QUOTE(Egliukasz @ 2009 04 21, 23:55)
carela, o yra kokiu priemoniu, kurios suteiktu plaukams tamsesny siek tiek atspalvy? Mano plaukai jau n kartu balinti, vos atgaivinau juos, todel vel nesinori braukt per visa ilgy dazais, be to ant balintu plauku net patonavus augaliniais atspalvis ilgai nesilaiko. Noreciau medaus atspalvio, gal yra kokiu gudrybiu, kaip juos patamsinti? Pvz. l`oreal dazomasis sampunas buna yvairiu atspalviu, kaukes tamsiems plaukams, jeigu kazka panaudociau panasaus, gal jie kazkiek naturaliai patamsetu?

Nes jau pavargau nuo tos blukintos sviesios spalvos, norisi naturalumo jau
Zinokit jei esate sviesi,tai tamsiaplaukems priemoniu geriau nenaudoti.Sviesinti plaukai geria spalva labai.Po tokios kaukes ar sampuno gali jums gautis labai ivairiu atspalviu,plaukai gali nuryzeti,arba uzsideti puvinas atspalvis.Geriau jau tada nusidazyti tamsiasne spalva.pavyzdziui kokiu vienu tonu,nei dazote.Arba uzsidazyti medaus spalva...bet nuo stipriai balintu plauku tikrai greita atspalvis atsiplaus,ant balintu plauku spalva uzsideda po trecio,ketvirto dazymo

nors as sau uzsitonavau ir man laiko, kol kas...priklauso ir nuo dazu.augaliniai dazai yra silpni,jie net zilu neuzdazo,taigi faktas kad bet kuri spalva greitai atsiplauna
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2009 04 22, 00:04)
Bet esme tame, kad man patinka tie mano tamsesni plaukai, nezinau kaip juos pavadinti: geltoni, ryzi, medaus...

Gal as kitaip matau savo spalva nei kiti. Beto pati fotkinau, dar su blykste, tai ne visiskai tikra spalva gavosi. O ka reiskia uzsitonuoti? Islyginti plauku spalva, kad butu visi tokie sviesus? Gal ir gera mintis, is tikruju pati nezinau ko noriu.
Uztonuoti,reiskia uzdeti spalva.Spalva arba tonas i tona,arba tamsesne.
Papildyta:
QUOTE(semita @ 2009 04 22, 12:58)
nu issiaiskint nori viena dalyka

kaip jus palunat galva su tuo pilkintoju?

isplaunat su sampunu tada pilkintojas?

o kada kauke ar balzamas

kitaip plauku neissukuosiu
Seip po pilkintojo nerekomenduojama kauke,todel kad jei kauke stipresne,ji spalva nuima.Geriausia po pilkinimo,uzsideti kondicionieriaus ar balzamo ir tuoj pat nuskalauti.