Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (7 tema)

QUOTE(Melajja @ 2009 04 18, 12:28)
Na va vakar buvau pas kirpeja, pasakiau kad man gyvent neduoda ryzas virsugalvis ir tamsus apatiniai plaukai, aisku sake, kad man vaidenas tas ryzumas  doh.gif  Tai vistik nenoredama, bet nudaze su 9 % gerus 5 cm nuo saknu ir dar padaze galinius kai kuruos, paskui einant plaut kazkuo istepe (man taip atrode arba tik suslapino, pamirsau paklaust  doh.gif ) ir visus suslapinus dar palaikiau kelias min, kad spalva suvienodetu, kazkuriai merginai pamenu ir taip daro. Labai likau patenkinta rezultatu, as vel normali blondine  biggrin.gif
Imeciau foto  smile.gif 
Ir dar ka pasakysiu, kai praitus kartus meginau isgaut naturalesne, tamsesne spalva, kad plaukam butu sveikiau, nusidazius ziuredavau i veidrody ir galvodavau, ar man tinka ar patinka, o dabar pas kirpeja nuemus ranksluosti tokia palaima uzpludo, plaukai sviesus pilki  wub.gif  Daugiau nesitamsinsiu plauku  pioneer.gif

labai grazi spalva,man tokios patinka naturaliai atrodo,bet man tai kazko taip nesigauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 04 18, 17:28)
Žiūrėkit, gal kas girdėjot apie daž Alter Ego ? hm:

Na apie dazus nzn,bet pati naudoju atstatanti sampuna su mangu aliejum,labai fainas smile.gif taip italu firma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 18, 17:11)
Na apie dazus nzn,bet pati naudoju atstatanti sampuna su mangu aliejum,labai fainas smile.gif  taip italu firma smile.gif

Man pasiūlė medinėse šukose, atseit geri dažiukai, aha sakė, kad itališki, bet pabijojau negirdėto pavadinimo ax.gif Melajja, labai labai graži spalva wub.gif
Atsakyti
As ir sian po dazymo, pirma karta daziau (tiksliau man daze viena forumiete) su keune 1517, patiko ir man bigsmile.gif imesiu veliau nuotraukytes, tik fotikas mano siek tiek levas, nelabai gerai fotkina..

Carela gal gali patarti kokia kauke ar ka dar, kad atgaivint plaukucius o tai pas mane jie pakankamai sausoki, tuo labiau kad auginti juos noriu 4u.gif

Beja, Melajjos plaukuciu spalva labai super bigsmile.gif o su kokias daziukais daze?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinMintė: 18 balandžio 2009 - 18:27
Sveikos,
Kaip cia pas jus isiliet i kompanija ir pasidalint blondiniskais rupesciai? (turiu omeny rupesciais susijusiais su sviesiais plaukais) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 04 18, 10:37)
o gal kuri bande kauke cutrin?nordic balance?kaip poveikis,as nusipirkau bet dar nebandziau

tai jei nusipirkai, tai isbandysi ir matysi lotuliukas.gif
labiau reiktu atsiliepimu jei planuotum dar tik pirkti smile.gif o kai jau turi, tai sakyk mums visoms ar gera 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Melajja @ 2009 04 18, 13:28)
Na va vakar buvau pas kirpeja, pasakiau kad man gyvent neduoda ryzas virsugalvis ir tamsus apatiniai plaukai, aisku sake, kad man vaidenas tas ryzumas  doh.gif  Tai vistik nenoredama, bet nudaze su 9 % gerus 5 cm nuo saknu ir dar padaze galinius kai kuruos, paskui einant plaut kazkuo istepe (man taip atrode arba tik suslapino, pamirsau paklaust  doh.gif ) ir visus suslapinus dar palaikiau kelias min, kad spalva suvienodetu, kazkuriai merginai pamenu ir taip daro. Labai likau patenkinta rezultatu, as vel normali blondine  biggrin.gif
Imeciau foto  smile.gif 
Ir dar ka pasakysiu, kai praitus kartus meginau isgaut naturalesne, tamsesne spalva, kad plaukam butu sveikiau, nusidazius ziuredavau i veidrody ir galvodavau, ar man tinka ar patinka, o dabar pas kirpeja nuemus ranksluosti tokia palaima uzpludo, plaukai sviesus pilki  wub.gif  Daugiau nesitamsinsiu plauku  pioneer.gif

Fantastiska zinok spalvyte tavo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 04 18, 19:26)
As ir sian po dazymo, pirma karta daziau (tiksliau man daze viena forumiete) su keune 1517, patiko ir man  bigsmile.gif  imesiu veliau nuotraukytes, tik fotikas mano siek tiek levas, nelabai gerai fotkina..

