Maniškė ir nieko nežiūri, kartais pasileidžiam muzikinių klipų, nu tai kokį viena pažiūri ir viskas... Jai geriau jau klaviatūra pabarškint ar kokią spintelę iškraustyt, dviratuku pasivėžint

Kazkaip teletabiu leles nelabai traukia, kiek rodem nelabai. Filmuka kai uzdedam tai tik pradzia paziuri kur dainuoja. Kazkaip isvis nera is tu kuri ziuri tv. Labiau patika muzika, moka net isijungti ir jai per tyliai pasigarsinti. Tai sokti gali visa diena

QUOTE(KameHame @ 2013 01 21, 12:09)
Maniškė ir nieko nežiūri, kartais pasileidžiam muzikinių klipų, nu tai kokį viena pažiūri ir viskas... Jai geriau jau klaviatūra pabarškint ar kokią spintelę iškraustyt, dviratuku pasivėžint 

Pas mus lygiai taip pat

mano pupa beveik metinukė paniškai bijo teletabių saulytės

Nejungiu teletabiu, nes man labai kvailas tas filmukas. Mieliau leidziu vaikams BAbyTV ziureti.

maniskis tai pamises del Masha i medved. ir one direction klipu
Mūsiškė nežino, kas tie teletabiai
ir šiaip nelabai mėgėja multikus žiūrėt. Gal dėl to, kad per teliką, kur rodo, tai tokie visi nekokie... stengiamės nerodyt...

QUOTE(motinele6 @ 2013 02 16, 12:46)
maniskis tai pamises del Masha i medved. ir one direction klipu
Mano irgi pamišęs dėl Mašos

Neziuri, nes nezino kas tai yra

Nuo metu iki pusantrų buvo mylimiausi. O db jau pabodo

Mano mažoji ne tik mašą ir tetelabius žiūri, bet apskritai TV manakė. Tik atsikelia iš ryto - iš karto prie TV ir reikalauja įjungti. Ir tik pabandyk išjungti, tai skandalas namuose, net kaimynai girdi. Tai aš tv iš rozetės ištraukiau, pasakiau, kad nuo pernelyg ilgo žiūrėjimo sugedo. Kai jau kelias dienas neturėjo ką žiūrėti, tai pajutau, kad tokia ramesnė pasidarė, sukalbamesnė.