Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

prie kitokio apsvietimo, kitokia spalva:
http://picasaweb.goo...feat=directlink
vienaip ar kitiap, nesiderina si spalva prie mano veido spalvos... si tokia geltona, ryza, o veidas mano ruzavas, nors ir ideges... g.gif
noreciau buti sviesi, bet sviesi i pilkuma... o dabar nzn, greiciausia desiu kokiu pustoniu ar tonu tamsesne spalva bet su pilku atspalviu... nzn kas gausis, bet tikiuos bent jau i zmogu busiu panasi.... dabar negaliu ziureti i veidrodi - is karto puolu i isterija.. o dar palyginus nelygiai nusidaze - kur nuiminejo spalva - truputi sviesiau, o kur naturalus buvo atauge, kokia 10 cm nuo saknu tamsesne, mano akimis ziurint dar ryzesne... isprotesiu... buvau pasiryzius prasyti drauges nuteplioti, bet kirpeja ikalbejo eiti pas ja... tikiuos pirmadieni vakare vel busiu patnekinta savo plaukuciais... bent jau labiau nei dabar....
Atsakyti
QUOTE(PoniaV7 @ 2009 05 08, 17:13)
6 - tamsi blondine
7 - medio blondine
8 - sviesi blondine
9 - l. sviesi blondine
10 - super sviesi blondine
11 - extra sviesi blondine
12 - super blondine  biggrin.gif

drinks_cheers.gif o aš ir nesiginčiju. žinau ir tokius pavadinimus. bet šnekamojoje kalboje 6 nr tai man jau ruda biggrin.gif natūralūs mano kažkur 6 nr. tai reikėjo pavargti kol nusišviesinau, o dar tas pigmentas geltonas doh.gif

O 8 nr. dėti ant tamsių plaukų tai retai gausis ta pati spalva nei paletėj. bus tamsesnė. kaip jai rusva-ryža.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 08, 20:35)
drinks_cheers.gif o aš ir nesiginčiju. žinau ir tokius pavadinimus. bet šnekamojoje kalboje 6 nr tai man jau ruda biggrin.gif  natūralūs mano kažkur 6 nr. tai reikėjo pavargti kol nusišviesinau, o dar tas pigmentas geltonas doh.gif

O 8 nr. dėti ant tamsių plaukų tai retai gausis ta pati spalva nei paletėj. bus tamsesnė. kaip jai rusva-ryža.

o kaip manai, jei deti dabar tonu tamsesni - pilka atspalvi,tas ryzumas pasinaikins?
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2009 05 08, 20:40)
o kaip manai, jei deti dabar tonu tamsesni - pilka atspalvi,tas ryzumas pasinaikins?

čia kirpėjų reiktų klausti. iš patirties galiu paskyti, kad kai užsidedu pilkintojo, tai tos ryžokos sruogos patampa rusvos, tarsi patamsėja. tai manau jei dėtum vien atspalvį pilką, tai patamsėtum, rudesni plaukai būtų, ne į ryžumą. Pastebėjau, kad gelsvus padaro baltesniais- nugesina gelsvumą, o tuos ryžesnius rusvais.
gal geriausia išeitis sruogas pasišviesinti, tai bendras vaizdas geras būtų, šviesesnis ir ryžumą numuštų, jei sruogos pilko atspalvio būtų. bet čia mano pamastymai.
Papildyta:
nenori pabandyti nusipirkti pilkinančio šampūno ir kelis kartus kokius 3 su juo pasiplauti. matysi ar patiks rezultatas. tas pilkumas nieko blogo nepadarys. bet šampūną pirk nes su balzamais sudėtinga numatuoti. buvo ir man ir ne tik man atsitikimų, kai violetiniais plaukais vaikščiojom. o su šampūnais tokių fintų lyk niekam nepaitaikė. po pirmo plovimo atrodo, kad niekas nepasikeitę.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 08, 20:53)
čia kirpėjų reiktų klausti. iš patirties galiu paskyti, kad kai užsidedu pilkintojo, tai tos ryžokos sruogos patampa rusvos, tarsi patamsėja. tai manau jei dėtum vien atspalvį pilką, tai patamsėtum, rudesni plaukai būtų, ne į ryžumą. Pastebėjau, kad gelsvus padaro baltesniais- nugesina gelsvumą, o tuos ryžesnius rusvais.
gal geriausia išeitis  sruogas pasišviesinti, tai bendras vaizdas geras būtų, šviesesnis ir ryžumą numuštų, jei sruogos pilko atspalvio būtų. bet čia mano pamastymai.
Papildyta:
nenori pabandyti nusipirkti pilkinančio šampūno ir kelis kartus kokius 3 su juo pasiplauti. matysi ar patiks rezultatas. tas pilkumas nieko blogo nepadarys. bet šampūną pirk nes su balzamais sudėtinga numatuoti. buvo ir man ir ne tik man atsitikimų, kai violetiniais plaukais vaikščiojom. o su šampūnais tokių fintų lyk niekam nepaitaikė. po pirmo plovimo atrodo, kad niekas nepasikeitę.

