labai gerai jos oda atrodo ax.gif  blush2.gif  pamaniau,kad ir man jo uzteks.
O koki sios firmos kremuka rekomenduotumet rinktis riebiai odai drekinancio? 4u.gif tik ne matizuojancio

Aš vasarą irgi be kremo naudoju blush2.gif tepu krempudrą su sun-screen tiesiai ant viršaus ir man irgi viskas thumbup.gif atrodo. Bet žiemai neišeina- pernai su panašios konsistencijos drėkikliu nušalau odą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 29, 16:09)
cia kremas gelis misriai/riebiai odai (combination to oily skin),bet jis buvo ir komplektelyje 3-step set 4tipui. katik buvau clinique puslapyje,ta ziuriu jie biski pervadino tu 3-step setu pavadinimus,dabar 4titpas vadinasi-very oily skin,3tipas-oily skin,o anksciau berods 3 buvo normal to  combination g.gif,o 4-as tiesiog -oily.Nu ir teisingai,as pritariu,kad 4 labai riebiai odai...noriu jau 3tipui isbandyti,gal taip nesausins,ir tiks mano odai g.gif

nezinau ar pervadino, bet as visa laika (jau 5 metai panasiai) naudoju 3 linija riebiai veido odai (oily skin type).
o paklausiau tik del to, kad galvoju be reikalo jus pardavete ta kremuka (su visa ta linija kuri jums netiko), nes jis ir buvo tas pats kremukas kuri dabar isigijote ax.gif

o ka norejau pasakyti apskritai apie 3 linija... prausiklis ir tonikas ir turi isausinti jusu odyte (na bent jau tam momentui, kad nuimtu ta riebaliuka po nakties arba po dienos), nes paskui jus uztepate kremuka, kuris viska sureguliuoja-sudrekina. na bent jau mano problematiskai riebiai ir spuoguotai odai ta trecia linija labai tinka.

koki jus dabar tonika naudojate ir prausikli?
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 30, 12:36)
nezinau ar pervadino, bet as visa laika (jau 5 metai panasiai) naudoju 3 linija riebiai veido odai (oily skin type).
o paklausiau tik del to, kad galvoju be reikalo jus pardavete ta kremuka (su visa ta linija kuri jums netiko), nes jis ir buvo tas pats kremukas kuri dabar isigijote ax.gif

o ka norejau pasakyti apskritai apie 3 linija... prausiklis ir tonikas ir turi isausinti jusu odyte (na bent jau tam momentui, kad nuimtu ta riebaliuka po nakties arba po dienos), nes paskui jus uztepate kremuka, kuris viska sureguliuoja-sudrekina. na bent jau mano problematiskai riebiai ir spuoguotai odai ta trecia linija labai tinka.

koki jus dabar tonika naudojate ir prausikli?

manau ,kad pervadino,nes tada neuzsakineciau linijos 4tipui jei butu pasirinkimas riebiai arba labai riebiai odai,mano oda nera LABAI riebi smile.gif taip,zinau,kad tai tas pats kremas/gelis kuris buvo pomplekte,pardaviau jau senokai ,pries metus gal.manau,kad dabar tiks,nes nebenaudoju sausinanciu muilu bet toniku alkoholio pagrindu,tai drekinimo tikiuosi uzteks is jo smile.gif

siuo metu naudoju organini prausikli Sea of SPA firmos, EYS to Tomatoes linijos misriai/riebiai odai ,patinka jis man,nesausina odos,gerai putoja,nuvalo nesvarumus smile.gif toniko siuo metu jokio nenaudojo,nes nera poreikio kazkaip ax.gif

Atsakyti
QUOTE(hobite @ 2010 09 29, 13:39)
As metus laiko naudoju pudra. Nespeju grieciau pabaigti. Nesu is tu, kurios mirk gyvenk kiekviena diena dazos. Man kasdienai uztenka kompaktines pudros ir tuso. Beja, pagiramasis zodis Clinique tusas, kiek es bandzius, ju patys geriausi. O krempudra tepu reciau, vidutiniskai 2-3 kartus per savaite.

Tikiuosi, kad per metus laiko subaigsiu sita. O tada jau pirksiu sviesesne. Man ir vasarai nereikia tamsios, neidegu daug.

o as pavasari buvau usa nusipirkusi pora neutral spalvos Superfit pudrytes, ir siandien ziuriu, kad tas vienas rezervinis jau pasenes doh.gif doh.gif ar gali buti, kad per pusmeti ji man paseno blink.gif

tusu is Clinique ar irgi nemazai bandziusi, visi atrode tokie vidutiniskai geri g.gif na bet kaip pabandziau sita wub.gif
user posted image
tai dabar man rodos ilgai ir laimingai ji naudosiu, kol atsiras dar koks nors stebuklas biggrin.gif sepetelis gal ir juokingai atrodo, bet jis labai gerai atskiria blakstienas thumbup.gif man labai nepatinka kai blakstienos yra sukibusios gabalais (jokio ale storumo tai nepriduoda bendram vaizdui) tai va, rekomenduoju sita (tik $14)
Papildyta:
QUOTE(~PiNa_Colada~ @ 2010 09 30, 11:59)
manau,kad dabar tiks,nes nebenaudoju sausinanciu muilu bet toniku alkoholio pagrindu,tai drekinimo tikiuosi uzteks is jo smile.gif

na taip, drekina jis tikrai labai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, brukstelekit man i AZ, jei turit varianta, is kur patikimai galima pigiau gauti Clinique 4u.gif
Atsakyti
Noreciau atsiliepimu apie Clinique Superbalm lipgloss 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti