kadangi daug kam labai patinka,tai ir aš kelis kartus buvau įjungus - bet visai jo nesužavėjo,gal dar mažas

Mūsų dvimetinė labai mėgsta turim ir nusipirkę ir parsisiuntę žiūri atsisėdus galiu kambarius tvarkyt ir žaisliuką turi myli ...bet taip pat mėgsta ir Paslapčių sodą taip pat žiūri labai įsijautus

Kazkodel tie teletabiai patinka, tik bijo siurblio...
QUOTE(Pooke @ 2012 03 15, 17:59)
Iš teletabių vaikai išauga. Nemanau, kad reikia jų bijoti. Gi ten spalvos, formos, pakartojimai, primityvios 1 - 3 metų vaikui aiškiai suvokiamos dainelės, šypsenėlės. Kas čia blogo? Mano vyresnėlis žiūrėjo juos, kol pasirodė "ratai" ir Šrekas, šokntys pingvinai, dainuojantys burundukai, besikaunančios pandos, Garfildas, benai tenai, bakuganai, transformeriai... Kas geriau kaži... ar besikaunančių ir žmonėms galūnes raunančių pabaisų invazija ar teletabiai?? Šiuo metu mažasis šoka kartu su jais, o didysis žaidžia kompiuterinius žaidimus apie tankus...
Visiskai sutinku su Pooke - nera labai ko baimintis del teletabiu, mano vaikas labai juos mego, ziuret galejo kiaura diena, paskui labai patiko Pingo filmukai - buvo laikas, kad dar labiau negu teletabius ziurejo.. bet tikrai tas viskas praejo - galima sakyt, kad teletabiu visai neziuri, o ziuri kazka kito, lb megsta filmukus su traktoriukais, masinytem..
Maniškė sirgo "teletabijos virusu", bet kai truputį paaugo, pasidarė neįdomu

mano sunui jau 2 metai, o filmuku jis nemegsta. Gali tik 10 min paziuret, ir tai jau bus rekordas. Kartais pakvieciu, kad paziuretu, o jam neidomu. Nors manau, kad tai gerai, kuo veliau prades ziureti TV tuo geriaus

QUOTE(Martusik @ 2012 09 27, 15:59)
mano sunui jau 2 metai, o filmuku jis nemegsta. Gali tik 10 min paziuret, ir tai jau bus rekordas. Kartais pakvieciu, kad paziuretu, o jam neidomu. Nors manau, kad tai gerai, kuo veliau prades ziureti TV tuo geriaus 

O tai dar ilgokai pažiūri

pas mūsų vaikus pasibaigė teletabių etapas, dabar žiūrimiausia - senoji animacija
tai norit pasakyt, kad žiūrėdami filmuką, kuriame pvz yra kokie 5 vilkai ar voverės, jie iškart atskiria kur berniukas , kur mergaitė?

QUOTE(Julytėė @ 2011 11 17, 10:37)
Neskaičiau visų sioje temoje esančių žinučių, todėl gal pasikartosiu. Man teletabiai - didžiausias nesusipratimas. Kažkur skaičiau, kad vaikams nėra gerai šį "šedevrą" žiūrėt, nes veikėjai yra belyčiai ir vaikai nesupranta, kuris berniukas, kuri mergaitė. Tokiu atveju, siūlyčiau kitą išeitį, kaip pati darau: yra cd su rusiškais multikais, bet įgarsinti lietuviškai. Paleidi per dvd ir vaikas neatsitraukdamas žiūri. Tai yra super. Turbūt pačios žinot, kokie geri jie yra. Jokių ten "lia lia" ir t.t. 

tai norit pasakyt, kad žiūrėdami filmuką, kuriame pvz yra kokie 5 vilkai ar voverės, jie iškart atskiria kur berniukas , kur mergaitė?

Maniskei 2metuku merginai irgi patiko teletabiai aisku nesededavo ilgai neziuredavo kelias minutes paziuri eina pazaisti vel prisiminusi atbega praso, o dabar jau menuo laiko kaip prasidejo masa ir lokys manija, va siuos ilmukus gali ir ilgiau jau ziuret, ir kiekviena diena praso ijunkt, jokie kiti nebeidomus