Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

QUOTE(pandutė @ 2009 04 16, 18:22)
dekui carela uz atsakyma 4u.gif

Nera uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip įtaigiai Carela viską surašė, kad ir aš db kaukę užsidėjau ir jau apie 30 min sėdžiu turbaną susisukus biggrin.gif
Papildyta:
nu va, aš biški albumiuką pakeičiau, eisiu kitą savaitę plaukų dažyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 04 16, 20:25)
Taip įtaigiai Carela viską surašė, kad ir aš db  kaukę užsidėjau ir jau apie 30 min sėdžiu turbaną susisukus biggrin.gif
Papildyta:
nu va, aš biški albumiuką pakeičiau, eisiu kitą savaitę plaukų dažyti  thumbup.gif

Pmatysit tikrai bus labai gerai ir dar po keliu tokiu pasedejimu,tikrai [ajusite poveiki mirksiukas.gif grozis reikalauja laiko ir kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 16, 17:56)
Zinok,bek galvytes plaut thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Nuostabus sampunas!!! Laaaaabai graziai geltonuma nugesino ir toki naturalu atspalvi uzdejo kad  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  INSTRUKCIJA: Issiplauni galva su paprastu sampunu,rekomenduojama du kartus,tada itrini ta sampuna i saknis,na ar per visus,as tyniau i saknis,ant galu stengiausi netept nes nuo tu sruogu ir taip balti plaukai.Ir nebijok,bet laikyk apie 10 min. Jis labai nestiprus,uztai ji reikia palaikyti mirksiukas.gif  Nuplauni ir gali det ar kauke ar balzama bet tik nelaikyk.Uzdek,itrink ir plauk is karto,nes kauke ar balzamas nuima atspalvi. Nu zinokit,taip man super,kad nu nezinau nei kaip apsakyti...kazkas panasaus i milk shake silver sampuna thumbup.gif

ar galit pasakyti apie ka cia snekat,apie atspalvi kazkoki plaukam?gal ir man tiktu nugesinti geltonuma?
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 16, 18:56)
Zinok,bek galvytes plaut thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Nuostabus sampunas!!! Laaaaabai graziai geltonuma nugesino ir toki naturalu atspalvi uzdejo kad  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  INSTRUKCIJA: Issiplauni galva su paprastu sampunu,rekomenduojama du kartus,tada itrini ta sampuna i saknis,na ar per visus,as tyniau i saknis,ant galu stengiausi netept nes nuo tu sruogu ir taip balti plaukai.Ir nebijok,bet laikyk apie 10 min. Jis labai nestiprus,uztai ji reikia palaikyti mirksiukas.gif  Nuplauni ir gali det ar kauke ar balzama bet tik nelaikyk.Uzdek,itrink ir plauk is karto,nes kauke ar balzamas nuima atspalvi. Nu zinokit,taip man super,kad nu nezinau nei kaip apsakyti...kazkas panasaus i milk shake silver sampuna thumbup.gif

O kur jį galima nusupirkti ir kokia kaina? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 04 16, 22:09)
ar galit pasakyti apie ka cia snekat,apie atspalvi kazkoki plaukam?gal ir man tiktu nugesinti geltonuma?

Apie pilkinanti sampuna kalba 4u.gif
Atsakyti
aš šiandien pasipilkinau plaukus, o paskui gal valandai uzdejau kauke ir visai plaukai nebuvo pilki, geltoni.. tai cia del kaukes? nereikia deti po pilkintojo is karto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 16, 22:36)
O kur jį galima nusupirkti ir kokia kaina?  ax.gif
Papildyta:
Apie pilkinanti sampuna kalba  4u.gif

Taip apie pilkinamaji sampuna.Na kaunietem galiu padeti su isigyjimu,o seip galima isigyti salonuose kurie dirba su matrix. mirksiukas.gif kaina apie 30lt uz 400ml Nzn man patiko tas sampunas tuo kad ji galima laikyti,nebijant jokiu melynumu ar pan. Kokio intensivumo nori tiek laikai,na po keliu panaudojimu placiau parasysiu,bet seip pirmas ispudis man super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 16, 23:04)
aš šiandien pasipilkinau plaukus, o paskui gal valandai uzdejau kauke ir visai plaukai nebuvo pilki, geltoni.. tai cia del kaukes? nereikia deti po pilkintojo is karto?  g.gif

taip,nereikia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 04 16, 22:09)

