Įkraunama...
Įkraunama...

Užsikimšo kriauklė!

QUOTE(Barbaryta @ 2010 06 01, 20:06)
Mums tai Kurmis du kartus pagelbejo smile.gif

Man Domestos kriaukliu atkimsejas padejo iskart (vonioje probelma buvo). Naudoju dar Mr. Muscle sink&drain gel kai pradeda letai vanduo begti. Vanzdziams nekenke.
Atsakyti
QUOTE(Barbaryta @ 2010 06 01, 19:06)

Pritariu, Kurmis geras dalykelis bigsmile.gif Jei uzsikemsa, uzpilu nakciai ir palieku, sniokscia, snypscia ten ir super issivalo thumbup.gif
Atsakyti
o jei kurmis nepadeda, Tiret tikrai padės, jis ir brangesnis, bet ir stipresnis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai efektyvi FM priemone - granules .Nera itin brangi ,o uz Kurmi daug stipriau veikia ir nesudaro vamzdziuose kamsciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 19 birželio 2010 - 12:40
QUOTE(Barbaryta @ 2010 06 01, 18:06)

mums tik kurmis padeda geras musu draugas :super :lotuliukas:
Atsakyti
nesuprantu, kai mums uzsikimso kriaukle, tai nei kurmiai, nei tiretai nei nieks nebepadejo, nors tikrai daug priemoniu isbandem... verysad.gif teko vamzdi keisti blink.gif
Atsakyti
Man irgi Kurmis geriausiai veikia - kaina jo gera ir valo gerai;)
Atsakyti
Mano vonia su tualetu kartu, tad as i vonia ( is leto i jos anga) kartas nuo karto supilu po 2 didelius puodus verdancio vandens. Ta pati darau ir su virtuves kriaukle. Klozeto vamzdynui naudoju eilines ekologiskesnes priemones.
Atsakyti
ant plastikiniu vamzdziu labiau limpa riebalai ir jie kaupiasi trukdydami isbegti vandeniui.
Atsakyti
QUOTE(deime @ 2010 08 12, 10:55)
ant plastikiniu vamzdziu labiau limpa riebalai ir jie kaupiasi trukdydami isbegti vandeniui.

drinks_cheers.gif ...atsisukau neapsikentus ir išmėžiau vamzdį...nepanašu kad ten kad būtų ištirpdęs tokį kiekį...nes jokie plovikliai nepadėjo nei pompavimai...dabar thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(neaiski @ 2006 10 17, 06:02)
Geras ir isbandytas budas-
i kriaukle iberti sodos, kokius 5 saukstus,
ir uzpilti mazdaug stikline acto-
patikekit-greitoji pagalba  smile.gif

šitas pats geriausias receptukas. O jei bebaigiant burbuliuoti dar karštu vandeniu nupylus... Tiek kad gal nereikia laukti, kol visai užsikimš. Pjauti, kad bėga nebe taip gerai ir praplauni smile.gif
Atsakyti
Kurmis thumbup.gif
Atsakyti