Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

Tai gal aš pati tada su kokiu kitokiu sumaišiau, nors galimas dalykas, kad atpigo, nes kaina domėjausi gal rugsėjį, tai jau per tiek laiko gal ir kainos į sveiko proto ribas atėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 12 24, 13:29)
Tai gal aš pati tada su kokiu kitokiu sumaišiau, nors galimas dalykas, kad atpigo, nes kaina domėjausi gal rugsėjį, tai jau per tiek laiko gal ir kainos į sveiko proto ribas atėjo  biggrin.gif

biggrin.gif gali but.. nes va pvz Too faced seseliu palete nesiskiria nuo kainos uzsienyje beveik smile.gif jau geriau.. biggrin.gif visas su sventem!!! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ugnia @ 2010 12 24, 09:24)
Kristianoje kaina 49 litai  smile.gif

Tai reiskia nesumaisiau kainu bigsmile.gif thumbup.gif super..galvojau gal Kristutei brangiau ax.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojate antiperspirantą clinique? g.gif Pirmą naudojimo mėnesį idealus jis man buvo, o dabar kažkaip žiūriu visų tamsesnių drabužių pažastys baltut baltutėlės, visia kaip vaizdas už lango lotuliukas.gif biggrin.gif ir prakaitą sulaiko tik puse dienos g.gif
Atsakyti
Nusipirkau Clinique rutulinį, bet kai pagalvojau kad esu nestuke.gif ir dar visokių tv laidų apie kenksmingą kosmetiką priklausiau - nusipirkau Weleda (čia tipo natūralesnis kad būt biggrin.gif ) ax.gif
Clinique atidaviau mamai, kol kas labai jį giria, nieko nepeikė, o paprašė atsargai dar vieną užsakyt biggrin.gif Ir kaip suprantu jokio tepimo, nes ko jau ko, bet tokių dalykų ji nepakenčia, nes darbe mėgstamiausia jos apranga - juodi megztukai, golfytės, tai jei baltos pažastys būtų - mirtis agrastuose wacko.gif
O dėl prakaito kvapo sulaikymo, nieko nesakė, bet matyt veiksmingas, nes antraip atsiliepimus būčiau jau išgirdus biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,

dirbu su estee lauder/clinique kosmetika jau senokai taip kad ju produktus zinau gerai. kadangi dirbu su siomis kompanijomis tiesiogiai, ir viena is pirmuju gaunu pacias naujausias naujienas, ir produktus, noreciau pasidalyti sia informacija ir ziniomis su jumis.

Rutulinis dezodorantas is clinique yra tikrai geras, sulaiko prakaita netepa rubu, nesukelia jokios alergijos, ir neturi jokio kvapo. Tik visa laika pries pirkdamos patikrikinte gaminimo data jeigu senesnis negu 2 metai, nesvaistykite pinigu, vadinasi produktas senas. Kiek teko skaityti kitu atsiliepimus apie produktus is siu kompaniju, nustebau kad kai kurios merginos nusipirko produktus kuriu jau nebegamina sios kompanijos ir JAV jie issimti is marketo. Taip kad visa laika atkreipkite demesi i gaminimo data, 2-3 metu senumo produktai praranda veiksminguma. Kvepalai 4-5 metai.
Atsakyti
QUOTE(estee lauder/clinique BA @ 2011 01 03, 22:26)
Rutulinis dezodorantas is clinique yra tikrai geras, sulaiko prakaita netepa rubu, nesukelia jokios alergijos, ir neturi jokio kvapo. Tik visa laika pries pirkdamos patikrikinte gaminimo data jeigu senesnis negu 2 metai, nesvaistykite pinigu, vadinasi produktas senas. Kiek teko skaityti kitu atsiliepimus apie produktus is siu kompaniju, nustebau kad kai kurios merginos nusipirko produktus kuriu jau nebegamina sios kompanijos ir JAV jie issimti is marketo. Taip kad visa laika atkreipkite demesi i gaminimo data, 2-3 metu senumo produktai praranda veiksminguma. Kvepalai 4-5 metai.