gal ir tiktu pandute smile.gif
Atsakyti
visai ne daug tas pilkintojas kaunuoja, palyginus koks turis. Idomu kokie bus atsiliepimai ilgiau panaudojus 4u.gif
As tai jau po truputu dairausi kitos firmos pilkintojo, nes man tas keunes nelebai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 16, 23:04)
aš šiandien pasipilkinau plaukus, o paskui gal valandai uzdejau kauke ir visai plaukai nebuvo pilki, geltoni.. tai cia del kaukes? nereikia deti po pilkintojo is karto?  g.gif

tau tik nepasipilkino, o man per tuos besaikius kaukiu ir alieju naudojimus baigia visa spalva nueit lotuliukas.gif as ir per nakty karts nuo karto su kokiu aliejukiu pamiegu smile.gif Tai is vis kazkoks kosmaras mum blondinem, net kaukes negalima ilgiau palaikyt, nes spalvai kenkia... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 16 balandžio 2009 - 22:38
[quote=carela,2009 04 16, 23:08]
Taip apie pilkinamaji sampuna.Na kaunietem galiu padeti su isigyjimu,o seip galima isigyti salonuose kurie dirba su matrix. mirksiukas.gif kaina apie 30lt uz 400ml Nzn man patiko tas sampunas tuo kad ji galima laikyti,nebijant jokiu melynumu ar pan. Kokio intensivumo nori tiek laikai,na po keliu panaudojimu placiau parasysiu,bet seip pirmas ispudis man super thumbup.gif
Papildyta:

tai nebrangus visai, as uz savo 300 ml moku virs 40 lt doh.gif biggrin.gif
Papildyta:

tau tik nepasipilkino, o man per tuos besaikius kaukiu ir alieju naudojimus baigia visa spalva nueit lotuliukas.gif as ir per nakty karts nuo karto su kokiu aliejukiu pamiegu smile.gif Tai is vis kazkoks kosmaras mum blondinem, net kaukes negalima ilgiau palaikyt, nes spalvai kenkia... doh.gif doh.gif
[/quote]

vargas mums lotuliukas.gif
aš kazkaip per nakti niekada nelaikau, ilgiausiai 1-2 valandas, bet ir tai jau geras poveikis buna smile.gif
bet va as anksciau dejau mil mil ta kauke po pilkintojo ir man normaliai buvo, ir buvau pilka, o cia nauja is gaia kazkokia nusipirkau, po kurios geltoni plaukai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 16, 21:36)
O kur jį galima nusupirkti ir kokia kaina?  ax.gif
Papildyta:
Apie pilkinanti sampuna kalba  4u.gif

QUOTE(carela @ 2009 04 16, 22:08)
Papildyta:

taip,nereikia 4u.gif
Papildyta:

gal ir tiktu pandute smile.gif

o galite imest foto to sampuno?ir kokiuose salonuose buna jo?as turiu skysti is c:eho,bet arba is vis nepapilkina arba gaunas violetiniai
Atsakyti
pasiskaitymui:
Po plaukų dažymo moteris tapo panaši į zombį
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 04 17, 00:04)
vargas mums  lotuliukas.gif
aš kazkaip per nakti niekada nelaikau, ilgiausiai 1-2 valandas, bet ir tai jau geras poveikis buna  smile.gif
bet va as anksciau dejau mil mil ta kauke po pilkintojo ir man normaliai buvo, ir buvau pilka, o cia nauja is gaia kazkokia nusipirkau, po kurios geltoni plaukai..  g.gif

tai ta mil mil kauke gal labai nestipri.jei stipri kauke,ji skverbiasi i plaukus,todel ir spalva nueina,na bet manau geriau naudoti kauke ir paskui pasipilkinti,nei tureti grazia spalva,bet nusiurusius plaukus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 04 17, 09:12)
o galite imest foto to sampuno?ir kokiuose salonuose buna jo?as turiu skysti is c:eho,bet arba is vis nepapilkina arba gaunas violetiniai

http://www.matrixbea...ver_shampoo.jpg
Jo galima nusipirkti salonuose kurie dirba su Matrix.Nzn ar pajurys dirba,nes vadybininke minejo kad lyg nuo vasaros,ar nuo kito menesio prasides pajurys jai biggrin.gif Tai vat negaliu pasakyti ar pajury kur nors dirba su matrix. mirksiukas.gif
Atsakyti