Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

QUOTE(rusiuke @ 2009 04 28, 20:46)
klausiu nes noriu, kad plaukai blizgetų, tie viršutiniai tai pakulos doh.gif liečiu kaip lėlės plaukus, dar kai nededu jokių formavimo piemonių, tai puse velnio, vet jei ką dedu tai siaubas. apatiniai švelnūs, blizga o tie viršutiniai labai matyt paveikti aplinkos ir aišku dažymo (nors dažyti juk ir apatiniai) unsure.gif
Bet jei dėti 3 proc. tai kažin ar dar labiau nepakenksiu, nei kad padėsiu.

niu pas mane irgi tas pats zinok,tai as jau ju niekada su dazais nelieciu.nei su trim procentais nei su aukstesniais 4u.gif pabandyk nusipirkti wellos konstruktoriu-putas.man jos labai patinka,ir sukavima palengvina ir galiukus uzpildo,plaukai svelnus pasidaro. thumbup.gif savo kutvelai virsugalvyje tik jas ir naudoju. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 04 28, 16:25)
Nusidažiau ir  aš šiandien savo kudlikes  smile.gif įmesiu foto vėliau smile.gif

Laukiam biggrin.gif
Papildyta:
[
siandien eurokoj maciau kazkoki labai pigu pilkinanti sampuna, kaina tik 12-13 litu smile.gif lyg deissy rase turejo kazkada.. Kokie atsiliepimai? gal kas kada bandete? biggrin.gif
va toks jis:
user posted image
[/quote]

Tai niekas nieko apie sita sampuna negirdejo? doh.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaz: 28 balandžio 2009 - 20:57
imeciau siandienine foto, kaip atrodo plaukuciai sauleje smile.gif visada skirtingoj sviesoj skirtingai atrodo spalvyte smile.gif
bet pagalvojau, kad visai esu patenkinta, nebedazysiu visu plauku kuri laika, nes ir taip kiek ilgio praradu per tuos sviesinimus.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 28, 21:04)
niu pas mane irgi tas pats zinok,tai as jau ju niekada su dazais nelieciu.nei su trim procentais nei su aukstesniais 4u.gif  pabandyk nusipirkti wellos konstruktoriu-putas.man jos labai patinka,ir sukavima palengvina ir galiukus uzpildo,plaukai svelnus pasidaro. thumbup.gif  savo kutvelai virsugalvyje tik jas ir naudoju. mirksiukas.gif

o jas pardėse galiu įsigyti? pas mane tie plaukai garbanoti, tai jeigu nededu formavimo priemonių, galiu iš karto rištis plaukus, nes būna išsipūtę.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 04 28, 10:45)
As tokius kaip tik dabar pardavineju is Alfaparf Color&Wear. Sumaisai emulsija ir tubeles turiny ir tepi mirksiukas.gif  Labai lengva ir paciai naudoti ax.gif

Tai paaiskinkit man dar karta nesusipratusiai - sitas stebuklas vietoj dazu / su dazais ar kaip kokia kauke ? Jei dazau su Keune, kaip priderinti situos? blush2.gif ax.gif Kazkas cia man dar biski neaisku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2009 04 29, 11:01)
Tai paaiskinkit man dar karta nesusipratusiai - sitas stebuklas vietoj dazu / su dazais ar kaip kokia kauke ? Jei dazau su Keune, kaip priderinti situos?  blush2.gif  ax.gif  Kazkas cia man dar biski neaisku  doh.gif

kaip suprantu gal nuo firmos priklauso. gal kitus į dažus dėti, o kitus vienus naudoti g.gif
Čia mums seminaro gero reiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 29, 08:23)
o jas pardėse galiu įsigyti? pas mane tie plaukai garbanoti, tai jeigu nededu formavimo priemonių, galiu iš karto rištis plaukus, nes būna išsipūtę.

tai jo galima.kaune tai mickeviciaus gatveje,o kitur tai zinau kad sarma style salonuose yra.man tai jos thumbup.gif jos nestiprios ir ne kiek fiksuoja,bet tiesiog glotnina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 29, 11:04)
kaip suprantu gal nuo firmos priklauso. gal kitus į dažus dėti, o kitus vienus naudoti g.gif 

Na tikriausiai kad nuo firmos,nes sakau kai as dirbau tai mum aiskino kad i dazus deti reikia.reikia pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 28, 10:48)
o tai emulsija kelių proc. nes mažiausiai lyg 3 yra? g.gif ar ten dar būna kaip tu sakei išvis be proc.?

