Įkraunama...
Įkraunama...

teletabiai

4u.gif Musu mazosios megsta lb teletabius ir kaip cia dauguma pastebejau Masa fanes biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

mano vyrukas taip pat kartais pažiūri šį filmuką, bet taipogi iki galo nelabai....labiau jam patinka muzikiniai: Telebimbam "Voras", Medinis arkliukas, Du gaideliai ir pan smile.gif
Atsakyti
Maniškės kai buvo mažesnės lb mėgo teletabius, nors db 3 metė irgi pasižiūri teletabius, dičkei 5 metų jau nelb įdomu.
Atsakyti
Mano dickis kaip buvo maziukas labai mego teletabius,o mazasis visai jais nesidomi ax.gif
Atsakyti
Neseniai, kažkurį rytą netyčia įsijungėm ir viskas - patapo fanas biggrin.gif teletabių vardus išmoko, ir taip gražiai jis man žiūri įdėmiai, kai juos rodo wub.gif
Atsakyti
Taip išeina, kad neužburia arba tikrai ne visus. smile.gif Gal kol tai buvo naujiena ir nebuvo daugiau alternatyvų, tai užburdavo... Bent jau girdėdavosi visokios istorijos, kad be Teletabiu - niekur, kad elgiasi kaip Teletabis ir pan.
Maniškiai, aišku, žino kas tai yra ir kartais pažiūri, bet be didelių emocijų. Tik kartais jie užtaiko "ant padielkos" (per youtube), vat tada tai didesnės emocijos būna biggrin.gif
Atsakyti
Labai patinka Teletabiai ,beveik taip pat labai kaip "Moterys meluoja geriau" biggrin.gif
Kai nori ziureti ,praso : Oou sako Oou lotuliukas.gif
Atsakyti
Jokios reakcijos i teletabius smile.gif uztai labai patinka aviukas Sonas smile.gif
Atsakyti
Nerodome saviškei teletabių, nes nelabai protingas filmukas, nesakyčiau, kad prisideda prie vaiko vystymo
Atsakyti
QUOTE(Julija1991 @ 2013 06 10, 13:20)
Nerodome saviškei teletabių, nes nelabai protingas filmukas, nesakyčiau, kad prisideda prie vaiko vystymo

Kodėl taip manote?
Atsakyti
QUOTE(Staigmenele;) @ 2013 04 07, 12:11)
Sveiki  4u.gif

mano vyrukas taip pat kartais pažiūri šį filmuką, bet taipogi iki galo nelabai....labiau jam patinka muzikiniai: Telebimbam "Voras", Medinis arkliukas, Du gaideliai ir pan smile.gif

Mums irgi patinka tas pats kaip ir jums smile.gif blush2.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virgau: 20 rugsėjo 2013 - 18:13
O mano 1,5 men. mergyte labai megsta filmuka "Special Agent Oso" smile.gif
Atsakyti