Kad, neturi kvapo-prieštarauju biggrin.gif man jis turi tokį lengvą specifinį kvapą, neįkyru ir jaučiamą tik tik užsitepus rolleyes.gif Tik nesuprantu kodėl jis man drabužius tepa blink.gif niekam netepa,o man tepa blink.gif doh.gif Bet,pakolkas esu jo veiksmingumu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Kazkoki kvapa visi produktai tures del ingridientu, as turejau omeny kad kvepianciuju medziagu si kompanija nededa i savo produktus ( isskyrus kvepalus aisku smile.gif ). Kiekvienas Zmogus skirtingas ir kiekvieno kunas tam tikrus produktus priima skirtingai, vienam gali neveikti, kitam veikti treciam atsirasti alergija. taip kad arba nelabai kokybiskas dezodorantas, arba taip tavo kunas priima.
Atsakyti
isbandziau rinkinuka riebiai odai,prausimosi gelis,losjonas ir drekinamasis kremas. Na prausiklis kaip prausiklis,bet jau tas losjonas doh.gif atidarius buteliuka,tai alkoholiu pasmirsta,kad net sudeties skaityti nereikia,nors mano oda riebi,bet sio losjono "pagalba" ziauriai issausejo,pradejo pleiskanoti,temti oda.Uzsukau pas sios firmos dermatologe,kuri ta diena kaip tik konsultavo klientes,pridave ji man meginuku,patare pradeti nuo silpniausio losjono ir pamazu pereit prie stipriausio,kuri ir turiu namie.Visa tai buvo lapkricio gale,sunaudojau visus meginukus,perejau vel prie savojo losjno,bet oda vistiek pleiskanoja,tempia tiek lauke,tiek ir namie.gal dar isbandysiu kremuka nuo blizgesio<bet daugiau sios firmos produktu nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2011 01 05, 01:54)
isbandziau rinkinuka riebiai odai,prausimosi gelis,losjonas ir drekinamasis kremas. Na prausiklis kaip prausiklis,bet jau tas losjonas doh.gif atidarius buteliuka,tai alkoholiu pasmirsta,kad net sudeties skaityti nereikia,nors mano oda riebi,bet sio losjono "pagalba" ziauriai issausejo,pradejo pleiskanoti,temti oda.Uzsukau pas sios firmos dermatologe,kuri ta diena kaip tik konsultavo klientes,pridave ji man meginuku,patare pradeti nuo silpniausio losjono ir pamazu pereit prie stipriausio,kuri ir turiu namie.Visa tai buvo lapkricio gale,sunaudojau visus meginukus,perejau vel prie savojo losjno,bet oda vistiek pleiskanoja,tempia tiek lauke,tiek ir namie.gal dar isbandysiu kremuka nuo blizgesio<bet daugiau sios firmos produktu nepirksiu schmoll.gif

kaip gaila, kad jums netiko doh.gif man tiek prausiklis tiek losijonas tiek kremukas idealiai tinka... aisku iki tobulybes dar toli, bet palyginus su visais kitais produktais kuriuos isbandziau ant savo problematiskos odos, tai si linija man yra tiesiog stebuklas wub.gif
Atsakyti
visa laika pradedant naudoti 3 steps from clinique, pradzioje oda gali isberti, parausti, spuogeliu atsirasti (ypac riebiai odai), bet cia reikia kantrybes ir laiko dazniausiai tris keturias savaites kol odos lasteles apsivercia, odos sluoksnis atsinaujina. o tada prasideda gyjimas ir odos grozis pasirodo, visa laika reikia kantrybes. Na o su losijonu, taip jis stiprus, nes nuima negyva odos sluoksni ir visus nesvarumus, pabndyk kelias savaites naudoti jeigu oda nepripras tada nustok naudoti, visa laika svarbu kad naudotai krema kad oda neisausetu po losijono.
Atsakyti
atleiskit,jei jau buvo toks klausimas,bet is kur siunciates clinique pigiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 01 23, 14:54)
atleiskit,jei jau buvo toks klausimas,bet is kur siunciates clinique pigiau? 4u.gif

Is USA per tarpininkes smile.gif
Atsakyti