Įkraunama...
Įkraunama...

Užsikimšo kriauklė!

QUOTE (Martyna @ 2004 03 26, 12:56)
O lietuviska "Kurmi" pylei? rolleyes.gif
Nes tie uzsieniniai vamzdziu valikliai niekam tike smile.gif O "kurmis" visada padeda thumbup.gif

ta mano pazystama moteree toki ir pabande - tai isgriauze net ir senus vamzdzius.. teko priverstinai visa vamzdyna pasikeisti biggrin.gif
oij negaliu... smile.gif))))
Atsakyti
QUOTE (mamukas @ 2004 03 26, 10:55)
oij, jumoristes... biggrin.gif
linksma su jumis thumbup.gif

Nu jums gal ir linksma,bet man tai kaip cia pasakius....Indus plaunu vonioj,ir po viena lekste nesioju i virtuve...Kol kas tai nieko gero ir juokingo nematau...smile.gifsmile.gifsmile.gif
Linksma bus gal tada kai isardysiu kriaukle ir apipilsiu kaimynus nuo penkto iki pirmo auksto!!!!!!!Va tada tai bus smagu!!!!!
Atsakyti
QUOTE (Martyna @ 2004 03 26, 12:56)
O lietuviska "Kurmi" pylei? rolleyes.gif
Nes tie uzsieniniai vamzdziu valikliai niekam tike smile.gif O "kurmis" visada padeda thumbup.gif

kai saka:"Pirk preke Lietuviska lithuania.gif " laugh.gif laugh.gif laugh.gif

ir vargo nematysi..... nei senu vamzdziu...... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Nerieskit nesamoniu ,Kurmis labai padeda!!! Nezinau ,gal cariniai vamzdziai buvo?As irodziau ,savo profisonalui!
Atsakyti
QUOTE (bru @ 2004 03 26, 11:17)
Nerieskit nesamoniu ,Kurmis labai padeda!!! Nezinau ,gal cariniai vamzdziai buvo?As irodziau ,savo profisonalui!

Kurmio jau 2 butelius supylau-ir Su.....Eina sau,ardysiu kriaukle,arba visa vamzdyna!
Atsakyti
Na vamzdyno tu neisardysi, nors tokia paguoda, kad kaimynai iki pirmo auksto liks sausi, pabandyk alkune kaip mamukas siule pasiziureti, bet jei neatsisuka, tai geriau vyro palauk arba santechniko wink.gif
Atsakyti
Pabandyk su gyvatuku isvalyt jei kartais turi kas nors is pazistamu. Ten toks ilgas metalinis "sniuras" vyniojasi ir valosi.
Atsakyti
Sh... tas gyvatukas, kai tenka per menesi kokiu 2-3 kartus valyti. Ypac, kai ta nelaime - kriaukles uzsikimsimas - vyksta butent tada, kai vyro ner namie rolleyes.gif Kai jau neistveriau, zyziau pastoviai vyrui, kad keistumem vamzdynus. Iszyziau clap.gif

Keitimui sugaisom visa diena. Dejom plastikinius vamzdzius. Galiu pasakyti, kad namu salygomis patimes tikrai imanoma keisti. Nereik ir profu kviestis wink.gif. Tuo paciu keitem ir visus nutekamuosius vamzdzius, einancius nuo kriaukliu, vonios. Vienu zodziu, viskas buvo NEW biggrin.gif

Ir dar. Kad palaikyti svara, nes seni buvo prizele kazkokios smarves (tikraja ta zodzio reiksme unsure.gif ), reik i menesi no0rs kelis kartus ipilti i vonia ir kriaukles kokio nors dezinfektanto. Pvz, jusu mineto "Kurmio".
Atsakyti
Man užsikimšo vonia - labai sunkiai prabėga.
tai ką patartumėte ar irgi Kurmį pilti? Vamzdžiai seni. O jeigu išgrauš taip, kad vamzdžiai prakiurs. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 02 01, 16:23)
Man užsikimšo vonia - labai sunkiai prabėga.
tai ką patartumėte ar irgi Kurmį pilti? Vamzdžiai seni. O jeigu išgrauš taip, kad vamzdžiai prakiurs.  blink.gif

Pamegink TIRET. man padejo
Atsakyti
QUOTE(pijuska @ 2006 02 01, 21:10)
Pamegink TIRET. man padejo

Užpyliau "Kurmio", tai pramušė greitai, tik ten buvo parašyta 2h laikyti, bet aš palaikiau nepilną valandą, vis tiek poveikis buvo. ax.gif
Atsakyti
Nu gerai, o ka daryt, kai vonia daznai uzsikisa? Nieko blogo, kas idomiausia, as ten nepilu. Namas senas, vamzdziai, speju, irgi, nesenai atsikrausciau. KA DARYT?
Gyvenu treciam aukste, ar galiu pasikeist vamzdzius? Kiek toks malonumas grubiai atsieitu? ax.gif Kur rast santechnika, kuris tuo uzsiimtu? ax.gif

Patarkit, padekit, GELBEKIT. A tai praustis reikia iki keliu vandeny stovint blink.gif blink.gif Vaikas tai net nesiryzta tokiems "malonumams" doh.gif

Pyliau Kurmio. Daug. Laikiau ilgai (per nakti). Nepadejo schmoll.gif Pasidare truputuka gereliau, bet neznaimiai. Gal pilt keleta pakuociu? bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti