QUOTE(carela @ 2009 04 15, 17:29)
todel kad man sena kirpeja nudazydavo ne taip kaip noredavau,noredavau sruogu sviesiu ,bet kad matytusi ir tamsus plaukai,nes as esu tamsiu plauku ir visi sviesus man netinka,ir dar dazo su milteliais,plaukai triusa labai,panos pasiule nueit kur dazo su keune,nuejau,sakau nenoriu su miltukais,noriu sviesiu sruogu parodziau foto,ji pasake taip neis,padaze saknis ataugusias laike labai trumpai,turbut gavosi ryzos nes kai nuplove plaukus ji pasake uzdazyisu spalva kuri suvienodins plaukus visus,sakau gerai bet ne tamsiai,sako ne ne,isejau tamisiai pilkais zaliais plaukais,tada gryza pas sena kirpeja nes ji nors nudazo ne tamsiai o sviesiai,bet gaunas ryzai geltona,o as noriu labiau naturalios spalvos sruogu,
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 15, 17:36)
kad kaip supratau ta kirpėja pas kurią sugrįžo pandutė ir nudažė tik šaknis šviesiai

ar maišau kažką
kad ta kur su keune dažė, tai sulygino spalvą ir įdėjo kelias šviesias sruogeles (bet pandutei padarė per tamsius, o juk norėjo šviesių), o ta pas kurią gryžo taisyti padėties, tai pavarė šaknis šviesiai.
Pandute pataisyk, jei klaidingai supratau
taip mano sena kirpeja man daze ataugusias saknis sruogom,sake negali per visa ilgi visu nudazyt nes nukris jie man,tai dabar virsugalvis ryzas,visi plaukai pilki,o as nori per visa ilgi vienodos spalvos,zinau kaip noriu atrodyti bet kad nesigauna,anksciau nors spalva buvo vienoda o dabar mirgu marga,
noiru kad 50 butu sviesiu 50tamsiu plauku,o man gaunas arba beveik visi tamsus arba visi geltoni,o nuo geltonu kai ju per daug man plaukai kaip siaudai nutriuse visi,o noriu sveiku
Papildyta:
QUOTE(carela @ 2009 04 15, 18:16)
Butent
butent as to ir noriu kad butu pagrindas mano tamsus plaukai, ir idetos smulkios sviesios sruogeles,bet man taip nepadaro,gaunas visa galva geltona,va paziurekit pirmoj ar antroj foto,ten skaitos sruogos,nepatinka man taip
Papildyta:
carela vot kaip man padaryt spalva kaip pas rusiuke 11 ir 12foto?vat kad tokios man sruogos gautus tai puiku,o man gaunas paziurekit kur visi sviesus va tokia spalva na grynai geltona,kaip man pasakyti kirpejai kad noriu uzsideti nubalinus atspalvi koki nors?.ar as nemoku paaiskint ar kas as jai pasakiau kad noriu ant sruogu kad uzdetu augaliniais dazais atspalvi,ji sako man nenusidazys,nes ten nuima tik visciuko efekta?kaip tiksliai vadinasi tas spalvos uzdejimas?ne pilkintojas