Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

QUOTE(julya @ 2009 04 15, 21:36)
ne taip ziauriai nenupilkina kaip ant pakelio pavaizduota  biggrin.gif  as kai pirma kart pamaciau irgi issigandau  biggrin.gif  bet i sampuna tos priemones kokius 3-5 laselius pilti. spalvyte tai zinok bet kokia gali imt as 2 isbandziau tas pats rezultatas buvo  mirksiukas.gif

gerai tada, bet vistiek imsiu kuo pilkesne, nes dievinu tokia pilka spalva plauku lotuliukas.gif o siandien paziurejau paziurejau ir pabijojau pirkti, galvoju reikia pasikonsultuot cia su jumis, kad zila nebuciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nono @ 2009 04 15, 16:59)
Skamba tobulai  wub.gif , gal foto?

na nieko nera tobulo, pasistengisu imest foto 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 04 15, 22:12)

man tavo plaukai ir spalva pati graziausia,nu tokia nturali,o plauku kiek daug,kur man tokius gaut 4u.gif
Atsakyti
Pandute, labai dekui blush2.gif 4u.gif cia as kutvela susivelusi, is lovos atsikeliau, vyras nufotkino doh.gif nes nesukavau, tik perbraukiau . reiketu dar patiesint , blizgesio papurksti, kad grazu butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorky: 15 balandžio 2009 - 22:19
semitai kaip graziai atsplove zili galai wub.gif liuks atrodo spalvyte smile.gif
Atsakyti
Rusiuke nu tavo spalvyte labai grazi, o dar tos garbaneles thumbup.gif

Semita tau cia tokia superine spalvyte iseina su keune? keliu proc? kiek laikai? ax.gif

Carela irgi spalvyte thumbup.gif man taip naturaliai atrodo bigsmile.gif

renaciuk29 grazi spalvyte, man tokia sviesiai rusva thumbup.gif

nono man tai tamsus plaukuciai tau kazkaip labiau blush2.gif

stillness ir 0kristut0 plaukuciai taip pat thumbup.gif

Atsakyti
rusiuke nauju foto imete, nuostabi spalva ir plaukai blizga wub.gif
As minejau, kad man nuo dazno plovimo su keunes pilkintoju murzinet pradejo, net pries sviesa zalsvo atsplavio mates doh.gif pas mane baltos sruogeles ir tokios kaip pas tave yra, tik tie kur pas tave rusvi like, pas mane ir tokiu yra tik jie gerokai tamsesne, ir prie saknu kazkaip nuryzejo, cia man visa spalva naturalus aliejai nueme,
o jus kas kiek plovimu pilnintojus naudojat? as tai ryzkiai jo buvau per daug panaudojus, po apsilankymo pas kirpeja reik pasitaisyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 15, 19:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu nzn,kokios firmos tie augaliniai toneriai?kurie dedami be oksidatoriaus?tai kaip jie dazo?nagi apsvieskite smile.gif

Taigi tuos pacius dazus uztepus ant plauko matosi, kad jie dazo ir be oksidatoriaus mirksiukas.gif Nezinau, ar augaliniu dazu emulsijoje yra %, nes kvapas visiskai kitoks, nei 3/6/9/12% ax.gif Pvz. man kirpeja atspalvy dedavo dazus maisydama su vandeniu, ir puikiausiai ykibdavo y plauka, tai kaip cia suprast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 15, 21:15)
jei gerai atsimenu, tai kalbėjom apie kreminius dažus, kuriais galima užsidėti atspalviuką. bent jau aš apie juos kalbėjau g.gif

na tai spalva ir dedama su kreminiais daziukais.bet visi dazai ar dazant ar tuonuojant yra skiedziami su oksidatoriumi.Jei dazu neatskiesi jie nedazys,nevyks reakcija.tai keune irgi augaliniu pagrindu dazai.tai gal jus turejot omeny kokias dazancias trumpalaikias priemone?Ir kaip cia as praleidau jusu sita tema biggrin.gif tai jauciu snekejot penktoj kokioj ar ketvitoj,ten as kazkuria visai praleidau nes lb greit praplepejot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Auks'iukė @ 2009 04 15, 21:29)
ka galite patarti kad atgaivinciau savo sviesiasias 'garbanas'  verysad.gif bet ne uz kosmines kainas  smile.gif  mazdaug apie 20 lt, o gal net nera tokios priemones  smile.gif

Tam kad tikrai atgaivinti,pirmiausia reikia nukirpti negyvus plaukus,na o tada zinok sviesus plaukai brangus malonumas...Seip yra labai gera keunes kauke,trys yra,superines.Tikrai padeda,taciau jos nepigios,nors man 250 ml uztenka gal porai,trim menesiam,ir as tepu ja ir kaip kauke ir kaip balzama smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2009 04 16, 01:06)
Taigi tuos pacius dazus uztepus ant plauko matosi, kad jie dazo ir be oksidatoriaus  mirksiukas.gif  Nezinau, ar augaliniu dazu emulsijoje yra %, nes kvapas visiskai kitoks, nei 3/6/9/12%  ax.gif Pvz. man kirpeja atspalvy dedavo dazus maisydama su vandeniu, ir puikiausiai ykibdavo y plauka, tai kaip cia suprast? g.gif

na dazo,bet...nu nzn pirma karta girdziu...geras. g.gif nu cia naujiena,na jei jums dare ir buvo gerai,reiks man savo kosmetikos vadovo paklausti...idomu pasidare,mum aiskino kad tonuoti reikia su trim proc.na bet dar gali buti,kad kiekviena firma,kiekvienas meistras turi savo fintu,reiks pabandyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 04 15, 23:52)
Rusiuke  nu tavo spalvyte labai grazi, o dar tos garbaneles  thumbup.gif

