QUOTE(Melajja @ 2009 04 18, 12:28)
Na va vakar buvau pas kirpeja, pasakiau kad man gyvent neduoda ryzas virsugalvis ir tamsus apatiniai plaukai, aisku sake, kad man vaidenas tas ryzumas
Tai vistik nenoredama, bet nudaze su 9 % gerus 5 cm nuo saknu ir dar padaze galinius kai kuruos, paskui einant plaut kazkuo istepe (man taip atrode arba tik suslapino, pamirsau paklaust
) ir visus suslapinus dar palaikiau kelias min, kad spalva suvienodetu, kazkuriai merginai pamenu ir taip daro. Labai likau patenkinta rezultatu, as vel normali blondine
Imeciau foto
Ir dar ka pasakysiu, kai praitus kartus meginau isgaut naturalesne, tamsesne spalva, kad plaukam butu sveikiau, nusidazius ziuredavau i veidrody ir galvodavau, ar man tinka ar patinka, o dabar pas kirpeja nuemus ranksluosti tokia palaima uzpludo, plaukai sviesus pilki
Daugiau nesitamsinsiu plauku 

Imeciau foto

Ir dar ka pasakysiu, kai praitus kartus meginau isgaut naturalesne, tamsesne spalva, kad plaukam butu sveikiau, nusidazius ziuredavau i veidrody ir galvodavau, ar man tinka ar patinka, o dabar pas kirpeja nuemus ranksluosti tokia palaima uzpludo, plaukai sviesus pilki

labai grazi spalva,man tokios patinka naturaliai atrodo,bet man tai kazko taip nesigauna