prisiskaiciau ir as apie tuos pilkintojus, del to neisyzau pirkti ir bandyti... as kai kirpejai paskambinau ir pasakiau kad nenoriu buti ryza, sake kad net zino kokia spalvyte ims... sake tamsesne truputi, bet i pilkuma... suprantu kad liks tas rudumas kazkiek, bet bent jau ryza nebusiu...labai tikiuosi. o svienstis - nzn ar pavyktu... negraziai man rodos ziuretusi ant ryzu spalvu tos sviesesnes sruogeles... cia mano nuomone... guodziuosi, kad jei ir pirmadieni busiu ryza, pirksiu tamsiu dazu ir vel tapsiu tamsi....
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2009 05 08, 21:28)
prisiskaiciau ir as apie tuos pilkintojus, del to neisyzau pirkti ir bandyti...  as kai kirpejai paskambinau ir pasakiau kad nenoriu buti ryza, sake kad net zino kokia spalvyte ims... sake tamsesne truputi, bet i pilkuma... suprantu kad liks tas rudumas kazkiek, bet bent jau ryza nebusiu...labai tikiuosi. o svienstis - nzn ar pavyktu... negraziai man rodos ziuretusi ant ryzu spalvu tos sviesesnes sruogeles... cia mano nuomone... guodziuosi, kad jei ir pirmadieni busiu ryza, pirksiu tamsiu dazu ir vel tapsiu tamsi....

vienodai guodziames doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijyte @ 2009 05 08, 22:10)
vienodai guodziames  doh.gif  biggrin.gif

man tai verkt norisi.... verysad.gif bet yra kaip yra...
Atsakyti
man irgi jau norejosi doh.gif kita karta zinosiu kad nereikia eksperimentuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2009 05 08, 20:14)
prie kitokio apsvietimo, kitokia spalva:
http://picasaweb.goo...feat=directlink
vienaip ar kitiap, nesiderina si spalva prie mano veido spalvos... si tokia geltona, ryza, o veidas mano ruzavas, nors ir ideges... g.gif
noreciau buti sviesi, bet sviesi i pilkuma... o dabar nzn, greiciausia desiu kokiu pustoniu ar tonu tamsesne spalva bet su pilku atspalviu... nzn kas gausis, bet tikiuos bent jau i zmogu busiu panasi.... dabar negaliu ziureti i veidrodi - is karto puolu i isterija.. o dar palyginus nelygiai nusidaze - kur nuiminejo spalva - truputi sviesiau, o kur naturalus buvo atauge, kokia 10 cm nuo saknu tamsesne, mano akimis ziurint dar ryzesne... isprotesiu... buvau pasiryzius prasyti drauges nuteplioti, bet kirpeja ikalbejo eiti pas ja... tikiuos pirmadieni vakare vel busiu patnekinta savo plaukuciais... bent jau labiau nei dabar....

tikrai manau bus geriau temsesni, bet pilkesni, nei tokie 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 08, 20:53)
gal geriausia išeitis  sruogas pasišviesinti, tai bendras vaizdas geras būtų, šviesesnis ir ryžumą numuštų, jei sruogos pilko atspalvio būtų. bet čia mano pamastymai.
Papildyta:

pritariu del sampunu pilkinanciu, tikrai geriau, nei balzamai biggrin.gif as su balzamu melyna irgi buvau, o su sampunu nieko panasaus nebuna lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as dabar sviesoka (tarp medium ir tamsios blondines). Nors tris metus kazkur buvau tamsi (dazydavau), nors naturali plauku spalva tokia pilksvoka ir sviesi. Labai dziaugiuos pasviesejusiais plaukais!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avetra: 09 gegužės 2009 - 12:51
QUOTE(Avetra @ 2009 05 09, 13:50)
Sveikos, as dabar sviesoka (tarp medium ir tamsios blondines). Nors tris metus kazkur buvau tamsi (dazydavau), nors naturali plauku spalva tokia pilksvoka ir sviesi. Labai dziaugiuos pasviesejusiais plaukais!

Foto norėtųsi pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Avetra @ 2009 05 09, 13:50)

aga, as ir siaip pilkai sviesi naturali esu... po dazymo tamsiai sumaniau grizti prie naturalios spalvos, gal truputi sviesesnes, beda ta, kad atspalvi ne ta su kirpeja parinkom... as tia as, bet kaip kirpeja nezinojo kad plaukai bus tokie auksiniai... sad.gif na nieko, pasitamsinsiu truputi pilksvu atspalviu - bus gerai... laikykit mergaites kumstelisu pirmadieni kad vel nebuciau ryza... smile.gif
Atsakyti