Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 21, 10:27)
as jau po kirpyklos biggrin.gif
cia jau kartojuosi su aliejukais plaukams, ar kas nors naudojat semenu alieju? kirpeja sake labai gerai galiukams, galvoju gal reikia pabandyti  g.gif

as naudoju semenu ,bet paprasta alieju pilstoma
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2009 04 21, 16:15)
Perziurejau albuma, na man tai labiausiai patiko Foxlady, renaciuk29 (labai grazi spalva), stillness 2 nuotrauka. Super spalvos  thumbup.gif

Ziuriu mane traukia ant tokiu  medaus spalvos plauku.  wub.gif

mane irgi ant tokiu spalvu traukia,tik paciai neiseina taip nusidazyti
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 04 21, 14:55)
kodel jis vienas geriausiu kuo jis ypatingas? as tai naudoju aliejuka Liquid crystals with flax seeds tai yra skystieji kristalai su linu semenimis 4u.gif

Na tiesiog geras,ir galiukus apsaugo gerai ir konsistensija jo man patiko mirksiukas.gif geri ir kristalai,kuriuos naudojate.Na man asmeniskai patinka kuo skystesni aliejukai,kazkaip ju nedaug reikia,ir i dazus gali deti,ir pries dazyma naudoti kaip apsauga mirksiukas.gif Nuance firmos man ir darbui ir sau pats paciausias mirksiukas.gif jo yra meistro pasaulyje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2009 04 20, 20:21)
Vot ka tik nusifotkinau ir nusiunciau rusiukei i e-mail'a nuotraukas.  biggrin.gif

Nemokejau fotike isjungti blykstes, tai truputi apsviete, bet plauku spalva labai arti tiesios. Pas mane ant virsaus buvo dazyta sviesesniais, o galiniai ir saknys dabar biski tamses, ryzesni. Bet man ta ryza visai nieko, tik nezinau kaip kitiems atrodo...  g.gif

Reiskit nuomones, kai ikelsit  ph34r.gif

Ir laukiu prisijungimo duomenu  clap.gif

Va va pas mane panasi spalva buvo kaip pas Zhaltvyksle smile.gif Siulyciau uzsituonuoti tuos tamsesnius.As uzsitonavau ir dar su So silver sampunu prasiplaunu,super thumbup.gif ...Snd darbe visi klause: cia jusu naturalus plaukai? lotuliukas.gif koleges irgi nesuprato lotuliukas.gif sako ka tu cia savo plaukam pasidarei?Ir mes taip norim lotuliukas.gif Bet as sakiau "Panos,uzpatentavau,dabar kas norit,bus uz brangiai" lotuliukas.gif tongue.gif Reiks savaitgali pafotkint,nes neturiu fotiko dabar verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 21, 19:14)
Na tiesiog geras,ir galiukus apsaugo gerai ir konsistensija jo man patiko mirksiukas.gif  geri ir kristalai,kuriuos naudojate.Na man asmeniskai patinka kuo skystesni aliejukai,kazkaip ju nedaug reikia,ir i dazus gali deti,ir pries dazyma naudoti kaip apsauga mirksiukas.gif  Nuance firmos man ir darbui ir sau pats paciausias mirksiukas.gif jo yra meistro pasaulyje mirksiukas.gif
Papildyta:

Va va pas mane panasi spalva buvo kaip pas Zhaltvyksle smile.gif  Siulyciau uzsituonuoti tuos tamsesnius.As uzsitonavau ir dar su So silver sampunu prasiplaunu,super thumbup.gif ...Snd darbe visi klause: cia jusu naturalus plaukai? lotuliukas.gif  koleges irgi nesuprato lotuliukas.gif  sako ka tu cia savo plaukam pasidarei?Ir mes taip norim lotuliukas.gif Bet as sakiau "Panos,uzpatentavau,dabar kas norit,bus uz brangiai" lotuliukas.gif  tongue.gif Reiks savaitgali pafotkint,nes neturiu fotiko dabar verysad.gif

o kokiam mieste jus dirbate gal reiktu apsilankyti 4u.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2009 04 21, 15:36)
su senaja geraja keune 1517 numeriuku  4u.gif

ne nu geras negaliu patiket labai graziai atrodai 4u.gif nesuprantu vienos nusidazo ta spalva gaunasi vos ne balta, kitos-pilka, nu o pas tave taip graziai naturaliai super tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 21, 14:38)
Geras tas aliejukas galam su linu semenim.Seip vienas is geriausiu yra GREEN LIGHT aliejukas mirksiukas.gif

O kur ji galima nusipirkti? ax.gif

Man Zhaltvyksles per daug geltoni plaukuciai smile.gif
Papildyta:

Va va pas mane panasi spalva buvo kaip pas Zhaltvyksle smile.gif Siulyciau uzsituonuoti tuos tamsesnius.As uzsitonavau ir dar su So silver sampunu prasiplaunu,super thumbup.gif ...Snd darbe visi klause: cia jusu naturalus plaukai? lotuliukas.gif koleges irgi nesuprato lotuliukas.gif sako ka tu cia savo plaukam pasidarei?Ir mes taip norim lotuliukas.gif Bet as sakiau "Panos,uzpatentavau,dabar kas norit,bus uz brangiai" lotuliukas.gif tongue.gif Reiks savaitgali pafotkint,nes neturiu fotiko dabar verysad.gif
[/quote]

