Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

QUOTE(carela @ 2009 04 15, 19:03)
mmmm,dabar aisku...bet tai as vistiek nesuprantu frusty.gif nu nafiga jai tas saknis sviesino bash.gif  nebeturejo ka daugiau pasiulyt?Nu bet aplamai kaip gali isvis ateiti tokia mintis saknis sviesint? banned2.gif is karto gi atrodo kaip praplikes zmogus,tai blin spalva lygint reikia,o ne saknis sviesint doh.gif  Sorry kad truputi piktai,bet narvuoja gun_rifle.gif

paskutinės 2 pandutės foto yra grįžus iš kirpėjos, kur dažo su keune. tai manau tereikėjo įdėti smulkių sruogyčių daugiau ir viskas būtų normaliai. smulkytės susimaišo su tamsiais plaukais, tai nei tas geltonumas toks matosi nei ką. tiesiog plaukai pora tonų šviesesni atrodo. va aš 4 nuotraukoj esu tik sruogytėm smulkiom dažyta, tai plaukai daug šviesesni atrodo, nei kad natūralūs ar nei kad 3 fotkėj, kur tik kelios stambios sruogos.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 15, 19:12)
paskutinės 2 pandutės foto yra grįžus iš kirpėjos, kur dažo su keune. tai manau tereikėjo įdėti smulkių sruogyčių daugiau ir viskas būtų normaliai. smulkytės susimaišo su tamsiais plaukais, tai nei tas geltonumas toks matosi nei ką. tiesiog plaukai pora tonų šviesesni atrodo. va aš 4 nuotraukoj esu tik sruogytėm smulkiom dažyta, tai plaukai daug šviesesni atrodo, nei kad natūralūs ar nei kad 3 fotkėj, kur tik kelios stambios sruogos.

Butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 15, 19:07)
Rusiuke, labai grazi spalva pas jus mirksiukas.gif

dėkui 4u.gif norėdavau vos ne baltos, bet kadangi tokią ant manęs išgauti neišeina, tai susitaikiau su tokia, kokia yra. papilkinu karts nuo karto, kad labai ryžai-geltonai nešviestų ax.gif

Gerai įsižiūrėjus matyti likusios baltesnės sruogelės ir tamsesnės.juk kažkada tik sruogelėmis šviesindavau, paskui ant jau visų nušviesintų rudų smulkyčių įsidėjusi buvau.
užsimanu natūralumo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 15 balandžio 2009 - 18:21
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 15, 19:17)
dėkui 4u.gif  norėdavau vos ne baltos, bet kadangi tokią ant manęs išgauti neišeina, tai susitaikiau su tokia, kokia yra. papilkinu karts nuo karto, kad labai ryžai-geltonai nešviestų ax.gif

Na nuotraukoj tai labai naturaliai atrodo ir to geltonumo nelabai matosi,bet nuotraukoj vienaip,realiai vistiek kitaip...bet seip tai labai fainiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 15, 17:29)
lotuliukas.gif  o kodel jus vaikstote vis pas kitas kirpejas,o paskui einate taisyti pas savo?nepaprasciau butu eiti is karto pas savo? smile.gif
Papildyta:

Ir padarys ir pataisys is karto? g.gif  smile.gif

todel kad man sena kirpeja nudazydavo ne taip kaip noredavau,noredavau sruogu sviesiu ,bet kad matytusi ir tamsus plaukai,nes as esu tamsiu plauku ir visi sviesus man netinka,ir dar dazo su milteliais,plaukai triusa labai,panos pasiule nueit kur dazo su keune,nuejau,sakau nenoriu su miltukais,noriu sviesiu sruogu parodziau foto,ji pasake taip neis,padaze saknis ataugusias laike labai trumpai,turbut gavosi ryzos nes kai nuplove plaukus ji pasake uzdazyisu spalva kuri suvienodins plaukus visus,sakau gerai bet ne tamsiai,sako ne ne,isejau tamisiai pilkais zaliais plaukais,tada gryza pas sena kirpeja nes ji nors nudazo ne tamsiai o sviesiai,bet gaunas ryzai geltona,o as noriu labiau naturalios spalvos sruogu,
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 15, 17:36)
kad kaip supratau ta kirpėja pas kurią sugrįžo pandutė ir nudažė tik šaknis šviesiai g.gif  ar maišau kažką g.gif
kad ta kur su keune dažė, tai sulygino spalvą ir įdėjo kelias šviesias sruogeles (bet pandutei padarė per tamsius, o juk norėjo šviesių), o ta pas kurią gryžo taisyti padėties, tai pavarė šaknis šviesiai.
Pandute pataisyk, jei klaidingai supratau 4u.gif

taip mano sena kirpeja man daze ataugusias saknis sruogom,sake negali per visa ilgi visu nudazyt nes nukris jie man,tai dabar virsugalvis ryzas,visi plaukai pilki,o as nori per visa ilgi vienodos spalvos,zinau kaip noriu atrodyti bet kad nesigauna,anksciau nors spalva buvo vienoda o dabar mirgu marga,
noiru kad 50 butu sviesiu 50tamsiu plauku,o man gaunas arba beveik visi tamsus arba visi geltoni,o nuo geltonu kai ju per daug man plaukai kaip siaudai nutriuse visi,o noriu sveiku

Papildyta:
QUOTE(carela @ 2009 04 15, 18:16)

butent as to ir noriu kad butu pagrindas mano tamsus plaukai, ir idetos smulkios sviesios sruogeles,bet man taip nepadaro,gaunas visa galva geltona,va paziurekit pirmoj ar antroj foto,ten skaitos sruogos,nepatinka man taip
Papildyta:
carela vot kaip man padaryt spalva kaip pas rusiuke 11 ir 12foto?vat kad tokios man sruogos gautus tai puiku,o man gaunas paziurekit kur visi sviesus va tokia spalva na grynai geltona,kaip man pasakyti kirpejai kad noriu uzsideti nubalinus atspalvi koki nors?.ar as nemoku paaiskint ar kas as jai pasakiau kad noriu ant sruogu kad uzdetu augaliniais dazais atspalvi,ji sako man nenusidazys,nes ten nuima tik visciuko efekta?kaip tiksliai vadinasi tas spalvos uzdejimas?ne pilkintojas
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 15, 19:21)
Na nuotraukoj tai labai naturaliai atrodo ir to geltonumo nelabai matosi,bet nuotraukoj vienaip,realiai vistiek kitaip...bet seip tai labai fainiai smile.gif

kad neleidžiu užgeltonuoti. pilkinu biggrin.gif kažkam (neatsimenu kam) sakė gaunasi murzina spalva, jei užpilkina tuos geltonus g.gif man tai ne rodos. tik kad kažkiek patamsėja tie ryžtelėję (bet į gerąją pusę patamsėja), o tos labai šviesios buvusios sruogos pabaltėja. bet bendras rezultatas lyk nemurzinas.
nors kiekvienas supranta skirtingai tą murziną spalvą
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 04 15, 19:32)
carela vot kaip man padaryt spalva kaip pas rusiuke 11 ir 12foto?vat kad tokios man sruogos gautus tai puiku,o man gaunas paziurekit kur visi sviesus va tokia spalva na grynai geltona,kaip man pasakyti kirpejai kad noriu uzsideti nubalinus atspalvi koki nors?.ar as nemoku paaiskint ar kas as jai pasakiau kad noriu ant sruogu kad uzdetu augaliniais dazais atspalvi,ji sako man nenusidazys,nes ten nuima tik visciuko efekta?kaip tiksliai vadinasi tas spalvos uzdejimas?ne pilkintojas

na iš karto gauti panašią spalvą sudėtinga. jie pas mane visi dažyti su keminiais ne vieną kartą.
o geltoni gavosi manau dėl per stambių sruogų. jei tos sruogelės būtų smulkesnes buvusios tai tarp jų būtų įsimaišę natūralių ir neatrodytų taip geltonai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 15 balandžio 2009 - 18:42
QUOTE(pandutė @ 2009 04 15, 19:26)
todel kad man sena kirpeja nudazydavo ne taip kaip noredavau,noredavau sruogu sviesiu ,bet kad matytusi ir tamsus plaukai,nes as esu tamsiu plauku ir visi sviesus man netinka,ir dar dazo su milteliais,plaukai triusa labai,panos pasiule nueit kur dazo su keune,nuejau,sakau nenoriu su miltukais,noriu sviesiu sruogu parodziau foto,ji pasake taip neis,padaze saknis ataugusias laike labai trumpai,turbut gavosi ryzos nes kai nuplove plaukus ji pasake uzdazyisu spalva kuri suvienodins plaukus visus,sakau gerai bet ne tamsiai,sako ne ne,isejau tamisiai pilkais zaliais plaukais,tada gryza pas sena kirpeja nes ji nors nudazo ne tamsiai o sviesiai,bet gaunas ryzai geltona,o as noriu labiau naturalios spalvos sruogu,

taip mano sena kirpeja man daze ataugusias saknis sruogom,sake negali per visa ilgi visu nudazyt nes nukris jie man,tai dabar virsugalvis ryzas,visi plaukai pilki,o as nori per visa ilgi vienodos spalvos,zinau kaip noriu atrodyti bet kad nesigauna,anksciau nors spalva buvo vienoda o dabar mirgu marga,
noiru kad 50 butu sviesiu 50tamsiu plauku,o man gaunas arba beveik visi tamsus arba visi geltoni,o nuo geltonu kai ju per daug man plaukai kaip siaudai nutriuse visi,o noriu sveiku

