QUOTE(rusiuke @ 2009 04 15, 21:15)
jei gerai atsimenu, tai kalbėjom apie kreminius dažus, kuriais galima užsidėti atspalviuką. bent jau aš apie juos kalbėjau
na tai spalva ir dedama su kreminiais daziukais.bet visi dazai ar dazant ar tuonuojant yra skiedziami su oksidatoriumi.Jei dazu neatskiesi jie nedazys,nevyks reakcija.tai keune irgi augaliniu pagrindu dazai.tai gal jus turejot omeny kokias dazancias trumpalaikias priemone?Ir kaip cia as praleidau jusu sita tema

tai jauciu snekejot penktoj kokioj ar ketvitoj,ten as kazkuria visai praleidau nes lb greit praplepejot
Papildyta:
QUOTE(Auks'iukė @ 2009 04 15, 21:29)
ka galite patarti kad atgaivinciau savo sviesiasias 'garbanas'

bet ne uz kosmines kainas

mazdaug apie 20 lt, o gal net nera tokios priemones
Tam kad tikrai atgaivinti,pirmiausia reikia nukirpti negyvus plaukus,na o tada zinok sviesus plaukai brangus malonumas...Seip yra labai gera keunes kauke,trys yra,superines.Tikrai padeda,taciau jos nepigios,nors man 250 ml uztenka gal porai,trim menesiam,ir as tepu ja ir kaip kauke ir kaip balzama
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 04 16, 01:06)
Taigi tuos pacius dazus uztepus ant plauko matosi, kad jie dazo ir be oksidatoriaus

Nezinau, ar augaliniu dazu emulsijoje yra %, nes kvapas visiskai kitoks, nei 3/6/9/12%

Pvz. man kirpeja atspalvy dedavo dazus maisydama su vandeniu, ir puikiausiai ykibdavo y plauka, tai kaip cia suprast?
na dazo,bet...nu nzn pirma karta girdziu...geras.

nu cia naujiena,na jei jums dare ir buvo gerai,reiks man savo kosmetikos vadovo paklausti...idomu pasidare,mum aiskino kad tonuoti reikia su trim proc.na bet dar gali buti,kad kiekviena firma,kiekvienas meistras turi savo fintu,reiks pabandyti
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 04 15, 23:52)
Rusiuke nu tavo spalvyte labai grazi, o dar tos garbaneles
Semita tau cia tokia superine spalvyte iseina su keune? keliu proc? kiek laikai?
Carela irgi spalvyte

man taip naturaliai atrodo
renaciuk29 grazi spalvyte, man tokia sviesiai rusva
nono man tai tamsus plaukuciai tau kazkaip labiau
stillness ir 0kristut0 plaukuciai taip pat
Aciu

Snd daziukus atves,blin eisiu dar truputi paeksperimentuot,kazkaip nebeturejau dazu tokiu kokiu noriu ir susimaisiau is to ka turiu,tai nieko,kaip ir gerai,bet truputi ne taip,reiks pasitonuot