Įkraunama...
Įkraunama...

teletabiai

Mus tai ziauriai uzburia (1,4m), o as tuo tarpu daug darbu pasidarau, nes antraip reikia zaisti su juo, ir viskas stovi vietoje... doh.gif
Atsakyti
Pas mus tas pats, jau labai patinka teletabiai wub.gif ir sokam ir dainuojam clap_1.gif
Atsakyti
Maniškė tai per teletabius žiūri kur nufilmuoti su vaikais vaizdai, tada sako lialia. O šiaip nėra kad labai dievintu. labiau savaitgaliais per BBC Entertainment paziūri Balamory. Labai patinka ten dainelė.
Atsakyti
Labai patinka teletabiai, kai baigiasi - pyksta smile.gif
Atsakyti
Maniskiui 1,8m patinka, ziuri, soka kai kuriuos zodzius is ju ismoko thumbup.gif
Atsakyti
mūsiškei 1,5metukų- jau mano galva išūžta teletabiais- iš ryto- telelia, pou, pou, vakare einam miegot, vis tiek išsizyzia, kad jungčiau teletabius doh.gif
Atsakyti
Mano mergaitei irgi laaaabai patinka Teletabiai smile.gif Tik isgirsta dainele ir ima ploti rankytemis ir sokti visaip kaip tik jai gaunasi tongue.gif O man buna puiki proga daug darbu nudirbti tuo metu
O dar jai laaabai patinka filmukas Paslapciu Sodas rolleyes.gif Turim visus personazus ir 4 DVD, kuriuos nuolatos praso uzdeti jei tik pamato
Atsakyti
Mano mazius 1,6 visai nesidomi teletabiais. labai retai kada ziuri, o jei ir ziuri, tai tik tol, kol pradeda rodyt filmukus apie vaikus, tada nueina ir ziurejimas tuo baigiasi biggrin.gif
Atsakyti
Taip, labai patinka teletabiai, žiuri kasdien smile.gif Jau geriau tokius tegu ziuri, bent ismoksta kazko naudingo, nei tas baisybes per kitus kanalus, vosokius sangokus ar dar kokie ten yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintare@: 08 vasario 2011 - 15:23
mano sunelis labai nori ziuret,bet retai kada leidziu
Atsakyti
Teletabiai mano isisgelbejimas,nors valandele buna ramau,galiu ramiai pasedet ar kokiu darbu pasidaryt,nemanau,kad blogai, juk ir mamai reik ramiai be zyzimo pabut,o tv neisvengsi,geriau ismokyti tinkamai juo naudotis ax.gif
Atsakyti
Parduodu Teletabiu DVD naujus, originalus, Lietuviu kalba 18 lt
Turiu:
Teletabiu megstamiausi daigtai,
Stai ir ateina teletabiai,
Teletabiu dideli ir mazi gyvunai,
Teletabiai ir sniegas.

Vilnius, bet galiu ir siusti

Rasykit i AZ
Atsakyti