Įkraunama...
Įkraunama...

Užsikimšo kriauklė!

mes uzsikisusia kriaukle valem pirma ipylem skysto Kurmio, po to vadinama gyvate valem . Na padejo, dabar jau indus plaunu virtuvej, o ir vaiksciojau i vonia, ne viena puodeli ir lekste esu sudauziusi.
Atsakyti
Aš tai paskaičisu, kad tas kurmis blogio pridaro, patapau reklamos auka ir Tiret nusipirkau. Brangus tas bjaurybe, bet kad ir padeda, viskas veikia vėl:)
Atsakyti
labai paprastas budas uzsikimsusiai kriauklei pravalyti - i nubegimo vamzdi supilkite stikline colos bigsmile.gif palikti nakciai,ryte uzpilti karsto vandens...profilaktiskai,kad neuzsikimstu kriaukle,rekomenduojama nuo isvirusiu bulviu vandeni (karsta,verdanti) nupilti tiesiai i nubegimo vamzdi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2006 10 17, 06:02)
Geras ir isbandytas budas-
i kriaukle iberti sodos, kokius 5 saukstus,
ir uzpilti mazdaug stikline acto-
patikekit-greitoji pagalba  smile.gif

Sitas budas isbandytas, tik as naudodavau vien tik soda- padedavo, kita karta reikes su actu paeksperimentuoti rolleyes.gif
Atsakyti
Pagelbėjo mums vakar soda su actu ir dar ta gyvate prasukom. nes pas mus namo matyt pagrindiniame vazdyje kažkas pakliuvę, kadangi dažnai kišasi sad.gif
Atsakyti
Labas. Atėjau ir aš pagalbos: visą dieną šiandien vonią atkimšinėju: supyliau du chemikalų indus, sodą su actu, pompavau - efektas laikinas. Ir kas bjauriausia - jei virtuvėj vandenį leidi, jis sau vonioj kaupiasi verysad.gif . Namas senas, dalis vamzdžių - irgi. Gal žinote dar kokių stebuklingų būdų g.gif
Atsakyti
Pas mus kimsosi vonia truputi, tai Kurmio ipyliau ir padejo ax.gif
Atsakyti
Dėl vamzdynų užsikimšimo - geriausia nenaudoti jokių profilaktinių priemonių. Būtent visi chemikalai gadina gumines tarpines ir po kurio laiko per jas gali pradėti leisti. Jei užsikemša vamzdžiai, tai dažniausiai prie pat santechnikos mechanizmo - sifonuose. Dažniausias kaltininkas - plaukai, kurių jokia chemine priemone nepašalinsite. Tokiu atveju reikia išmontuoti sifoną, atjungti nuo mechanizmo ir jį išvalyti (arba kviesti mano vyrą smile.gif .
Toliau nuo mechanizmų paprastai niekada nesikemša, jei vamzdynai normaliai išvedžioti - o jei blogiausiu atveju taip atsitiktų - yra speciali santechninė viela, kuria nesunkiai galima išvalyti vamzdynus ir užsikimšusius giliau.
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2006 10 17, 06:02)
Geras ir isbandytas budas-
i kriaukle iberti sodos, kokius 5 saukstus,
ir uzpilti mazdaug stikline acto-
patikekit-greitoji pagalba  smile.gif

QUOTE(Wolke @ 2006 11 03, 23:48)
labai paprastas budas uzsikimsusiai kriauklei pravalyti - i nubegimo vamzdi supilkite stikline colos bigsmile.gif palikti nakciai,ryte uzpilti karsto vandens...profilaktiskai,kad neuzsikimstu kriaukle,rekomenduojama nuo isvirusiu bulviu vandeni (karsta,verdanti) nupilti tiesiai i nubegimo vamzdi  smile.gif

QUOTE(wai2te_m @ 2009 08 02, 01:56)
Pas mus kimsosi vonia truputi, tai Kurmio ipyliau ir padejo  ax.gif

uzsikimso vonia, turbut nuo plauku, bandysiu ka nors padaryt...
Atsakyti
Na ir man teko susidurt su tokia problema, kaip tyčia vyras išvykęs. Pradžioje užsikimšo kriauklė virtuvėje, atpumpavau lyg, bet pasirodo visas vanduo pradėjo vonioje kauptis doh.gif nusipirkau šiandien "Kurmio" , po to prapumpavau ir pramušė thumbup.gif dar nuėjau į pirmą aukštą pažiūrėt ar ten kur vamzdis neprakiuro nuo pumpavimo, bet lyg viskas gerai tongue.gif tai tokia patenkinta savimi dabar esu, kad ir moterys kartais gali tokias problemas sutvarkyt bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(somebody else @ 2010 05 30, 11:48)
Na ir man teko susidurt su tokia problema, kaip tyčia vyras išvykęs. Pradžioje užsikimšo kriauklė virtuvėje, atpumpavau lyg, bet pasirodo visas vanduo pradėjo vonioje kauptis doh.gif nusipirkau šiandien "Kurmio" , po  to prapumpavau ir pramušė thumbup.gif dar nuėjau į pirmą aukštą pažiūrėt ar ten kur vamzdis neprakiuro nuo pumpavimo, bet lyg viskas gerai tongue.gif tai tokia patenkinta savimi dabar esu, kad ir moterys kartais gali tokias problemas sutvarkyt bigsmile.gif  blush2.gif

reikia man kur nors ta pompa nusipirkt. Gal kuriam prekybos centre rasiu g.gif
Atsakyti
Mums tai Kurmis du kartus pagelbejo smile.gif
Atsakyti