Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

QUOTE(Žvaigždutis @ 2009 06 08, 20:23)
o ka pasiulysit misriai/riebiai odai smile.gif ?
ir gal galit parasyt atsiliepimus kas naudojot 4u.gif ?

Naudoju siuos produktus dabar, tai tikrai patenkinta thumbup.gif :
user posted image user posted image
Dar planuoju isigyti si:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giselle: 04 liepos 2009 - 12:39
naudojau tuos 3 steps, tai man patiko smile.gif kremukas tik kazkaip sunkiai geres.. tai dbr naudoju tik prausikli, tai jo kolkas i kita nekeisciau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos Cleanique gerbejos!
As tapau sios kosmetikos gerbeja!!!
Mano veido oda riebi su daug poru ir blizganti budavo... ilgai paieskos tesesi, veido valymai ateme daug pinigu irr.......... Viena diena isigyjau 3 step linija, krema fluida, tos pacios firmos kremine pudra, veliau ir piestuka akims, blizgi lupos....Nu ka galiu pasakyti!!!!! SUPER! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif - tikejaus gero rezultato, bet kad ant tiek gero, kad pfu pfu nebreikia man ne veido valymu, tai is vis unreal! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Skaiciau, kazkas cia saket, tas muiliukas sausina oda... na riebiai odai reikia to "nusausinimo", bet po to tonikas, tas geltonas kremukas, po to fluidas...nu viskas oki doki pi pi pi thumbup.gif .
Ir kainos nera tokio ziaurios kaip as apie ta Cleanique galvojau!
Tik vat tuso dar nebandziau, kaip tik baigesi maniskis, galvoju gal pabandyti ir tusa is sios firmos!
Kas bandet kaip jums tusas?
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 05, 23:08)
Sveikos Cleanique gerbejos!

Nesusilaikysiu ir pataisysiu, nes nebe pirmoj temoj jau taip rasot - turetu but CLINIQUE wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 05, 23:08)
Kas bandet kaip jums tusas?

Nepatiko man Clinique tusas,turejau High Impact Mascara.
Mano blakstienos trumpos,tai vieno sluoksnio neuzteko,antras sluoksnis
sulipino blakstienas.Jis plonai tepa,reikalauja begalinio kruopstumo.
Drauges blakstienos idealios,tai jai uztenka vieno potepio ir atrode thumbup.gif

Atsakyti
sveikos ax.gif
aš irgi clinique gerbėja smile.gif nors nedaug priemonių naudoju, bet visom labai patenkinta.

dėl kainų, jei bijot per ebay pirkti, tai pirkit per kokias rimtesnes kosmetikos parduotuves internete, arba duty free parduotuvėsė kai kur nors skrendant thumbup.gif (beje aš šiaip gyvenu Vokietijoj, o prieš savaitę buvau Anglijoj, tai ten clinique pigiau nei žemyne eurais..)

QUOTE(amber123 @ 2009 07 04, 10:35)
Muilas, tonikas ir kremas?  g.gif o tiesa, kad ta dregme vadinama tai tinka visu tipu odai ?Nes as kai skaiciau tai tik riebiai kaip supratau..o man bendradarbe sako, kad ir sausai tinka  smile.gif
šiaip tas drėkiklis visiem tipam ok, bet riebiai geriau imti Gel o ne Lotion, nes lotion'as riebesnis. Aš naudoju 3-step, tik be prausiklio (tingiu, o ir be jo man efektas yra), mano oda mišri tai keitinėju toniką - arba 2 arba 3 perku, ir DDMG (gel'is man labiau patiko nei lotion'as, lengvesnis ant odos). Labai super, oda tikrai pagražėjus, spuogai beveik nebesirodo (o kaip mane nervavo, 25 metų su spuogais ant nosies vaikščiot doh.gif ), o naudoju 3-step dažniausiai tik rytais.

Dar tušas High Definition su tuo dvigubu šepetėliu labai thumbup.gif , tik kad brangokas,.. ir truputį įprast prie naudojimo reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 07 07, 20:47)
M..jasna  smile.gif as tai pagailejau lt.. mazas rinkinukas 80lt  doh.gif ir sedetis tikrai nekokia.. verysad.gif seip noreciau isigyt pabandyt.. bet krize  biggrin.gif

man tai padejo taip pat tas 3 step rinkinukas,imiau riebiai odai viska,bet padejo galiu sakyt kad trumpam,nes man rodos nuo to toniko,kuriam alkoholio ojojoj kiek,pradejo oda dar labiau riebaluotis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2009 07 07, 23:11)
man tai padejo taip pat tas 3 step rinkinukas,imiau riebiai odai viska,bet padejo galiu sakyt kad trumpam,nes man rodos nuo to toniko,kuriam alkoholio ojojoj kiek,pradejo oda dar labiau riebaluotis ax.gif

To toniko ir keliu rusiu, kai pirkau as, manes klause kokio norio su daug alkoholio ar su maziau... Mano oda buvo labai riebi, tad pasiule su daugiau, kad siek tiek pasausintu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 08, 11:21)
To toniko ir keliu rusiu, kai pirkau as, manes klause kokio norio su daug alkoholio ar su maziau... Mano oda buvo labai riebi, tad pasiule su daugiau, kad siek tiek pasausintu  thumbup.gif

o man kazkaip nuo to sausinimo gaunasi atvirkstinis efektas-oda pora dienu pasauseja,o po to dar labiau riebaluotis pradeda doh.gif
Atsakyti
Ar yra naudojusiu sia serija?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 06 19, 10:56)
Gal žinote, kiek Lt kainuoja tušas High lashes? Mačiau, kad užsienyje kaina 14$.

user posted image

tas tusas man nepatiko....sepetukas tai labai gerai tepa, bet jau tos sukytes tai man sulipino blakstienas....tai as naudojau tik sepetuko puse....

QUOTE(*moon* @ 2009 07 09, 15:20)
Ar yra naudojusiu sia serija?
user posted image

as naudojau.....veido plovyklis labai geras, tonikas labai geras tik pries naudojant reikia ji isplakti nes ant dugno nuseda baltos nuosedos kurios padeda odos blizgejimui......o tas kremukas irgi neblogas...as ji dabar naudoju tik kai spuogas koks isdygsta, nes visa veida pasitepus jis labai sausina ir traukia oda...nors mano oda riebi bet man per daug issausina.....ir vienas minusas kad tas kremukas palieka baltas demes....peroksidiniai kremai visada palieka baltas nuosedas ant veido..
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2009 07 10, 07:25)
as naudojau.....veido plovyklis labai geras, tonikas labai geras tik pries naudojant reikia ji isplakti nes ant dugno nuseda baltos nuosedos kurios padeda odos blizgejimui......o tas kremukas irgi neblogas...as ji dabar naudoju tik kai spuogas koks isdygsta, nes visa veida pasitepus jis labai sausina ir traukia oda...nors mano oda riebi bet man per daug issausina.....ir vienas minusas kad tas kremukas palieka baltas demes....peroksidiniai kremai visada palieka baltas nuosedas ant veido..

ta prasme, baltas demes? as savaite kaip naudoju situos "zingsnius", esu nepatenkinta...prausiklis prausia gal ir good, tonikas manau irgi geras, nes kai valausi tai ziauriai veida persti- na bet cia gal rodo kad gerai dezinfekuoja...?...o kremas man atvirksciai pasirode labai riebus...jokiu poru nesutraukia- atvirksciai doh.gif ir pridygo tookiu geruliu kad tik sleptis belieka... doh.gif
whatever, noretusi ir daugiau atsiliepimu isgirsti, gal cia tik man vienai taip.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 10 liepos 2009 - 09:36