Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

QUOTE(Stichija @ 2009 05 07, 08:51)
Kai man tokia " syza " uzeina smile.gif as nusipierku Palete dazancio sampuno, palaikau 10 min ir jau brunete ir atsiplauna per 2 kart ir noras persidazyt praeina smile.gif))

tai kad aš atsimenu tuos šampūnus dažančius, jog nelebai atsiplauna. Senais mokyklos laikais, klasiokė nusipirko tą šampūną, nusidažė, o apsiplovus nebeturėjo savo senosios spalvos, buvo rusva su ryžu atspalviu g.gif
Atsakyti
Sveikutes, jungiuosi ir as i jusu gretas.... permeciau akutemis kas cia prirasyta. Prisipazinsiu, ne viska atidziai perskaiciau. Noreciau jusu patarimo. Mano naturalus plaukuciai tokie tikri lietuviski - pilki, pelenu spalvos... Taip sakant tamsi blondine esu smile.gif buvau nusitamsinus plaukus. Du metus buvau tamsiai sokoladine. Bet va - sumaniau tapti vel sviesi. Vakar nuejau pas kirpeja, nueme mano dazytu plauku spalva, ir uzdejo... na, paleteje buvo grazi... tokia sviesi, silta... o gavosi - nei ryza, nei sviesiai ruda... tokia neaiski. Bet sau atrodau ryzut ryzutele. Negaliu i save ziureti veidrodyje. Gal patarsit kaip namie paciai nuimti ta geltonuma, kad vel nereiketu labai kankinti plaukuciu? negaliu dziaugtis savo pusilgiais storais plaukais, slepiu juos surisus i uodega verysad.gif
Atsakyti
prieš pusmetį taip norėjau nusitamsinti, kad vos pati plaukų nenusidažiau... mano kirpėja nedažė- sakė jei jau tokia protinga , pati galiu nusitept.. Taip ir liko šviesūs- ačiū dievui ir kirpėjai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2009 05 07, 12:35)
na, paleteje buvo grazi... tokia sviesi, silta... o gavosi - nei ryza, nei sviesiai ruda... tokia neaiski. Bet sau atrodau ryzut ryzutele. Negaliu i save ziureti veidrodyje. Gal patarsit kaip namie paciai nuimti ta geltonuma, kad vel nereiketu labai kankinti plaukuciu? negaliu dziaugtis savo pusilgiais storais plaukais, slepiu juos surisus i uodega  verysad.gif

Pas mane atsitiko panaši istorija, tik mano plaukai tapo rudi su ŽALIU atspalviu. Ir plaukai nebuvo sugadinti prieš dažant, o po dažymo netekau puse galvos plaukų. Labai juokinga buvo žiureti į kirpejas, kurios visos priejo pasižiureti ir pagirti kirpejos darba, taip taip, pagirti. Sake, kad labai gražu. Draugiškas toks kolektyvas biggrin.gif Na ne esme.
Aš mėnesi dėjau visokiausias kaukes, ampules, kol plaukai atsigavo. O po to nusidaziau sruogelem. Tai dabar tik taip ir dazau tik baltom sruogelem puse galvos.
Gal tavo plaukai ne ant tiek sugadinti, tai pabandyk nudažyti juos kreminiais dažais GARNIER pvz. jie ne tokie stiprus, kaip PALLETTE.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 06, 15:31)
Man siandien visa diena kirba mintis tamsintis plaukus  doh.gif

kodel gi? umn.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 05 07, 07:34)
Tai va kad buvau as ir juoda, ir raudona, zinau, kaip sunku nusviesinti paskui, bet nezinau kaip tas mintis nuvyti salin  doh.gif  atrodo tiek tu priemoniu plaukams reikia, tiek visko, o jie vistiek kazkokie sausi ir negrazus  schmoll.gif

abejoju as maziau priemoniu reiks bunant tamsesniai, tai nepatiks atspalvis, tai sruogeliu noresis... kiti vargai prasides, jei tiek kelio nuejai kad taps blondine tai pabuk ja nors kelis metus mirksiukas.gif
Papildyta:
Kai man tokia " syza " uzeina smile.gif as nusipierku Palete dazancio sampuno, palaikau 10 min ir jau brunete ir atsiplauna per 2 kart ir noras persidazyt praeina smile.gif))

