Ir filmukus pažiūri ir turi žaislinius Teletabius ir labai mėgsta su jais žaisti. Jei vaikui patinka, tai tegul tik žaidžia. Nematau skirtumo tarp jų ir kitų žaislų, jokių čia burtų nėra

QUOTE(jeliva @ 2012 02 04, 13:19)
Ir mums teletabiai visiskai neidomus, o vat rusiska filmuka "Masa ir meska" gali ziureti kiaura diena 

Maniskiui labai patinka Teletabiai
tik kai juos ijungiu ar per tv pamato tai pas vaika sypsena didziule ir ziuriu juos

Mano dukrytė pusantrų metukų jau tai būna,kad ima šaukti tabiu tabiu.Kažkaip nelabai dar norisi,kad įsimylėtų juos,tad stengiamės jų nerodyti,nors ir prašo

maniskei labai patinka teletabiai, pasiimta pultelius nuo tv ir dvd ir atnesa man, kad ijungciau kai nori

Manoji irgi megsta ziureti teletabius,bet paziuri kokias 10 min ir viskas,daugiau ta diena nebeziuri
pati sau laiko limita nusistacius

as nzn kodel, bet gan nuo senu laiku esu pries teletabius. dauguma mamyciu su manim nesutiks, bet manau, kad vaikui kazkodel butent teletabiai yra nereikalingi.
mano sunus pamises del peppa pig filmuku, o pliu prisideda masa ir meska,rio,rapuncele,princese ir varlinas,oskaro oaze,na palauk ir begale kitu
mano sunus pamises del peppa pig filmuku, o pliu prisideda masa ir meska,rio,rapuncele,princese ir varlinas,oskaro oaze,na palauk ir begale kitu

Iš teletabių vaikai išauga. Nemanau, kad reikia jų bijoti. Gi ten spalvos, formos, pakartojimai, primityvios 1 - 3 metų vaikui aiškiai suvokiamos dainelės, šypsenėlės. Kas čia blogo? Mano vyresnėlis žiūrėjo juos, kol pasirodė "ratai" ir Šrekas, šokntys pingvinai, dainuojantys burundukai, besikaunančios pandos, Garfildas, benai tenai, bakuganai, transformeriai... Kas geriau kaži... ar besikaunančių ir žmonėms galūnes raunančių pabaisų invazija ar teletabiai?? Šiuo metu mažasis šoka kartu su jais, o didysis žaidžia kompiuterinius žaidimus apie tankus...
Mano dukryte taip pat begalo megsta teletabius...kol mes radome pirkti ju
turi keleta kompaktu teletabiu ir ziuri juos......
Pritariu Pooke kad geriau tegul ziuri teletabius, nei pakemonus, ar kur kaunas, nusauna, nukauna......Manau, kad nieko ten blogo tame filmuke nera. Beabejo mes labai megstam filmuka masa i medved bet mano dukrytei teletabiai pirmoi vietoj as manau, kad ateis laikas ir isaugs is teletabiu ir nebereikes ju....

Pritariu Pooke kad geriau tegul ziuri teletabius, nei pakemonus, ar kur kaunas, nusauna, nukauna......Manau, kad nieko ten blogo tame filmuke nera. Beabejo mes labai megstam filmuka masa i medved bet mano dukrytei teletabiai pirmoi vietoj as manau, kad ateis laikas ir isaugs is teletabiu ir nebereikes ju....
na visokios drakonu kovos,bakuganai ir siaip tie nesamoningi filmukai nera gerai ir as su tuo sutinku. bet nzn kodel na nemegstu tu teletabiu ir nenoriu, kad vaikas ziuretu
juk kiekviena turit nemegstama filma ar filmuka, o as nemegstu teletabiu
radau kitu filmuku ir laideliu kurios domina vaika ir apsieinam be asmeniskai mano nemegstamu teletabiu

radau kitu filmuku ir laideliu kurios domina vaika ir apsieinam be asmeniskai mano nemegstamu teletabiu

pas mus tai teliatabiai tai kazkas nepaprasto ,jei teletabius rodo tai vaiko kaip nebuta
Man pačiai nepatinka ir vaikui nerodau. Kažkada bandžiau parodyti, bet visiškai nesusidomėjo.