Įkraunama...
Įkraunama...

teletabiai

Musiskis taip pat vos ne teletabiu pasaulyje gyvena.Pastebejau,kad net kalbeti is to filmuko ismokes: kas tai?,taip,zinoma, ir t.t.. Nors pasiziureti, tai jam poros seriju uztenka. Ir nematau nieko blogo,jeigu tai ne manija kokia. Mes,suauge gi irgi televizoriu ziurim.Ir nesvarbu ar tai zinos ,ar filmas butu.
Atsakyti
Ir didžioji mano užaugo su teletabiais (bet netapo tokia biggrin.gif ), ir mažylė žiūri juos. Nematau aš nieko blogo juose, o lavinimo galima rasti ir nemažai tuose filmukuose mirksiukas.gif Vien tas mokinimas skaičiuot thumbup.gif Gal būsiu užmėtyta akmenim, bet ir mamai turėti pusvalandį laisvą labai gera thumbup.gif
Atsakyti
Uzburia vaikus "25 kadras" na toks papildomas kadras su kazkokia tai uzslepta informacija, placiai naudojama reklamose, politinese agitacijose, filmuose(beje 25 kadras yra uzdraustas).Daug slaptu institutu dirba su zmoniu neurolingvistiniu programavimu (NLP)
Gal butu ir nieko laida, bet negaliu pakesti tinkio vinkio ar tai dipsio nepamenu vaikams persamo gejisko personazu(su rankinuku su sijonu)
Atsakyti
buvau kelis kartus pajungusi bet kai pasibaige tai dazniausiai verkti pradedavo jog dar nori,o dabar nebera kada ir ziureti darzeli lanko gryzta tik 5h is darzelio o teletabiai tokiu laiku jau buna pasibaige kaip ir didelios katastrofos del to nera smile.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis teletabius galedavo ziuret kiaura para, jei tik jam butume leide. Dabar nuo 2,5m teletabius pakeite Ratai
Atsakyti
Teletabiai neatskiriama mano mažylio gyveno dalis. Nuostabiausias dalykas pasaulyje. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano didysis kazkur nuo metuku ziuri paslapciu soda,is pradziu vos po 10 min tepaziuredavo,o veliau pastebejau,kad ismoko sokti pagal tas daineles,dabar bando skaiciuoti Pontipinus. Mazasis irgi bando sokti. Taigi noriu papriestarauti nuomonei,kad tokie filmukai nelavina. Teletabius atradom visai nesenai,bet tokio ispudzio jie nedaro,nors ir juos ziuri kol baigiasi. Ypac filmukai su vaikais patinka :-)
Atsakyti
Teletabiai patinka, parsisiuntėme visas dalis angliškai, tegul girdi kitos kalbos nuo mažens. Labiausiai patinka šokti su jais.
Bet labiau patinka Baby Einstein lavinamieji video - tuos gali visą dieną žiūrėti, o teletabius - max porą val.
Paslapčių sodas visiškai nepatiko...
Atsakyti
QUOTE(ugnetule @ 2010 11 28, 23:57)
Uzburia vaikus "25 kadras" na toks papildomas kadras su kazkokia tai uzslepta informacija, placiai naudojama reklamose, politinese agitacijose, filmuose(beje 25 kadras yra uzdraustas).Daug slaptu institutu dirba su zmoniu neurolingvistiniu programavimu (NLP)
Gal butu ir nieko laida, bet negaliu pakesti tinkio vinkio ar tai dipsio nepamenu vaikams persamo gejisko personazu(su rankinuku su sijonu)

Teletabiai patinka. Žiūri saikingai - užtenka Man teletabių laida vaikams yra priimtina - yra informacijos apie gamtą, moko skaičiuoti, pažinti spalvas ir pan.
Autorei... Gerai, kad dar nepastebite Tinkio Vinkio panašumo su kedistais... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jasper: 06 gruodžio 2010 - 07:38
Mano pupa galėtų žiūrėti ir žiūrėti Teletabius,bet tikTeletabius.Prasideda tie filmukai ir viskas... baba tabi smile.gif
Atsakyti
maniske visai nekreipia demesio i juos
Atsakyti
Na, kai "begant" per kanalus uzmato-tada taip, reikalauja palikti Teletabius, bet kai neprisimena, tai ir nereikia. O as pati tai nepernesu ju schmoll.gif
Atsakyti