gera mintis thumbup.gif o atsiplauna lug niekur nieko? spalva lieka tokia pat kaip buvus g.gif
Papildyta:
QUOTE(mmeda @ 2009 05 07, 11:35)
Sveikutes, jungiuosi ir as i jusu gretas.... permeciau akutemis kas cia prirasyta. Prisipazinsiu, ne viska atidziai perskaiciau. Noreciau jusu patarimo. Mano naturalus plaukuciai tokie tikri lietuviski - pilki, pelenu spalvos... Taip sakant tamsi blondine esu smile.gif buvau nusitamsinus plaukus. Du metus buvau tamsiai sokoladine. Bet va - sumaniau tapti vel sviesi. Vakar nuejau pas kirpeja, nueme mano dazytu plauku spalva, ir uzdejo... na, paleteje buvo grazi... tokia sviesi, silta... o gavosi - nei ryza, nei sviesiai ruda... tokia neaiski. Bet sau atrodau ryzut ryzutele. Negaliu i save ziureti veidrodyje. Gal patarsit kaip namie paciai nuimti ta geltonuma, kad vel nereiketu labai kankinti plaukuciu? negaliu dziaugtis savo pusilgiais storais plaukais, slepiu juos surisus i uodega  verysad.gif

gal tu kol kas pakentek, pailsink plaukucius bnet 2-3 savates, o po to eik i kirpykla ir prasyks spalvos su pilku atspalvu, arba nusinesk pvz, jei tave tas ryzumas pjauna... arba isidek baltu sruogeliu ir jos geltonuma nugesins g.gif
Atsakyti

gal tu kol kas pakentek, pailsink plaukucius bnet 2-3 savates, o po to eik i kirpykla ir prasyks spalvos su pilku atspalvu, arba nusinesk pvz, jei tave tas ryzumas pjauna... arba isidek baltu sruogeliu ir jos geltonuma nugesins g.gif
[/quote]

kol kas nusprendus kenteti, bet nzn kaip ilgai... bijau i veidrodi ziureti... sad.gif tikria nemaniau kad gausiuos tokia geltona... sad.gif plaukuciai kazkaip nesijaucia labai nukankinti - bent jau kol kas. Sveiki jie pas mane buvo. Galiukai nesisakodavo niekad. tfu tfu tfu taip sakant... prisiskaiciau cia apie pilkinancius sampunus - bet nesirysiu eksperimentuoti turbut... gal stipria juoda arbata pabandysiu perskalauti plaukus - sako suteikia pilka atspalvi... ir plausiu plaukucius, plausiu kiekveina diena, desiu kaukes namie darytas kad labai nesugadinciau plaukuciu ir vel plausiu ir plausiu.... dar bent lygiai butu nusidaze... o dabar: kur naturaliso saknys spalva tamsesne ir ryzesne, o kur numta tamsi spalva - sviesesne... ir truputi maziau ryzesne, bet... reikia ieskoti is kur pasisemti kantrybes. Pati dazytis ir nesirysiu. Dabar man daze su Keune dazais. Aciu uz patarimus ir palaikyma
Atsakyti

Geras lotuliukas.gif nu siandien jau visai atrodo normalus tie plaukai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ELEINA79 @ 2009 05 07, 12:53)
Pas mane atsitiko panaši istorija, tik mano plaukai tapo rudi su ŽALIU atspalviu. Ir plaukai nebuvo sugadinti prieš dažant, o po dažymo netekau puse galvos plaukų. Labai juokinga buvo žiureti į kirpejas, kurios visos priejo pasižiureti ir pagirti kirpejos darba, taip taip, pagirti. Sake, kad labai gražu. Draugiškas toks kolektyvas biggrin.gif Na ne esme.
Aš mėnesi dėjau visokiausias kaukes, ampules, kol plaukai atsigavo. O po to nusidaziau sruogelem. Tai dabar tik taip ir dazau tik baltom  sruogelem puse galvos.
  Gal tavo plaukai ne ant tiek sugadinti, tai pabandyk nudažyti juos kreminiais dažais GARNIER pvz. jie ne tokie stiprus, kaip PALLETTE.

Mano plaukuciai neatrodo labai sugadinti - grazus, blizga... ziuresim kaip bus toliau. Jauciasi kad issauseja, bet - issukuot galiu - tas svarbiausia, budavo atveju kai sruogelem sviesydavau kad sunku budavo ir sukas i plaukus ikisti... bet ta spalva.... na, is kur tiek daug to geltonumo??? jei per savaitgali nieko nesugalvosiu ir neapsiprasiu - skambinsiu kirpejai ir prasysiu kad kaip nors naikintu ta geltonuma...
o tau - tik uzjausti galiu ir pasidziaugti, kad dabar jau viskas gerai ir esi patenkinta savo garbanom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angela2004 @ 2009 05 07, 12:00)
prieš pusmetį taip norėjau nusitamsinti, kad vos pati plaukų nenusidažiau... mano kirpėja nedažė- sakė jei jau tokia protinga , pati galiu nusitept.. Taip ir liko šviesūs- ačiū dievui ir kirpėjai  thumbup.gif  thumbup.gif

as kirpejai jei pasakyciau, kad po tiek pastangu noriu tamsinti, tai mane matyt nenormaliai palaikytu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti

