QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 10, 02:36)
ta prasme, baltas demes? as savaite kaip naudoju situos "zingsnius", esu nepatenkinta...prausiklis prausia gal ir good, tonikas manau irgi geras, nes kai valausi tai ziauriai veida persti- na bet cia gal rodo kad gerai dezinfekuoja...?...o kremas man atvirksciai pasirode labai riebus...jokiu poru nesutraukia- atvirksciai

ir pridygo tookiu geruliu kad tik sleptis belieka...
whatever, noretusi ir daugiau atsiliepimu isgirsti, gal cia tik man vienai taip..
baltos demes turejau omeny kremo nuosedos ...bet nuvalius krema tos baltos nuosedos dingsta....nes kremas kaip minejau yra su peroksidu....o pepoksidas ant veido odos palieka baltas nuosedas ypac ten kur gerai kremo neitepi....man baltos nuosedos matosi ties veido konturais....bet tas aisku nemaiso....nes as tuo kremu veida tepdavau vakarais pries meiga....
as zinok daznai pastebiu kad nuo visokiu kremu nuo spuogu man pirmas dienas spuogu padaugeja.....tai padariau isvada kad tie kremai iskelia spuogus i pavirsiu....ypac inkstyrus iskelia i virsu o is inkstyru spuodeliai pasidaro.......
o poru tas kremas nesutraukia...jis tik spuogus naikina, riebuma nuima ir raudonuma nuima(aisku nuima nes peroksidas balina veida).......jei nori kad sumazintu poras naudok sita kremuka
arba sita kremuko jis padeda nuo poru ir blizgejima veido nuima...
o sitas srubas man labai patinka...sildomas ir inkstyrus isvaro lauk
o seip ne i tema bet labai geras poru sutraukejas yra sitas seriumas....nors i tema nes estee lauder priklauso clinique....ir labai daznai pastebiu panasumus tarp clinigue ir estee lauder...