Papildyta:

butent as to ir noriu kad butu pagrindas mano tamsus plaukai, ir idetos smulkios sviesios sruogeles,bet man taip nepadaro,gaunas visa galva geltona,va paziurekit pirmoj ar antroj foto,ten skaitos sruogos,nepatinka man taip

Na db truputi aiskiau,tik vistiek nesamone kad daze saknis sviesiai.Bet,dabar teisybe tame kad gali buti kad jum nedaze sruogu su miltukais, del to kad plauku galai labai pazeisti.taciau su dazais jum sruogos sviesios nesigaus schmoll.gif nes jus esate pakankamai tamsi.plius pas jus pigmentas raudonas stiprus labai,todel sviesias sruogas reikia tonuoti ir kiek imanoma nugesinti geltonuma. Kadangi labai sviesinti plaukai,todel ir nutriuse...o gavosi tamsiai pilki ir zali,todel kad dejo pilka spalva,tikriausiai naturalu numeriuka koki,o tie naturalus numeriukai turi zalio pigmento,kadangi uzdejo ant sviesintu stipriai plauku,tai gavosi zalias atspalvis.tam kad nugesinti geltonuma,reikia tonuoti sruogas su dazais kurie turi melyno,violetinio pigmento...na bet ne jus tokius dalykus turetumete zinoti...Nzn man paskutinej nuotraukoj tai noretusi normalia spalva uzdeti,pvz ruda,nes db tai tikrai mirgu margu.o seip man visai grazu trecia ar antra fot,na kur jus su drauge...
Atsakyti
sorry paneles biski nutrukus buvau biggrin.gif imeciau foto i albumiuka kokia dabar mano spalva, nusiplovus zilai biggrin.gif greit ta keune nusiplauna doh.gif bet dabar esu patenkinta ja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(semita @ 2009 04 15, 19:53)
sorry paneles biski nutrukus buvau biggrin.gif imeciau foto i albumiuka kokia dabar mano spalva, nusiplovus zilai biggrin.gif greit ta keune nusiplauna doh.gif bet dabar esu patenkinta ja thumbup.gif

aš norėdavau tokios šviesios ax.gif gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 15, 18:47)
Na db truputi aiskiau,tik vistiek nesamone kad daze saknis sviesiai.Bet,dabar teisybe tame kad gali buti kad jum nedaze sruogu su miltukais, del to kad plauku galai labai pazeisti.taciau su dazais jum sruogos sviesios nesigaus schmoll.gif  nes jus esate pakankamai tamsi.plius pas jus pigmentas raudonas stiprus labai,todel sviesias sruogas reikia tonuoti ir kiek imanoma nugesinti geltonuma. Kadangi labai sviesinti plaukai,todel ir nutriuse...o gavosi tamsiai pilki ir zali,todel kad dejo pilka spalva,tikriausiai naturalu numeriuka koki,o tie naturalus numeriukai turi zalio pigmento,kadangi uzdejo ant sviesintu stipriai plauku,tai gavosi zalias atspalvis.tam kad nugesinti geltonuma,reikia tonuoti sruogas su dazais kurie turi melyno,violetinio pigmento...na bet ne jus tokius dalykus turetumete zinoti...Nzn man paskutinej nuotraukoj tai noretusi normalia spalva uzdeti,pvz ruda,nes db tai tikrai mirgu margu.o seip man visai grazu trecia ar antra fot,na kur jus su drauge...

