Įkraunama...
Įkraunama...

Visapusio ankstyvojo lavinimo centras

QUOTE(Alexi @ 2007 09 04, 13:21)
Atrodo, kad tam  ax.gif
Mes irgi lankysim 3 m. grupę  smile.gif O jūs kuriom dienom? Mes II ir IV-ieniais  mirksiukas.gif

Rodos susitiksime clap.gif mes irgi II-IV. O jūs pirmi metai kaip vaikščiosite ar jau pernai mokslus krimtote smile.gif

Dėl atidarymo pasiskambinau pasitikslinti: Brodvėjaus klubas Mėsinių g. 4
Atsakyti
Labai įspūdinga atidarymo šventė buvo šiemet thumbup.gif M-klėlės renginiai kasmet vis tobulėja, ir darosi vis didesni ir vienas už kitą šaunesni! labai smagu buvo pasitikti naujus mokslo metus tokioj malonioj aplinkoj, su tokia didele kompanija ir patirti tiek įspūdžių, ačiū! Dabar nekantraudami laukiam pamokyčių bigsmile.gif

Atsakyti
gal kas galit palygint sia mokyklele su kokiomis kitomis panasaus pobudzio, gal kas esat isbande ne viena?
Atsakyti
Ir mes labai norim i šia mokyklele, bet jau nera vietu, laukiam rezerve. Labai tikiuosi kad vieta atsiras rolleyes.gif
Atsakyti
kazi yra vietu dar sestadienio grupej 5-7 metukai?
Atsakyti
Mano dukra šią mokyklėlę lanko nuo jos įsikūrimo pradžios. Todėl matėm visą augimą ir tobulėjimą. Šiais metais labai patiko atidarymas ir naujos patalpos, kurias nuomojasi. Labai jauku, gražu. Mokytojos liuks, tokios su polėkiu, teigiama prasme. Vaikai padaro tokių darbelių, išmoksta dainų kokių niekada jokiame darželyje nepadarys ir neišmoks.
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2007 09 22, 20:37)
Mano dukra šią mokyklėlę lanko nuo jos įsikūrimo pradžios. Todėl matėm visą augimą ir tobulėjimą. Šiais metais labai patiko atidarymas ir naujos patalpos, kurias nuomojasi. Labai jauku, gražu. Mokytojos liuks, tokios su polėkiu, teigiama prasme. Vaikai padaro tokių darbelių, išmoksta dainų kokių niekada jokiame darželyje nepadarys ir neišmoks.

Visiškai sutinku. Nors ir lankom visą savaitę darželį, bet į šią mokyklėlę šeštadieniais tikrai verta eiti. Vaikas labai daug pamato, išgirsta, išmoksta.
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2007 09 22, 21:37)

Lba diena,

as taip pat labai noreciau savo dukryte nuvesti i sia mokyklele..gal galetumet koordinates pasakyti. aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cordiality @ 2007 10 17, 09:17)
.gal galetumet koordinates pasakyti. aciu smile.gif

Žr. pačią pirmą temos žinutę pirmajame puslapyje - ten visos koordinatės, telefonai. Pasiskambinkite pirmiausiai pasiteirauti dėl laisvų vietų.
Atsakyti
Mes irgi labai norim..bet vietu nera... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 09 10, 18:50)
gal kas galit palygint sia mokyklele su kokiomis kitomis panasaus pobudzio, gal kas esat isbande ne viena?

Mes praeitais metais lankėm šią mokyklėlę, o šiais metais lankome mokykloje estetinio lavinimo studija. Galiu pasakyti, kad man patiko ir mokyklėlė ir dabar mūsų lankoma studija, tik užsiėmimai skiriasi, kadanagi ten daugiau viskas skirta mažiems vaikučiams (mes lankėm grupė nuo 2 metų), o čia jau pamažu ruošiama mokyklai, kad vaikui po to būtų lengviau integruotis. Abiejose vietose puikūs pedagogai, mokantys bendrauti su vaikais. Vienintelis dalykas, man ne labai patiko mažųjų mokyklėlės naujųjų metų šventė, gal kitaip ją įsivaizdavau, o šiaip viskas buvo puiku.
Atsakyti
Be sios mokykleles mes lankeme yamahos muzikos mokykla ir Diemedi. Yamahos mokykloje man paciai be galo buvo nuobodu nes labai jau panasios tos pamokeles viena i kita... blush2.gif Diemedis buvo idomiau, nes trys skirtingos pamokeles per diena, smagu kad ne tik muzika, bet ir tautosaka buvo ir daile.
O Saviraiskos studija patinka tuom, kad irgi yra ivairiu pamokeliu ir dar ka vertinu, tai kad yra zaidimu kambarys, kur vaikas gali ir pabendrauti su kitais, pazaisti, ypac tai manau aktualu jeigu vaikas nelanko darzelio. be to, per zaidima, manau, jam lengviau prisijaukinti aplinka. Daile labai patinka. Is esmes as patenkinta, tik kad maniskis bachuras toks ne itin linkes isilieti i kolektyva ir mieliau stebi veiksma is salies ax.gif g.gif
Nepatinka tai, kad viena mokytoja vis klausia jo: ko ten berniuk stovi kampe, bijai? bijai manes? schmoll.gif Na, nezinau, noreciau kad kitu budu itrauktu i kolektyva, nes jos metodai absoliuciai nepadeda doh.gif
Atsakyti