Be %
Papildyta:
Dar karta pasakysiu - dazu, kurie yra su %, paletese 00 clear reiskia balta tona, dedama, kad butu baltesne spalva. Augaliniu dazu palete yra clear and gloss, tai reiskia blizgesy. Jy galima tepti taip - nusidazai plaukus sau patinkancia spalva ir dedi ta shine`a, jis maisosi su emulsija, kuri yra be %. Siaip y dazus irgi maisos, bet kiek ziurejau youtube uzsienio salonu darba, jis dedasi atskirai PO dazymo.
Tiesiog kai pirksit klauskit, ar cia baliklis, ar cia blizgesys, pardavejos tikrai zinos, ka parduoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 28, 19:35)
na zinok negaliu pasakyti kaip vadinasi,todel kad kiekviena firma turi savo...green light'e vadinosi tiesiog shine ir jokio numeriuko nebuvo,kazkas buvo dar uzrasyta bet nebepamenu blush2.gif  00 seip kiek zinau baliklis,tas kur anksciau rasiau,dar kitaip clear,arba joker vadinamas.kiekviena firma su savo fintais,erzina kartais bet ka padarysi.Seip jei sugalvosi bandyti,tai skiesk kaip parasyta instrukcijoj,arba 1:1 arba 1:2.ir skiesk su trim procentais.jei bandysi tai pirma sruogele kokia pabandyk ir matysi kas darosi. Sakau pati niekada taip nebandziau daryti,nes mum kai atveze ta shine tai aiskino kad tiesiog ideti jo i dazus.vat. o dabar su green light'u nebedirbu verysad.gif

QUOTE(rusiuke @ 2009 04 29, 10:04)

man atrodo, ten be jokiu % , ir nemaiso su kitais dazais .
tarkim man nudaze saknis , o ant likusiu tepe ta shine ir tiek pat laiko laike, kartu isplove . niu tikrai plaukam nepakenke, nes pas mane jie sviesinti buvo tada
manau tikrai namie , nesunku taip pasidaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 04 29, 12:36)
Be %
Papildyta:
Dar karta pasakysiu - dazu, kurie yra su %, paletese 00 clear reiskia balta tona, dedama, kad butu baltesne spalva. Augaliniu dazu palete yra clear and gloss, tai reiskia blizgesy. Jy galima tepti taip - nusidazai plaukus sau patinkancia spalva ir dedi ta shine`a, jis maisosi su emulsija, kuri yra be %. Siaip y dazus irgi maisos, bet kiek ziurejau youtube uzsienio salonu darba, jis dedasi atskirai PO dazymo.
Tiesiog kai pirksit klauskit, ar cia baliklis, ar cia blizgesys, pardavejos tikrai zinos, ka parduoda mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 29, 12:48)
man  atrodo, ten be jokiu % ,  ir nemaiso su kitais dazais .
tarkim man nudaze saknis , o ant likusiu tepe ta shine ir tiek pat laiko laike, kartu isplove . niu tikrai plaukam nepakenke, nes pas mane jie sviesinti buvo tada
manau tikrai namie , nesunku taip pasidaryti  ax.gif

na truputį aiškiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 04 29, 11:36)
Be %
Papildyta:

Aciu 4u.gif Jau visai viskas aisku isskyrus viena dalyka blush2.gif Kur Kaune yra to gerio? Leksiu pirkti, nes uz kokios savaites plaukus ketinu dazyti, tai reikia susipirkti iki dazymo visas priemones doh.gif
Atsakyti