Semita tau cia tokia superine spalvyte iseina su keune? keliu proc? kiek laikai? ax.gif

Carela irgi spalvyte  thumbup.gif  man taip naturaliai atrodo  bigsmile.gif

renaciuk29 grazi spalvyte, man tokia sviesiai rusva  thumbup.gif

nono man tai tamsus plaukuciai tau kazkaip labiau  blush2.gif

stillness ir 0kristut0 plaukuciai taip pat  thumbup.gif

Aciu 4u.gif Snd daziukus atves,blin eisiu dar truputi paeksperimentuot,kazkaip nebeturejau dazu tokiu kokiu noriu ir susimaisiau is to ka turiu,tai nieko,kaip ir gerai,bet truputi ne taip,reiks pasitonuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2009 04 16, 00:00)
rusiuke nauju foto imete, nuostabi spalva ir plaukai blizga  wub.gif
As minejau, kad man nuo dazno plovimo su keunes pilkintoju murzinet pradejo, net pries sviesa zalsvo atsplavio mates doh.gif pas mane baltos sruogeles ir tokios kaip pas tave yra, tik tie kur pas tave rusvi like, pas mane ir tokiu yra tik jie gerokai tamsesne, ir prie saknu kazkaip nuryzejo, cia man visa spalva naturalus aliejai nueme, 
o jus kas kiek plovimu pilnintojus naudojat? as tai ryzkiai jo buvau per daug panaudojus, po apsilankymo pas kirpeja reik pasitaisyt  ax.gif

4u.gif oi dėkui. man kaip tik jie sausoki ax.gif

dėl pilkinimo. iškart po dažymo nepilkinu, nes nuo dažų užsideda pilkumas.kai po kelių kartų šiek tiek pasiplauna spalva, tada jau plaunuosi su pilkinančiu šampūnu. jį palaikau pora min. užtepusi. jei nuplovus būna labai šiurkštūs plaukai, persiplaunu su paprastu šampūnu. daug netrinu, tiesiog išmuiluoju ir iškart nuskalauju. o paskui eina kaukės. jei turiu laiko palaikau ilgiau apie porą val. jei neturiu laiko, tai iškart nuplaunu. sekantį kartą žiuriu plaukus ar paprastu plauti ar pilkinančiu. jei pilkoki, tai paprastu plaunu.

kaip keistai. kartais išsiplaunu su pilkinančiu šampūnu ir nuskalavus labai šiurkštūs būna, o kartais ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 04 15, 21:33)
na as ir sakau tie kreminiai saket kad nekenkia plaukam ir yra augaliniai,ar as vel kazka ne taip supratau,su tais kreminiais uzdedat atspalvi ir jie nekenkia plaukam nes yra augaliniai?ar ne taip?

kiek aš žinau, tai kreminiai kenkia mažiau, nei milteliniai. kokie tie kreminiai yra augaliniai, kokie neaugaliniai nežinau ir nesigilinu. tik žinau kad pvz. man šviesinant reikia dėti į kreminius dažus 9 proc. oksidatorių.(kremoksidas dedasi tiek į miltelinius tiek į kreminius, tik priklausomai nuo norimo rezultato ir plauko dedasi atitinkamas procentas). O norint uždėti tik atspalvį, tai į norimą spalvą deda tik 3 proc. arba netgi mažesnį (atskiestą) oksidatorių, taip uždedamas atspalvis ant jau šviesių plaukų. Kuo mažsnis proc. kremoksido, tuo jis mažiau kenkia. bet norint nušviesinti, tai jau reikai mažiausiai 6 proc. dėti. man kaip sakiau 9 proc., nes 6 nelabai nukanda.

Taip pat atsiradę visokių "mandresnių" dažymo-tonavimo būdų. man kartą dėjo kažkokią dalį dažų 10 nr., kažkurią oksidatoriaus 6 proc. ir kažkurią šampūno. Ir taip truputį suvienodino splavą, ji tapo tamsesnė (bent man taip atrodo). Laikė 20 min.

Dėl to, kokie dažai augaliniai, kurie - ne, nekreipiu dėmesio irnesakyk.gif tik pasiskaičiau, kad lyk augaliniais neįmanoma pašviesinti plauko, nededant peroksido ir amoniako. o juk būtent šie ir ėda plauką.

Jei kažką ne taip suprantu, tai pataisykit 4u.gif
Žinokit svajojau vaikystėje kirpėja būti
Atsakyti