Įkraunama...
Įkraunama...

teletabiai

Maniškė ir nieko nežiūri, kartais pasileidžiam muzikinių klipų, nu tai kokį viena pažiūri ir viskas... Jai geriau jau klaviatūra pabarškint ar kokią spintelę iškraustyt, dviratuku pasivėžint biggrin.gif
Atsakyti
Manais ziuri teletabius, bet tik pradzia, kol muzika eina ir saulute rodosi:) Reikes rast graziu vaikisku filmuku, pamokanciu kokiu nors:)
Atsakyti
Kazkaip teletabiu leles nelabai traukia, kiek rodem nelabai. Filmuka kai uzdedam tai tik pradzia paziuri kur dainuoja. Kazkaip isvis nera is tu kuri ziuri tv. Labiau patika muzika, moka net isijungti ir jai per tyliai pasigarsinti. Tai sokti gali visa diena thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2013 01 21, 12:09)
Maniškė ir nieko nežiūri, kartais pasileidžiam muzikinių klipų, nu tai kokį viena pažiūri ir viskas... Jai geriau jau klaviatūra pabarškint ar kokią spintelę iškraustyt, dviratuku pasivėžint biggrin.gif

Pas mus lygiai taip pat biggrin.gif
Atsakyti
mano pupa beveik metinukė paniškai bijo teletabių saulytės doh.gif smile.gif
Atsakyti
Nejungiu teletabiu, nes man labai kvailas tas filmukas. Mieliau leidziu vaikams BAbyTV ziureti. smile.gif
Atsakyti
maniskis tai pamises del Masha i medved. ir one direction klipu
Atsakyti
Mūsiškė nežino, kas tie teletabiai tongue.gif ir šiaip nelabai mėgėja multikus žiūrėt. Gal dėl to, kad per teliką, kur rodo, tai tokie visi nekokie... stengiamės nerodyt...
Atsakyti
QUOTE(motinele6 @ 2013 02 16, 12:46)
maniskis tai pamises del Masha i medved. ir one direction klipu

Mano irgi pamišęs dėl Mašos smile.gif Bet aš nustojau rodyti, nes pažiūrėjęs pradeda labai daiktus mėtyti namuose, trankyti. Kelios savaitės kaip nebežiūri ir vaikas drausmingesnis. Tą pačią problemą su Maša turi ir mano sesė su savo vaikučiu. Mielai žiūrim Teletabius arba dabar įsisukom i Chuggington. Toks labai smagus pamokantis filmukas apie traukinukus.
Atsakyti
Neziuri, nes nezino kas tai yra biggrin.gif
Atsakyti
Nuo metu iki pusantrų buvo mylimiausi. O db jau pabodo smile.gif
Atsakyti

Mano mažoji ne tik mašą ir tetelabius žiūri, bet apskritai TV manakė. Tik atsikelia iš ryto - iš karto prie TV ir reikalauja įjungti. Ir tik pabandyk išjungti, tai skandalas namuose, net kaimynai girdi. Tai aš tv iš rozetės ištraukiau, pasakiau, kad nuo pernelyg ilgo žiūrėjimo sugedo. Kai jau kelias dienas neturėjo ką žiūrėti, tai pajutau, kad tokia ramesnė pasidarė, sukalbamesnė.
Atsakyti