Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 10, 10:36)
ta prasme, baltas demes? as savaite kaip naudoju situos "zingsnius", esu nepatenkinta...prausiklis prausia gal ir good, tonikas manau irgi geras, nes kai valausi tai ziauriai veida persti- na bet cia gal rodo kad gerai dezinfekuoja...?...o kremas man atvirksciai pasirode labai riebus...jokiu poru nesutraukia- atvirksciai  doh.gif  ir pridygo tookiu geruliu kad tik sleptis belieka... doh.gif
whatever, noretusi ir daugiau atsiliepimu isgirsti, gal cia tik man vienai taip.. g.gif

Tai gal tiesiog jis netinka tau, nes va as naudoju Sothys ir man irgi dar daugiau nuo tos kosmetikos pradejo spuogai kilti apart to kad juos naikintu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 07 10, 13:41)
Tai gal tiesiog jis netinka tau, nes va as naudoju Sothys ir man irgi dar daugiau nuo tos kosmetikos pradejo spuogai kilti apart to kad juos naikintu  doh.gif

as kaip tik pries tai sothys naudojau biggrin.gif ir lyginant su cliniku tai zymiai geriau buvo su sothys. matyt tikrai netiko verysad.gif
Atsakyti
O man labai patiko Clinique skaistalai - gele...Fresh Bloom Peony pas mane
smile.gif Toks grazus pailsejes veidas is karto wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 10, 02:36)
ta prasme, baltas demes? as savaite kaip naudoju situos "zingsnius", esu nepatenkinta...prausiklis prausia gal ir good, tonikas manau irgi geras, nes kai valausi tai ziauriai veida persti- na bet cia gal rodo kad gerai dezinfekuoja...?...o kremas man atvirksciai pasirode labai riebus...jokiu poru nesutraukia- atvirksciai  doh.gif  ir pridygo tookiu geruliu kad tik sleptis belieka... doh.gif
whatever, noretusi ir daugiau atsiliepimu isgirsti, gal cia tik man vienai taip.. g.gif

baltos demes turejau omeny kremo nuosedos ...bet nuvalius krema tos baltos nuosedos dingsta....nes kremas kaip minejau yra su peroksidu....o pepoksidas ant veido odos palieka baltas nuosedas ypac ten kur gerai kremo neitepi....man baltos nuosedos matosi ties veido konturais....bet tas aisku nemaiso....nes as tuo kremu veida tepdavau vakarais pries meiga....

as zinok daznai pastebiu kad nuo visokiu kremu nuo spuogu man pirmas dienas spuogu padaugeja.....tai padariau isvada kad tie kremai iskelia spuogus i pavirsiu....ypac inkstyrus iskelia i virsu o is inkstyru spuodeliai pasidaro.......

o poru tas kremas nesutraukia...jis tik spuogus naikina, riebuma nuima ir raudonuma nuima(aisku nuima nes peroksidas balina veida).......jei nori kad sumazintu poras naudok sita kremuka

user posted image

arba sita kremuko jis padeda nuo poru ir blizgejima veido nuima...

user posted image

o sitas srubas man labai patinka...sildomas ir inkstyrus isvaro lauk

user posted image

o seip ne i tema bet labai geras poru sutraukejas yra sitas seriumas....nors i tema nes estee lauder priklauso clinique....ir labai daznai pastebiu panasumus tarp clinigue ir estee lauder...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 07 10, 23:15)
O man labai patiko Clinique skaistalai - gele...Fresh Bloom Peony  pas mane
smile.gif  Toks grazus pailsejes veidas is karto wub.gif
user posted image

Turejau suos skaistalus. Nepatiko. Nezinau... gal del to kad spalva man kazkaip netiko, ar del to kad turiu milimus MAC skaistalus. Vienu zodziu pardaviau.

Papildyta:
user posted image
Naudoju si kremuka. Labai patinka. Nupirkau dar viena. biggrin.gif
user posted image
Sitas labai geras, neturejau bet bandziau parduotuveje, ir drauge turi. Tai 10 balu is 10. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 07 09, 23:20)
Ar yra naudojusiu sia serija?
user posted image

as kaip tik dabar naudoju smile.gif seip visai neblogai, tik labai issausino oda, o tas kremukas nelabai drekina.Bet seip spuogeliu apmazejo, tai esu visai patenkinta smile.gif
Atsakyti
[quote=Isabelle,2009 07 11, 01:50]

aciu lb uz info 4u.gif 4u.gif
apie tai kad nauji produktai tarsi "ispovokuoja" nauju spuogu atsiradima, girdejau ir manau kad tai visiska tiesa. tik vis tiek nebesinori tepti .... doh.gif bandysiu siand su cliniku siuo paistepliot, ziuresim... g.gif
na reikes isbandyt ir tavo siulyta "pore minimizer", nes tas "anti-blemish" rodo tik dar labiau suriebaluoja ir kemsa poras... doh.gif
o tas este lauder labai brangus?
Atsakyti
Aš gavau tokį mėginuką. Čia kaukė. Gal kas žinote, kokį poveikį ji duoda ir kaip naudoti? Ačiū 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 07 11, 23:04)
Aš gavau tokį mėginuką. Čia kaukė. Gal kas žinote, kokį poveikį ji duoda ir kaip naudoti? Ačiū  4u.gif

user posted image

A6 kiek suprantu visa Turnaround serija skirta odos regeneracijai, atsinaujinimui.
Bet smulkiau clinique puslapyje galit paskaityt smile.gif
Atsakyti
[quote=ievvvvaa,2009 07 11, 15:23]
[quote=Isabelle,2009 07 11, 01:50]
o tas este lauder labai brangus?
[/quote]
jav 30 ml $46 doleriai....
Atsakyti
gal kas isbandete? o gal is shiseido geresnis? netepa voku virsaus? smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 14 liepos 2009 - 20:01
QUOTE(.code. @ 2009 07 14, 21:01)
gal kas isbandete? o gal is shiseido geresnis? netepa voku virsaus?  smile.gif
user posted image user posted image

As turiu, negaliu palyginti, nes Shiseido neturiu.
Pravedimas geras, voku netepa, gerai laikosi, man patinka 4u.gif
Atsakyti