Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

[quote=Melajja,2009 04 26, 14:38]
sita pamenu, bet kadangi jokio balzamo neturiu, nes naudoju kaukes vietoj balzamo, tai nieko ir nedejau blush2.gif
Papildyta:
[quote=aistuliaa,2009 04 26, 12:14]
Na man tai neliekapo pilkintojo kaip siaudai kokie, visai normaliai biggrin.gif
Papildyta:

taip iseina tavo pilkintojas ne taip sausina plauka, is vis as ejau pirkt i kosmada tavo rekomenduotajy, bet akis uzkliuvo einant pro kazkoki salonely uz keune, tai ir pasiimiau, gailuos bet sunaudosiu vistiek doh.gif
[/quote]

biggrin.gif na va biggrin.gif na nesakau, kad plaukai buna tokie, kai po kaukes, nusausina kazkike, bet normaliai, galiu ir paskui kaukes nesidet ir but 4u.gif
as dar dabar turiu C:ehko ta balzama, bet bijau naudoti doh.gif
Atsakyti
[quote=Melajja,2009 04 26, 14:38]
sita pamenu, bet kadangi jokio balzamo neturiu, nes naudoju kaukes vietoj balzamo, tai nieko ir nedejau blush2.gif
Papildyta:
[quote=aistuliaa,2009 04 26, 12:14]
Na man tai neliekapo pilkintojo kaip siaudai kokie, visai normaliai biggrin.gif
Papildyta:

taip iseina tavo pilkintojas ne taip sausina plauka, is vis as ejau pirkt i kosmada tavo rekomenduotajy, bet akis uzkliuvo einant pro kazkoki salonely uz keune, tai ir pasiimiau, gailuos bet sunaudosiu vistiek doh.gif
[/quote]
Tai ir kauke gali uzdet,pramasazuot ir nuplaut,svarbu nelaikyti kaukes ilgiau.Na o del sausumo,tai sitie sampunai sausina plaukus,vieni maziau,kiti daugiau...Tai priklauso ir nuo sampuno stiprumo.Kuo stipresnis,tuo labiau sausina 4u.gif
Atsakyti
o kuo skiriasi tie pilkinantys kai buna violetiniai ir kai buna melyni? smile.gif kas suprantat?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 26, 20:36)
o kuo skiriasi tie pilkinantys kai buna violetiniai ir kai buna melyni? smile.gif kas suprantat?

Man rodos violetinis neutralizuoja gelsvuma, o melynas duoda daugiau pilkumo g.gif Pataisykit, jei klystu blush2.gif
Atsakyti
sveikos kaip seniai cia buvau turejau darbelio perskaityti visas temas bet labai faina kad dalinates patarimais. as irgi neseniai pasisviesinau daugiau plaukus idejau foto tik jie neistiesinti nuejau su slapia galva miegoti. labai grazus jorky plaukai o jau blizgesys 4u.gif domejausi panasiais dazais ju galima isigyti ir ebay sie dazai visai nekenkia plaukui, suteikia jiems blizgesio dedami kaip kauke tik kaina ju tokia nemaza apie 20 svaru ir vienu kartu daug nepasisviesinsi, galima naudoti ir tonavimui. vieni is tokiu dazu sebastian firmos, lyg ir redken yra gal jus daugiau ka nors zinote?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 26, 21:36)

Tiek violetinis pigmentas,tiek melynas,gesina geltonuma.Na jei aiskinti kodel ir kada naudojamas melynas,violetinis ar abu pigmentai,tai lb daug rasyti ir sunku paaiskinti kad butu aisku,man paciai ilgai aiskino kol isaiskino ir kas juokingiausia lietuviskai nieks neisaiskino,o rusu kalba per seminara isaiskino lotuliukas.gif nors va is manes ruse tai labai menka lotuliukas.gif nu idomu pasidare,reiks sudeti pasinagrineti,koks komponentas duoda pilkuma g.gif
Papildyta:
QUOTE(destiniuke @ 2009 04 27, 11:31)
sveikos kaip seniai cia buvau turejau darbelio perskaityti visas temas bet labai faina kad dalinates patarimais. as irgi neseniai pasisviesinau daugiau plaukus idejau foto tik jie neistiesinti nuejau su slapia galva miegoti. labai grazus jorky plaukai o jau blizgesys  4u.gif  domejausi panasiais dazais ju galima isigyti ir ebay sie dazai visai nekenkia plaukui, suteikia jiems blizgesio dedami kaip kauke tik kaina ju tokia nemaza apie 20 svaru ir vienu kartu daug nepasisviesinsi, galima naudoti ir tonavimui. vieni is tokiu dazu sebastian firmos, lyg ir redken yra gal jus daugiau ka nors zinote?

