QUOTE(Sunreja @ 2010 10 27, 19:17)
o mano veidukui sis netinka, nes ir taip veidas labai super riebus, tai sito daikto su riebaliuku mano veidas visiskai nepernesa

QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 02, 01:16)
Jus cia manes klausiat?

QUOTE(spilgiukee @ 2010 11 02, 04:13)
o mano veidukui sis netinka, nes ir taip veidas labai super riebus, tai sito daikto su riebaliuku mano veidas visiskai nepernesa

Bet gi ji po to nuplauti reikia su vandeniu, tai jokio riebaliuko neturetu likti...

QUOTE(spilgiukee @ 2010 11 02, 05:13)

Tai kad šitas su riebalu yra ne veidui, o akių ir lūpų makiažui valyti. Veidui yra kitas, tas su pompa.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 02, 02:16)
www.amazingsales.lt
naudojau kremą nuo pirmųjų raukšlių. kaip ir geras, tik nieko ypatingo nepajutau. Paakių kremas apskritai sukėlė alergiją, tad teko dovanot, kam tinka.
dar turėjau krempudrą Anti blemish solutions Liquid make-up. Lyg ir nieko, bet man šiek tiek per tiršta, per storai tepas, tokia sunkoka, o maskuoja vidutiniškai.
dar turėjau krempudrą Anti blemish solutions Liquid make-up. Lyg ir nieko, bet man šiek tiek per tiršta, per storai tepas, tokia sunkoka, o maskuoja vidutiniškai.
QUOTE(Jusma @ 2010 11 02, 18:58)
O man ji kaip tik gana lengva pasirode ir maskavo tikrai neblogai. Dabar turiu continous coverage, tai si palyginus zymiai tirstesne. Pradzioje man gana nepatiko, dabar susidraugavau, kas dienai netinkama, per sunki, bet vakarais kada labai graziai su ja veidukas atrodo.
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 02, 19:01)
O man ji kaip tik gana lengva pasirode ir maskavo tikrai neblogai. Dabar turiu continous coverage, tai si palyginus zymiai tirstesne. Pradzioje man gana nepatiko, dabar susidraugavau, kas dienai netinkama, per sunki, bet vakarais kada labai graziai su ja veidukas atrodo.
na vat man tirštos ir nepatinka, nes jos tepasi storiau, o man labiau patinka skystesnės, nes jas galima lygiau užtepti ir nepadauginti

QUOTE(Jusma @ 2010 11 03, 11:56)
na vat man tirštos ir nepatinka, nes jos tepasi storiau, o man labiau patinka skystesnės, nes jas galima lygiau užtepti ir nepadauginti
be to, perku visad veiną, tad dienai ir vakarui.

Na, tada taip, nes anti-blemish tą aš irgi pirkau su tikslu, kad vakarui, dienai mineralines naudoju

Noriu paklausti tų, kurios naudojant Clinique tušus - ar jums jie irgi gabaliukais nusivalo (kaip čia paaiškinti tiksliau...). Kitų firmų kai nuvalai akis, tai viska susigeria servetėlęj, o Clinique tokiais gabaliukais nueina, kurie nesusigeria į servetėlę. Galvojau, kad gal čia tik su bandomuoju taip, bet va nusipirkau ir vsi tiek taip pat

QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 02, 20:01)
drauge, kuri naudoja continous coverage sake, kad ji geriausiai dengiasi dregna makiazo kempinele arba tik uztepus kremuka lengvai tapsnojant kempinele

QUOTE(Jusma @ 2010 11 07, 23:36)
Noriu paklausti tų, kurios naudojant Clinique tušus - ar jums jie irgi gabaliukais nusivalo (kaip čia paaiškinti tiksliau...). Kitų firmų kai nuvalai akis, tai viska susigeria servetėlęj, o Clinique tokiais gabaliukais nueina, kurie nesusigeria į servetėlę. Galvojau, kad gal čia tik su bandomuoju taip, bet va nusipirkau ir vsi tiek taip pat 

sunaudojau tris clinique tusus, visi taip valesi - gabaliukais

turėjau gal 5 high definition tušus ir kelis impact, visi valėsi labai lengvai ir paprastai, jokiais ne gumuliukais, man būtent ir patiko kad taip lengvai valosi...