Cia apie ta sneki sampuna is matrix so silver ar as kazko nesuprantu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 21 balandžio 2009 - 20:11
QUOTE(gussste23 @ 2009 04 21, 21:04)
o kokiam mieste jus dirbate gal reiktu apsilankyti 4u.gif ?
Papildyta:

ne nu geras negaliu patiket labai graziai atrodai 4u.gif  nesuprantu vienos nusidazo ta spalva gaunasi vos ne balta, kitos-pilka, nu o pas tave taip graziai naturaliai super tikrai 4u.gif

Kaune, prasom, visi yra laukiami mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=aistuliaa,2009 04 21, 21:11]
O kur ji galima nusipirkti? ax.gif

Man Zhaltvyksles per daug geltoni plaukuciai smile.gif
Papildyta:

[/quote]
Cia apie ta sneki sampuna is matrix so silver ar as kazko nesuprantu? blush2.gif
[/quote]
Teip teip apie ta pati biggrin.gif tai ir sakau kad Zhaltvykslei reikia plaukucius uztonuoti,kad to geltonumo nebutu mirksiukas.gif
Papildyta:
Green Light yra nagavitoj kaune savanoriuose,vilniuje yra vitrina parduotuve kur savanoriuose swedbankas,tai vienoj pusej zemaites sustojimas,teo,maniezastai reikia eiti i priesinga puse ir ten yra parduotuve. www.jums.lt cia turetu buti adresai. mirksiukas.gif
Atsakyti
carela, o yra kokiu priemoniu, kurios suteiktu plaukams tamsesny siek tiek atspalvy? Mano plaukai jau n kartu balinti, vos atgaivinau juos, todel vel nesinori braukt per visa ilgy dazais, be to ant balintu plauku net patonavus augaliniais atspalvis ilgai nesilaiko. Noreciau medaus atspalvio, gal yra kokiu gudrybiu, kaip juos patamsinti? Pvz. l`oreal dazomasis sampunas buna yvairiu atspalviu, kaukes tamsiems plaukams, jeigu kazka panaudociau panasaus, gal jie kazkiek naturaliai patamsetu? g.gif Nes jau pavargau nuo tos blukintos sviesios spalvos, norisi naturalumo jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 21, 20:14)
Na tiesiog geras,ir galiukus apsaugo gerai ir konsistensija jo man patiko mirksiukas.gif  geri ir kristalai,kuriuos naudojate.Na man asmeniskai patinka kuo skystesni aliejukai,kazkaip ju nedaug reikia,ir i dazus gali deti,ir pries dazyma naudoti kaip apsauga mirksiukas.gif  Nuance firmos man ir darbui ir sau pats paciausias mirksiukas.gif jo yra meistro pasaulyje mirksiukas.gif
Papildyta:

Va va pas mane panasi spalva buvo kaip pas Zhaltvyksle smile.gif  Siulyciau uzsituonuoti tuos tamsesnius.As uzsitonavau ir dar su So silver sampunu prasiplaunu,super thumbup.gif ...Snd darbe visi klause: cia jusu naturalus plaukai? lotuliukas.gif  koleges irgi nesuprato lotuliukas.gif  sako ka tu cia savo plaukam pasidarei?Ir mes taip norim lotuliukas.gif Bet as sakiau "Panos,uzpatentavau,dabar kas norit,bus uz brangiai" lotuliukas.gif  tongue.gif Reiks savaitgali pafotkint,nes neturiu fotiko dabar verysad.gif

Bet esme tame, kad man patinka tie mano tamsesni plaukai, nezinau kaip juos pavadinti: geltoni, ryzi, medaus... blink.gif Gal as kitaip matau savo spalva nei kiti. Beto pati fotkinau, dar su blykste, tai ne visiskai tikra spalva gavosi. O ka reiskia uzsitonuoti? Islyginti plauku spalva, kad butu visi tokie sviesus? Gal ir gera mintis, is tikruju pati nezinau ko noriu. unsure.gif
Atsakyti

ne nu geras negaliu patiket labai graziai atrodai 4u.gif nesuprantu vienos nusidazo ta spalva gaunasi vos ne balta, kitos-pilka, nu o pas tave taip graziai naturaliai super tikrai 4u.gif
[/quote]

Na aciu blush2.gif Kadangi pas mane naturalus labai tamsus tai balta toli grazu nesigauna, nebent dazyciau per visa ilgy n kartu, bet kita beda yra - ryzas pigmentas doh.gif labai dziauguos kad per sy dazyma jy nugesino thumbup.gif

kas del Zhaltvyksleplauku spalvos, jei tau paciai patinka tai valio, mano pacios pries paskutini dazyma buvo panasi spalva gal sviesesne ir geltonesne kiek, pas tave yra rusvumo nemazai, bet as jau begau verkdama kad man spalva suvienodintu ir nakintu ta geltonuma doh.gif tai kas vienom grazu, kita pjaut gali 4u.gif
Atsakyti
nu issiaiskint nori viena dalyka biggrin.gif kaip jus palunat galva su tuo pilkintoju? 4u.gif isplaunat su sampunu tada pilkintojas? g.gif o kada kauke ar balzamas biggrin.gif kitaip plauku neissukuosiu doh.gif
Atsakyti

