Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

idejau nauju foto smile.gif
ten kur is galo fotkinta, tai man paciai labai patinka tokia spalvyte, pilkumo gana nemazai turi smile.gif clap.gif nors dar ne svajoniu spalva biggrin.gif
Atsakyti
carela sveika,ar galetumetum kaip kirpeja idet medaus spalvos foto,kaip ji tiksliai atrodo,nes man patinka medaus spalva bet gal as ne tokia isivaizduoju ja,nes visos rodo skirtinga spalva 4u.gif
aistulia.man labai grazi spalva,o kokiais dazais ir numeriuku dazai,turbut jau rasei simta kartu tongue.gif
Atsakyti
plaukai geria spalva labai.Po tokios kaukes ar sampuno gali jums gautis labai ivairiu atspalviu,plaukai gali nuryzeti,arba uzsideti puvinas atspalvis.Geriau jau tada nusidazyti tamsiasne spalva.pavyzdziui kokiu vienu tonu,nei dazote.Arba uzsidazyti medaus spalva...bet nuo stipriai balintu plauku tikrai greita atspalvis atsiplaus,ant balintu plauku spalva uzsideda po trecio,ketvirto dazymo 4u.gif nors as sau uzsitonavau ir man laiko, kol kas...priklauso ir nuo dazu.augaliniai dazai yra silpni,jie net zilu neuzdazo,taigi faktas kad bet kuri spalva greitai atsiplauna smile.gif
Papildyta:

Uztonuoti,reiskia uzdeti spalva.Spalva arba tonas i tona,arba tamsesne.
Papildyta:

Seip po pilkintojo nerekomenduojama kauke,todel kad jei kauke stipresne,ji spalva nuima.Geriausia po pilkinimo,uzsideti kondicionieriaus ar balzamo ir tuoj pat nuskalauti. mirksiukas.gif
[/quote]
sveika,ar galetumetum kaip kirpeja idet medaus spalvos foto,kaip ji tiksliai atrodo,nes man patinka medaus spalva bet gal as ne tokia isivaizduoju ja,nes visos rodo skirtinga spalva 4u.gif
Atsakyti
jungiuosi ir as prie jusu - esu naturali blondine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 22, 20:15)
idejau nauju foto smile.gif
ten kur is galo fotkinta, tai man paciai labai patinka tokia spalvyte, pilkumo gana nemazai turi smile.gif  clap.gif  nors dar ne svajoniu spalva biggrin.gif

thumbup.gif is galo man kaip tik pr akis pilkumo ir tos tamsesnes sruogeles visai nemaiso smile.gif
Atsakyti
[quote=pandutė,2009 04 23, 07:43]
plaukai geria spalva labai.Po tokios kaukes ar sampuno gali jums gautis labai ivairiu atspalviu,plaukai gali nuryzeti,arba uzsideti puvinas atspalvis.Geriau jau tada nusidazyti tamsiasne spalva.pavyzdziui kokiu vienu tonu,nei dazote.Arba uzsidazyti medaus spalva...bet nuo stipriai balintu plauku tikrai greita atspalvis atsiplaus,ant balintu plauku spalva uzsideda po trecio,ketvirto dazymo 4u.gif nors as sau uzsitonavau ir man laiko, kol kas...priklauso ir nuo dazu.augaliniai dazai yra silpni,jie net zilu neuzdazo,taigi faktas kad bet kuri spalva greitai atsiplauna smile.gif
Papildyta:

Uztonuoti,reiskia uzdeti spalva.Spalva arba tonas i tona,arba tamsesne.
Papildyta:

Seip po pilkintojo nerekomenduojama kauke,todel kad jei kauke stipresne,ji spalva nuima.Geriausia po pilkinimo,uzsideti kondicionieriaus ar balzamo ir tuoj pat nuskalauti. mirksiukas.gif
[/quote]
sveika,ar galetumetum kaip kirpeja idet medaus spalvos foto,kaip ji tiksliai atrodo,nes man patinka medaus spalva bet gal as ne tokia isivaizduoju ja,nes visos rodo skirtinga spalva 4u.gif
[/quote]
Zinokite kiekvienas mato skirtingai,va juoka papasakosiu.Ateina kliente pas mane dazymui ir sako" Noriu tokios bordo spalvos" .Na kaip ir aisku kas per spalva ar ne? As jos pasiteirauju tamsesnes ar sviesesnes,atrodo kaip ir viskas ok.Bet man pasamone kazkaip pakuzdejo,kad reikia parodyti klientei spalvu palete,nors jau buvau susiruosusi maisyti dazus. Ir jus nepatikesite lotuliukas.gif Spekite i kokia spalva man dure pirstu kliente lotuliukas.gif niekada neatspetumete lotuliukas.gif ogi i kastona toki tamsu doh.gif va va sako va tokios spalvos noriu,ir zinokite nu man niekas vis nenudazo,vis su rausvumu spalva buna thumbup.gif pamoka visam gyvenimui,ateina kliente,pasako spalva,tada prasau paleteje parodyti kas tai per spalva. lotuliukas.gif tai lygiai taip pat ir su medaus spalva.Medaus spalvyte na isivaizduojam medu,medus toks sodrios geltonai rudos spalvos.Bet kiekviena isivaizduoja kitaip,viena tamsiau,kita sviesiau.viena geltoniau,kita rudziau.As sakyciau pas mane paleteje na gal 9M tokia medaus spallvyte,svelni.8M tonu tamsesne...
http://www.hairstyle...le-blonde16.jpg
http://z.about.com/d.../shorthair2.jpg
http://www.divavilla...des_hair808.jpg
na va cia keletas variantu kur raso jog medaus spalva,na ir mano akim ziurint grazios visai spalvytes,man antra labai grazi,tai ir butu manau kazkas panasaus i 9M mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va,mergytes,susitvarkiau plaukus savo,dabar laiminga clap.gif (kolkas nuotraukos neturiu)vakar buvau kirpykloj,tai su spalvos isemeju iseme man ta ruda spalva,nueme man tai iki pat mano naturaliu ir paskui dejom spalvyte,tai dabar tokie pilkai balti,nu man patinka...
Atsakyti
QUOTE(renaciuk29 @ 2009 04 23, 13:42)
Na va,mergytes,susitvarkiau plaukus savo,dabar laiminga clap.gif (kolkas nuotraukos neturiu)vakar buvau kirpykloj,tai su spalvos isemeju iseme man ta ruda spalva,nueme man tai iki pat mano naturaliu ir paskui dejom spalvyte,tai dabar tokie pilkai balti,nu man patinka...

Tai dziaugiames thumbup.gif ir laukiam nuotrauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 23, 12:09)
Zinokite kiekvienas mato skirtingai,va juoka papasakosiu.Ateina kliente pas mane dazymui ir sako" Noriu tokios bordo spalvos" .Na kaip ir aisku kas per spalva ar ne? As jos pasiteirauju tamsesnes ar sviesesnes,atrodo kaip ir viskas ok.Bet man pasamone kazkaip pakuzdejo,kad reikia parodyti klientei spalvu palete,nors jau buvau susiruosusi maisyti dazus. Ir jus nepatikesite lotuliukas.gif  Spekite i kokia spalva man dure pirstu kliente lotuliukas.gif niekada neatspetumete lotuliukas.gif  ogi i kastona toki tamsu  doh.gif  va va sako va tokios spalvos noriu,ir zinokite nu man niekas vis nenudazo,vis su rausvumu spalva buna thumbup.gif  pamoka visam gyvenimui,ateina kliente,pasako spalva,tada prasau paleteje parodyti kas tai per spalva. lotuliukas.gif  tai lygiai taip pat ir su medaus spalva.Medaus spalvyte na isivaizduojam medu,medus toks sodrios geltonai rudos spalvos.Bet kiekviena isivaizduoja kitaip,viena tamsiau,kita sviesiau.viena geltoniau,kita rudziau.As sakyciau pas mane paleteje na gal 9M tokia medaus spallvyte,svelni.8M tonu tamsesne...
http://www.hairstyle...le-blonde16.jpg
http://z.about.com/d.../shorthair2.jpg
http://www.divavilla...des_hair808.jpg
na va cia keletas variantu kur raso jog medaus spalva,na ir mano akim ziurint grazios visai spalvytes,man antra labai grazi,tai ir butu manau kazkas panasaus i 9M mirksiukas.gif