kol kas nusprendus kenteti, bet nzn kaip ilgai... bijau i veidrodi ziureti... sad.gif tikria nemaniau kad gausiuos tokia geltona... sad.gif plaukuciai kazkaip nesijaucia labai nukankinti - bent jau kol kas. Sveiki jie pas mane buvo. Galiukai nesisakodavo niekad. tfu tfu tfu taip sakant... prisiskaiciau cia apie pilkinancius sampunus - bet nesirysiu eksperimentuoti turbut... gal stipria juoda arbata pabandysiu perskalauti plaukus - sako suteikia pilka atspalvi... ir plausiu plaukucius, plausiu kiekveina diena, desiu kaukes namie darytas kad labai nesugadinciau plaukuciu ir vel plausiu ir plausiu.... dar bent lygiai butu nusidaze... o dabar: kur naturaliso saknys spalva tamsesne ir ryzesne, o kur numta tamsi spalva - sviesesne... ir truputi maziau ryzesne, bet... reikia ieskoti is kur pasisemti kantrybes. Pati dazytis ir nesirysiu. Dabar man daze su Keune dazais. Aciu uz patarimus ir palaikyma

butu labai idomu pamatyt kas pas tave per spalva gavos ax.gif o nepameni su kokiu numeriuku keunes daze? nes man taip pat buvo nugeltonine plaukus kai daze su 10.21 nr lyg, siabas kazkoks buvo doh.gif tai po to pati sumasciau prisidet sruogeliu su keunes 1517 numeriuku ir pagerino situacija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 07 gegužės 2009 - 15:33
sveikos paneles 4u.gif jungiuos ir as i jusu gretas, tik nzn ar ilgam unsure.gif visa laika svajojau apie sviesius plaukus.. visad atkreipdavau demesi i sviesius plaukus.. grazu.. thumbup.gif atejo ta diena kai ir as ryzausi, savo ilgus plaukus nusidazyti sviesiai.. kirpeja sake kad visa galva gausis negrazi spalva tai patare dazyti visa galva sruogelem, nudaze tobulai, milimetrinem sruogelem.. spalva isgavo taip pat tobula thumbup.gif tokia kokia norejau, ne geltona, neryza, tokia sviesiai rusva thumbup.gif viskas kaip ir gerai butu.. tik prieinu prie veidrodzio.. negaliu prisprast.. atrodo negrazu, kazkas ne taip.. jau kirba mintis vel nusidazyt i naturalia spalva doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti

butu labai idomu pamatyt kas pas tave per spalva gavos ax.gif o nepameni su kokiu numeriuku keunes daze? nes man taip pat buvo nugeltonine plaukus kai daze su 10.21 nr lyg, siabas kazkoks buvo doh.gif tai po to pati sumasciau prisidet sruogeliu su keunes 1517 numeriuku ir pagerino situacija smile.gif
[/quote]
man maise dvi spalvas, abi 8 nr... viena berods 8.32 kitos nepamenu sad.gif ber ir labai panasi... o gavausi geltona.. siaip spalvyte gal ir nieko, tik man ji netinka... bent man taip atrodo... noriu pilkesnes spalveles... kazkaip kai nedaznai dazanti, tai nelabi nusimanau kaip rinktis dazus, su kirpeja pazirejom, kad grazi.... ten aukso ats[alvio pasirodo nemazai, bet ... isgirdau tai jau per velai... sad.gif dabar ir mastau ar visus tamsinti truputi ir bandyti nuimti ta geltona atspalvi ar ka nors mastyti su sruogelem... bet manau geriau visa galva pilkinti... uzsidejau kauke ant plauku, pamaitinsiu, ir jei tures kirpeja dazu , si savaitgali vel dazysiu - taisysiu padeti... jei alinti, tai alinti ir buti patenkintai ir tada gaivinti plaukucius... cia mano nuomone....
Papildyta:
QUOTE(aurelijyte @ 2009 05 07, 17:27)
sveikos paneles  4u.gif  jungiuos ir as i jusu gretas, tik nzn ar ilgam  unsure.gif  visa laika svajojau apie sviesius plaukus.. visad atkreipdavau demesi i sviesius plaukus.. grazu.. thumbup.gif  atejo ta diena kai ir as ryzausi, savo ilgus plaukus nusidazyti sviesiai.. kirpeja sake kad visa galva gausis negrazi spalva tai patare dazyti visa galva sruogelem, nudaze tobulai, milimetrinem sruogelem.. spalva isgavo taip pat tobula  thumbup.gif  tokia kokia norejau, ne geltona, neryza, tokia sviesiai rusva  thumbup.gif  viskas kaip ir gerai butu.. tik prieinu prie veidrodzio.. negaliu prisprast.. atrodo negrazu, kazkas ne taip.. jau kirba mintis vel nusidazyt i naturalia spalva  doh.gif  doh.gif  doh.gif

oj kaip suprantu.. man turbut tas pats... nors buvau blondine, bet ne tokia geltona zinoma, bet 2 metai buvimo tamsia, ir dabar si geltona auksine netinka nors tu ka... bijau prie veidrodzio prieiti... sad.gif
Atsakyti