Na aciu blush2.gif Kadangi pas mane naturalus labai tamsus tai balta toli grazu nesigauna, nebent dazyciau per visa ilgy n kartu, bet kita beda yra - ryzas pigmentas doh.gif labai dziauguos kad per sy dazyma jy nugesino thumbup.gif

kas del Zhaltvyksleplauku spalvos, jei tau paciai patinka tai valio, mano pacios pries paskutini dazyma buvo panasi spalva gal sviesesne ir geltonesne kiek, pas tave yra rusvumo nemazai, bet as jau begau verkdama kad man spalva suvienodintu ir nakintu ta geltonuma doh.gif tai kas vienom grazu, kita pjaut gali 4u.gif
[/quote]

Vot tai as ir noriu tokiu i rusvuma sviesiu plauku, tik kad nesiseka isgaut tokiu doh.gif Pas mane buvo blokais dazyti plaukai, sviesinti, todel ta spalva ir yra nelygi, tai dabar nezinau ar sviesintis visus ar tamsintis tuos, kurie sviesus. Reik apsisprest viena karta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2009 04 22, 12:58)
nu issiaiskint nori viena dalyka biggrin.gif kaip jus palunat galva su tuo pilkintoju?  4u.gif isplaunat su sampunu tada pilkintojas? g.gif  o kada kauke ar balzamas biggrin.gif kitaip plauku neissukuosiu doh.gif

aš dažnai išsiplaunu pilkinamu šampūnu, paskui šiaip šampūnu, tada eina kaukės. o kartais tik pilkinamu šapm. - ir kaukė. žiūriu kokiam stovy plaukai po pilk. šampūno - šiurkštūs ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 04 21, 23:55)
carela, o yra kokiu priemoniu, kurios suteiktu plaukams tamsesny siek tiek atspalvy? Mano plaukai jau n kartu balinti, vos atgaivinau juos, todel vel nesinori braukt per visa ilgy dazais, be to ant balintu plauku net patonavus augaliniais atspalvis ilgai nesilaiko. Noreciau medaus atspalvio, gal yra kokiu gudrybiu, kaip juos patamsinti? Pvz. l`oreal dazomasis sampunas buna yvairiu atspalviu, kaukes tamsiems plaukams, jeigu kazka panaudociau panasaus, gal jie kazkiek naturaliai patamsetu? g.gif  Nes jau pavargau nuo tos blukintos sviesios spalvos, norisi naturalumo jau ax.gif

Zinokit jei esate sviesi,tai tamsiaplaukems priemoniu geriau nenaudoti.Sviesinti plaukai geria spalva labai.Po tokios kaukes ar sampuno gali jums gautis labai ivairiu atspalviu,plaukai gali nuryzeti,arba uzsideti puvinas atspalvis.Geriau jau tada nusidazyti tamsiasne spalva.pavyzdziui kokiu vienu tonu,nei dazote.Arba uzsidazyti medaus spalva...bet nuo stipriai balintu plauku tikrai greita atspalvis atsiplaus,ant balintu plauku spalva uzsideda po trecio,ketvirto dazymo 4u.gif nors as sau uzsitonavau ir man laiko, kol kas...priklauso ir nuo dazu.augaliniai dazai yra silpni,jie net zilu neuzdazo,taigi faktas kad bet kuri spalva greitai atsiplauna smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2009 04 22, 00:04)
Bet esme tame, kad man patinka tie mano tamsesni plaukai, nezinau kaip juos pavadinti: geltoni, ryzi, medaus...  blink.gif Gal as kitaip matau savo spalva nei kiti. Beto pati fotkinau, dar su blykste, tai ne visiskai tikra spalva gavosi. O ka reiskia uzsitonuoti? Islyginti plauku spalva, kad butu visi tokie sviesus? Gal ir gera mintis, is tikruju pati nezinau ko noriu.  unsure.gif

Uztonuoti,reiskia uzdeti spalva.Spalva arba tonas i tona,arba tamsesne.
Papildyta:
QUOTE(semita @ 2009 04 22, 12:58)
nu issiaiskint nori viena dalyka biggrin.gif kaip jus palunat galva su tuo pilkintoju?  4u.gif isplaunat su sampunu tada pilkintojas? g.gif  o kada kauke ar balzamas biggrin.gif kitaip plauku neissukuosiu doh.gif

Seip po pilkintojo nerekomenduojama kauke,todel kad jei kauke stipresne,ji spalva nuima.Geriausia po pilkinimo,uzsideti kondicionieriaus ar balzamo ir tuoj pat nuskalauti. mirksiukas.gif
Atsakyti