antra labiausiai į medaus neša mano įsivaizdavimu. kitose tai dar sruogelių įmaišyta ar pan.
Žiūrint dar kokio medaus kokio medaus naminio? dirbtinio? spalvos tai skiriasi lotuliukas.gif Dirbtinis į gintaro spalvą man neša, o naminis - į šiaudų lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(olialiaa @ 2009 04 23, 10:18)
jungiuosi ir as prie jusu - esu naturali blondine  4u.gif

junkis junkis. kaip sekasi tvarkytis su plaukučiais? nedažai? sruogelėm ar pan. juk dažnai ką turim, tai to nenorim ax.gif
Atsakyti
aistulia.man labai grazi spalva,o kokiais dazais ir numeriuku dazai,turbut jau rasei simta kartu tongue.gif
[/quote]

As pati nezinau jokiu numeriuku, man kirpykloj dazo biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(olialiaa @ 2009 04 23, 10:18)
jungiuosi ir as prie jusu - esu naturali blondine  4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2009 04 23, 11:27)
thumbup.gif  is galo  man kaip tik pr akis pilkumo ir tos tamsesnes sruogeles visai nemaiso  smile.gif

as irgi paziurejau toj foto, kad tos tamsesnes sruogeles nemaiso, inesa kazkaip gyvumo smile.gif
is priekio man norisi pilkesniu, bet dar paplausiu su pilkinanciu ir uzsipilkins, nes po kirpyklos man visada per geltoni biski smile.gif
Papildyta:
QUOTE(renaciuk29 @ 2009 04 23, 13:42)

Laukima foto smile.gif

Papildyta:
tiesa, siandien drauge atidave savo C:EHKO pilkintoja, kadangi nepatiko, bet nezinau kaip naudoti.. ar skiesti kaip parasyta? ir isvis kaip pamatuojat mililitrais? doh.gif
siandien gimtadienis laukia, baisu kazkaip ne taip persipilkinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 23 balandžio 2009 - 13:44
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 23, 14:25)
antra labiausiai į medaus neša mano įsivaizdavimu. kitose tai dar sruogelių įmaišyta ar pan.
Žiūrint dar kokio medaus kokio medaus naminio? dirbtinio? spalvos tai skiriasi lotuliukas.gif Dirbtinis į gintaro spalvą man neša, o naminis - į šiaudų lotuliukas.gif
Papildyta:

junkis junkis. kaip sekasi tvarkytis su plaukučiais? nedažai? sruogelėm ar pan. juk dažnai ką turim, tai to nenorim ax.gif

tai va,cia su tom spalvom galima visokiu kuriozu prisidaryti lotuliukas.gif Tai Rusiuke kuris medus tau i medaus spalva nesa? thumbup.gif lotuliukas.gif Va jums ir medus lotuliukas.gif ne vienas i medu nenesa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 23, 14:43)
tai va,cia su tom spalvom galima visokiu kuriozu prisidaryti lotuliukas.gif  Tai Rusiuke kuris medus tau i medaus spalva nesa? thumbup.gif  lotuliukas.gif Va jums ir medus lotuliukas.gif  ne vienas i medu nenesa lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na tas pasakymas medaus spalvos plaukai, tai įsivaizduoju tokią spalvą, kur antroj fotkėj. o kuris ten medus neįsivaizduoju lotuliukas.gif per vidurį tarp to ir tarp to gal biggrin.gif
Bet tą medaus spalvą gali kiekviena kitaip įsivaizduoti, kas naminį, kas dirbtinį...
Dėl to geriausia neštis bent kažkokią iškarpą iš žurnalo su plaukų spalva, arba rodyti paletėje... ax.gif
Atsakyti