QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 26, 21:36)
o kuo skiriasi tie pilkinantys kai buna violetiniai ir kai buna melyni?

kas suprantat?
Tiek violetinis pigmentas,tiek melynas,gesina geltonuma.Na jei aiskinti kodel ir kada naudojamas melynas,violetinis ar abu pigmentai,tai lb daug rasyti ir sunku paaiskinti kad butu aisku,man paciai ilgai aiskino kol isaiskino ir kas juokingiausia lietuviskai nieks neisaiskino,o rusu kalba per seminara isaiskino

nors va is manes ruse tai labai menka

nu idomu pasidare,reiks sudeti pasinagrineti,koks komponentas duoda pilkuma
Papildyta:
QUOTE(destiniuke @ 2009 04 27, 11:31)
sveikos kaip seniai cia buvau turejau darbelio perskaityti visas temas bet labai faina kad dalinates patarimais. as irgi neseniai pasisviesinau daugiau plaukus idejau foto tik jie neistiesinti nuejau su slapia galva miegoti. labai grazus jorky plaukai o jau blizgesys

domejausi panasiais dazais ju galima isigyti ir ebay sie dazai visai nekenkia plaukui, suteikia jiems blizgesio dedami kaip kauke tik kaina ju tokia nemaza apie 20 svaru ir vienu kartu daug nepasisviesinsi, galima naudoti ir tonavimui. vieni is tokiu dazu sebastian firmos, lyg ir redken yra gal jus daugiau ka nors zinote?
Na dar su tokiais dalykais nesusiduriau,bet jei logiskai mastant tai jei kauke uzdeda atspalvi,tai cia panasiai kaip sampunai.

Priversit mane merginos mokytis

vis kokiu cia idomybiu suzinau,taigi spyris i uzpakali mokytis ir dometis