Carela gal gali patarti kokia kauke ar ka dar, kad atgaivint plaukucius o tai pas mane jie pakankamai sausoki, tuo labiau kad auginti juos noriu  4u.gif
Beja, Melajjos plaukuciu spalva labai super  bigsmile.gif  o su kokias daziukais daze?

Jau rasiau apie kaukes,man superines yra keunes atstatancios kaukes.Su siom kaukem ir as plaukucius auginu smile.gif pabandykite alter-ego atstatanti seruma,tokiuose buteliukuose.Pakuoteje buna sesi buteliukai ir pipetes dvi.mano plaukam vieno buteliuko uztekdavo dviem kartam.tepdavau ir saknis ir visus plaukus.Man plaukai labai augti pradejo nuo ju thumbup.gif ***** pasibaige ir ismeciau pakuote nebezinau kaip tiksliai vadinasi.na gal inete kada paziuresiu,idesiu nuoroda mirksiukas.gif jei medinese sukose daziukus sios firmos pardavineja,tai gal ir situ serumiuku turi mirksiukas.gif tik kaina man atrodo apie 120lt uz tuos sesis...Vt dar milk shake visai nieko kosmetika,irgi gerai drekina plaukucius mirksiukas.gif ir dar vitaminukus pagerk,man jie irgi padeda thumbup.gif as tai dermavita geriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bantukas @ 2009 04 18, 17:28)
Žiūrėkit, gal kas girdėjot apie daž Alter Ego ? hm:

As pilkintoja tik zinau ir naudoju sitos firmos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2009 04 18, 20:23)
Sveikos,
Kaip cia pas jus isiliet i kompanija ir pasidalint blondiniskais rupesciai? (turiu omeny rupesciais susijusiais su sviesiais plaukais)  4u.gif

sveika prisijungus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2009 04 18, 20:23)
Sveikos,
Kaip cia pas jus isiliet i kompanija ir pasidalint blondiniskais rupesciai? (turiu omeny rupesciais susijusiais su sviesiais plaukais)  4u.gif

Sveika pasidalink savo rupesciais ir isiliesi smile.gif
Papildyta:
kaip smagu,musu vis daugeja clap.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 18, 20:25)
Jau rasiau apie kaukes,man superines yra keunes atstatancios kaukes.Su siom kaukem ir as plaukucius auginu smile.gif  pabandykite alter-ego atstatanti seruma,tokiuose buteliukuose.Pakuoteje buna sesi buteliukai ir pipetes dvi.mano plaukam vieno buteliuko uztekdavo dviem kartam.tepdavau ir saknis ir visus plaukus.Man plaukai labai augti pradejo nuo ju thumbup.gif  ***** pasibaige ir ismeciau pakuote nebezinau kaip tiksliai vadinasi.na gal inete kada paziuresiu,idesiu nuoroda mirksiukas.gif jei medinese sukose daziukus sios firmos pardavineja,tai gal ir situ serumiuku turi mirksiukas.gif  tik kaina man atrodo apie 120lt uz tuos sesis...Vt dar milk shake visai nieko kosmetika,irgi gerai drekina plaukucius mirksiukas.gif ir dar vitaminukus pagerk,man jie irgi padeda  thumbup.gif  as tai dermavita geriu mirksiukas.gif

Keunes kaukyte tikrai planuoju pirkti, o taip pat naudoju visa linija is milkshake, tik mazai man kazko to drekinimo, nors ir vandens nemazai geriu ir vitaminus geriu tik aisku ne konkreciai plaukams.. dar ir aliejuka kokosu uzsidedu karts nuo karto per nakti palaikyti, bet vistiek jie man sausoki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2009 04 18, 20:32)
Keunes kaukyte tikrai planuoju pirkti, o taip pat naudoju visa linija is milkshake, tik mazai man kazko to drekinimo, nors ir vandens nemazai geriu ir vitaminus geriu tik aisku ne konkreciai plaukams.. dar ir aliejuka kokosu uzsidedu karts nuo karto per nakti palaikyti, bet vistiek jie man sausoki  doh.gif

tai sakotus visu pirma deja reikia nukirpti,numirusiu plauku jau nebeatgaivinsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 04 18, 20:54)
tai sakotus visu pirma deja reikia nukirpti,numirusiu plauku jau nebeatgaivinsi 4u.gif

Na kad man jie nesisakoja, bet sausi yra, tai kaip ir nebutu ka kirpti smile.gif
Atsakyti