vat as iki keunes kirpejos buvau su tokiais plaukais kaip su drauge foto,bet kai nuejau pas ta kirpeja tai padare kaip paskutinei foto,ir dabar kai nuejau pas savo kirpeja is vis virsugalvis sviesus o visur tamsiai,ka man daryti kad butu suvienodinta spalva,kaip man isruoginti visus plaukus,ju nenutriusinant?galvoju gal visus plaukus uzdazyti mano tamsia spalva o virsutini sluoksni prasyti sruogom sviesiom padazyti?tada nebus visi balinami ir atrodys kad sviesus>as nelabai supratau apie tonavima plauku?ar yra palete su numeriais ir gaima issirinkti atspalvi norima?ar kaip,ar ten kazkoks skysti su violetiniu ,melynu dazu atspalviu?nes man kosmaras dabar tie plaukai,ankciau nors spalva vienoda buvo,o dabar margutis,ir dar nutriuso
Papildyta:
QUOTE(semita @ 2009 04 15, 18:53)

labai grazi spalvyte,man tokia labai patinka,bet ant naturaliu tamsiaplaukiu tokia sunkiai isgauti
Atsakyti
Na tai jei pas jus geltonas atspalvis tai tai ir yra visciukas.Kaip suprast augaliniai nenukas?Yra specialus tonuojantys dazai,bet galima uztonuoti ir su paprastais.tik ar paprasti ar specialus dazai tonuojant skiedziami su 2,7 arba 3 proc oksidanu. Na dazote pagrinda pvz ruda,dedate sruogas.Jum gal tiesiog reiktu paprasyti kad sruogas detu kas antra eile.T.y viena eile sruoguoja,viena praleidzia.rezultatas butu toks,jusu pagrindine spalva butu ruda,o sruogos jus pora tonu naturaliai pasviesintu.Pagal tai kaip jus pasakojate,jum sruogas reiketu dazyti su milteliais,gali buti kad ir su devyniais proc,tam kad isgauti norima sviesuma.Tai kenkia plaukams...tada isplovus galva,ant sruogu reikia tepti pasirinkta spalva,t.y tonuoti.trys procentai nesviesina plauko,dazo tonas i tona.jei ir ant rudu papultu nieko jiems neatsitiktu smile.gif Su jusu bukle plauku,manau kad einant tokiam dazymui,reikia apsispresti ir del kirpimo 4u.gif Jusu plaukuciai nualinti,jiems reikia labai daug prieziuros...tam kad jie atsigautu ir butu grazus.taciau negyvu plauku neprikels nei vitaminai,nei aliejai nei dar kazkas,iseitis tik giltine zirkles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 15, 19:15)
Na tai jei pas jus geltonas atspalvis tai tai ir yra visciukas.Kaip suprast augaliniai nenukas?Yra specialus tonuojantys dazai,bet galima uztonuoti ir su paprastais.tik ar paprasti ar specialus dazai tonuojant skiedziami su 2,7 arba 3 proc oksidanu. Na dazote pagrinda pvz ruda,dedate sruogas.Jum gal tiesiog reiktu paprasyti kad sruogas detu kas antra eile.T.y viena eile sruoguoja,viena praleidzia.rezultatas butu toks,jusu pagrindine spalva butu ruda,o sruogos jus pora tonu naturaliai pasviesintu.Pagal tai kaip jus pasakojate,jum sruogas reiketu dazyti su milteliais,gali buti kad ir su devyniais proc,tam kad isgauti norima sviesuma.Tai kenkia plaukams...tada isplovus galva,ant sruogu reikia tepti pasirinkta spalva,t.y tonuoti.trys procentai nesviesina plauko,dazo tonas i tona.jei ir ant rudu papultu nieko jiems neatsitiktu smile.gif Su jusu bukle plauku,manau kad einant tokiam dazymui,reikia apsispresti ir del kirpimo 4u.gif Jusu plaukuciai nualinti,jiems reikia labai daug prieziuros...tam kad jie atsigautu ir butu grazus.taciau negyvu plauku neprikels nei vitaminai,nei aliejai nei dar kazkas,iseitis tik giltine zirkles 4u.gif

ne as tonuoti noriu su augaliniais dazais,jie yra be oksidatoriaus,ji man ir daro taip sruogas viena eile ima,kita oraleidzia ir vel ima,bet gaunas kazkaip geltonai ji sako cia ne visciuko atspalvis pas mane,dazo su miltukais 7procentu,del kirpimo man daug nukirpo,pas kiek kirpeju ejau,sake nereik nukirpt,nes nera tiek nutriuse ,uztenka galiukus trumpint,del to ir nenoriu daug sruogu kad nenutriustu dar labiau,kai buvo sviesesni jie geriau atrode nei kai uztamsi doh.gif ezinau reiks eit pas kirpeja sneket ka daryt,as kai jai pasakau kad noriu nenutriusint plauku,kad butu ir sviesiu sruogu ir tamsiu,ji sako kad mano nenutriuse ir kad neprisigalvociau,bet dabar kai su keune sugadino tai sake padare nesamone ant plauku ta kirpeja,o kaip ta nesamone atsatyti neisivaizduoju
Atsakyti