Na dar su tokiais dalykais nesusiduriau,bet jei logiskai mastant tai jei kauke uzdeda atspalvi,tai cia panasiai kaip sampunai. g.gif Priversit mane merginos mokytis biggrin.gif vis kokiu cia idomybiu suzinau,taigi spyris i uzpakali mokytis ir dometis biggrin.gif
Atsakyti
[quote=carela,2009 04 27, 13:50]
Tiek violetinis pigmentas,tiek melynas,gesina geltonuma.Na jei aiskinti kodel ir kada naudojamas melynas,violetinis ar abu pigmentai,tai lb daug rasyti ir sunku paaiskinti kad butu aisku,man paciai ilgai aiskino kol isaiskino ir kas juokingiausia lietuviskai nieks neisaiskino,o rusu kalba per seminara isaiskino lotuliukas.gif nors va is manes ruse tai labai menka lotuliukas.gif nu idomu pasidare,reiks sudeti pasinagrineti,koks komponentas duoda pilkuma g.gif

idomu butu biggrin.gif nes mano tas alter ego violetinis, o C:ehko kur gavau, melynas smile.gif dar vis bijau ji bandyti biggrin.gif

Papildyta:
siandien eurokoj maciau kazkoki labai pigu pilkinanti sampuna, kaina tik 12-13 litu smile.gif lyg deissy rase turejo kazkada.. Kokie atsiliepimai? gal kas kada bandete? biggrin.gif
va toks jis:
user posted image
Atsakyti

4u.gif klausimėlis tikriausiai ne į temą:
ką paletėje reiškia balta spalva, ta prasme clear vadinasi ar lyk 00 kitose paletėse. kokiais atvejais ji naudojama ir ką daro, kaip dažoma (ar dedama oksidatoriaus)?

klausiu dėl to kad kažkas kalbėjo jog tie dažai neuždeda spalvos visiškai jokios, tiesiog pripildo plauką dažo,jis būna labiau blizgantis ir pan. tu man kaip blondinei paaiškink išsamiau, kaip čia iš tikro yra ir gal kažką ne taip supratau. sako lietuvoje nelabai kur naudoja tų dažų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 27 balandžio 2009 - 17:03
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 27, 17:55)
4u.gif klausimėlis tikriausiai ne į temą:
ką paletėje reiškia balta spalva, ta prasme clear vadinasi ar lyk 00 kitose paletėse. kokiais atvejais ji naudojama ir ką daro, kaip dažoma (ar dedama oksidatoriaus)?

klausiu dėl to kad kažkas kalbėjo jog tie dažai neuždeda spalvos visiškai jokios, tiesiog pripildo plauką dažo,jis būna labiau blizgantis ir pan. tu man kaip blondinei paaiškink išsamiau, kaip čia iš tikro yra ir gal kažką ne taip supratau. sako lietuvoje nelabai kur naudoja tų dažų g.gif

tai yra baliklis.jis maisomas su dazais tam kad dazuose butu daugiau baltumo.Taip isgaunama intensyvesne sviesi spalva.taip pat kaip ir paleteje prie sitos yra melyna,zalia,geltona,tokios super ryskios.jos nesilaiko vienos ir greitai nusiplauna. vat. 4u.gif
Atsakyti
As pati sau dazydavau ir i dazus dedavau to baliklio,bet man paciai tai jis nusiplaudavo kazkaip ir nzn,nepatiko.
Atsakyti
Siaip augaliniu serijoj 0 Clear& Gloss yra be %, jis suteikia daugiau zvilgesio ir atgaivina spalvyte. Uzsienyje ne vienam rimtesniam salone be jo neapsieina joks dazymas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(destiniuke @ 2009 04 27, 10:31)
sveikos kaip seniai cia buvau turejau darbelio perskaityti visas temas bet labai faina kad dalinates patarimais. as irgi neseniai pasisviesinau daugiau plaukus idejau foto tik jie neistiesinti nuejau su slapia galva miegoti. labai grazus jorky plaukai o jau blizgesys  4u.gif  domejausi panasiais dazais ju galima isigyti ir ebay sie dazai visai nekenkia plaukui, suteikia jiems blizgesio dedami kaip kauke tik kaina ju tokia nemaza apie 20 svaru ir vienu kartu daug nepasisviesinsi, galima naudoti ir tonavimui. vieni is tokiu dazu sebastian firmos, lyg ir redken yra gal jus daugiau ka nors zinote?

Yra yra tokiu dalyku, as is savo kirpejos uzsisakiau Davines kauke, kuri mano perbalintus plaukus turetu patamsinti, pigmentas neysieda y plauka, po kiek laiko nusiplauna, bet plauku tonavimui tinka, manau sveikiau nei dazai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 04 28, 11:06)
Siaip augaliniu serijoj 0 Clear& Gloss yra be %, jis suteikia daugiau zvilgesio ir atgaivina spalvyte. Uzsienyje ne vienam rimtesniam salone be jo neapsieina joks dazymas ax.gif

va va aš kažką girdėjau panašaus. o kažin pas mus kokios firmos šitą turi? ir kaip naudoti. nusipirkčiau ir nusineščiau kad nuteptų.
Atsakyti