Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

QUOTE(Vavidvake @ 2010 11 11, 13:35)
lash power ir turi nusplauti gabaliukais. cia tik del formules. zinote, kad jis nusiplauna siltu vandeniu ir nereikia makiazo valyklio?

man kazkaip su vandeniu nei vienas clinique tusas dar nenusiplove g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vavidvake @ 2010 11 11, 12:35)
lash power ir turi nusplauti gabaliukais. cia tik del formules. zinote, kad jis nusiplauna siltu vandeniu ir nereikia makiazo valyklio?

Niekada gyvenime tušo nenuplaudinėju vandeniu, nesiruošiui ir šį kartą ax.gif
jeigu, kaip sakote, tokia formulė, kodėl tuomet ir kitas mano minėtas tušas gabalais nueina...jaučių, kad arba pasenę, nors neatrodo, arba kažkokia kita velniava...nepatinka man taip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jusma @ 2010 11 12, 13:07)
Niekada gyvenime tušo nenuplaudinėju vandeniu, nesiruošiui ir šį kartą ax.gif
jeigu, kaip sakote, tokia formulė, kodėl tuomet ir kitas mano minėtas tušas gabalais nueina...jaučių, kad arba pasenę, nors neatrodo, arba kažkokia kita velniava...nepatinka man taip schmoll.gif

lash power yra kitoks tusas nei visi kiti, jis nenubega nei kai lyja lietus, nei baseine, nei verkiant ir nenusivalo su makiazo valikliu. Ji reikia nuplauti su siltu vandeniu smile.gif naudoju ji nuo atsiradimo, geresnio nesu turejus. Niekada nebuna pajuode paaikiai. Nekenciu kai iseini is duso ir akys nubegusios, o sitas dusas paprasciausiai gabliukais nusiplauna. thumbup.gif Jei napatinka daugiau tokio nepirkit, nes jis nepasenes, o tokia jo formule. cia is ju psl:

Vows to look pretty for 24 hours without a smudge or smear. One stroke and these pretty lashes last through rain, sweat, humidity, tears. Yet the formula removes easily with warm water. Unique brush reaches and beautifully lengthens even the tiniest of lashes. Ophthalmologist tested, too.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurdld: 24 lapkričio 2010 - 11:19
Sorry uz poster_offtopic.gif
Galiu perleist pabandymui CLINIQUE "zero gravity repairwear lif" stangrinantis kremas misriai riebiai odai.
user posted image
Atsakyti
LT kainos uzkeltos g.gif , o man taip reiketu clinique pudros... gal patartumete, is kur ir per ka jus uzsisakinejate, kur galima butu pigiau nusipirkti?

Buciau dekinga uz jusu patarimus 4u.gif
Atsakyti
Mane irgi domina, jei iš kažkur užsisakinėtumėt, gal priimtumėt prie užsakymo blush2.gif o kokios ieškot? smile.gif
Atsakyti
Siuo metu is Clinique naudoju

Anti blemish solution. spuogeliams
Turnaround body smoothing cream. gerai susigeria
Baigiau neseniai turnaround concentrate. Labai lengvas
Take the day off make up remover. Geras. Bet yra ir pigesniu neblogu.
Clarifying lotion - labai atsargiai su numeriais reikia. Pries tai turejau viena, tai buvo galima kasdiena naudoti. Isigijau kita...oda pradejo siaustis. Po to paprotino, kad ji galima maximum kaip mano odai 2 kart i savaite naudoti.
A dar kaukes esu ismeginusi - turnaround instant facial masque. Patinka, kad uztenka ja 5 min laikyti. Ji su granulemis. Tiubeleje. Patogu naudoti.
Bei bandziau turnaround 15-minute fasial masque. Tirsta. Uztepimas kiek nepatogus.
Atsakyti
QUOTE(eglejtree @ 2010 12 12, 16:39)
Siuo metu is Clinique naudoju

Take the day off make up remover. Geras. Bet yra ir pigesniu neblogu.

Gal galetumet tuos pigesnius pavardinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 12 12, 19:10)
Gal galetumet tuos pigesnius pavardinti?  4u.gif

Naudojau Loreal kur perpus su aliejuku. Tikrai normalus.
Dar vienas kazkuris patiko net labiau. Nenoriu pameluoti, bet man atrodo kazkuris is Garnier. Atmintis doh.gif nors sunaudojau ne viena. Maximoje buvo superine nuolaida 8 gal lt. Tai is kart net kelis pirkau.
Paskutiniu metu serveteles naudoju. Tenka skraidyti, tai visais budais limituoju svori ir skyscius smile.gif
Skystas muilas vertas demesio. siuo metu naudoju ir Clinique. Didelis butelis ilgai uzteks. Ko makijazo valiklis nenueme, sis nuplaus smile.gif Jokio dirglumo akims. jokiu pasaliniu kvapu. Man patinka.
Atsakyti
QUOTE(eglejtree @ 2010 12 12, 20:30)
Skystas muilas vertas demesio. siuo metu naudoju ir Clinique. Didelis butelis ilgai uzteks. Ko makijazo valiklis nenueme, sis nuplaus smile.gif Jokio dirglumo akims. jokiu pasaliniu kvapu. Man patinka.

pritariu 4u.gif
Atsakyti
Manieji - absoliutus favoritai:
Clinique liquid facial soap extra - mild
Dramatically different moisturizing lotion
7 day scrub cream
Atsakyti
QUOTE(Mamaima @ 2010 12 01, 10:50)
LT kainos uzkeltos g.gif , o man taip reiketu clinique pudros... gal patartumete, is kur ir per ka jus uzsisakinejate, kur galima butu pigiau nusipirkti?

Buciau dekinga uz jusu patarimus 4u.gif

As dazniausiai brangia kosmetika perku per www.ebay.co.uk smile.gif ir kainos normalios, ir aukcionu buna. Clinique naudoju krempudra, ypac nerealus clinique all about eyes akiu kremukas smile.gif Turnaround visa serija tikrai superine smile.gif (bent jau man tai tikrai)
Yra ivairiu odos tipu ir nebutinai visiems vienodai turi tikt taip, kaip tinka ir man biggrin.gif
Atsakyti