Įkraunama...
Įkraunama...

teletabiai

Mums teletabiai jau atsibode irnesakyk.gif dabar megstam Paslapciu soda thumbup.gif va cia tai multikas biggrin.gif ziuri net nemirksedama biggrin.gif
Atsakyti
paslapcių sodas - tai stebuklingas filmukas, kuris ryte leidžia mums su vyru ramiai virtuvėje išgerti. thumbup.gif thumbup.gif kavos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cuoliukė: 22 gegužės 2009 - 11:04
Anksciau mano mazoji buvo uzsikabinusi ant teletabiu, bet jau tikriausiai atsibodo. O ir paslapciu soda nelabai ziuri. Dabar ji dazniausiai ziuri sreko 1 ir 2 dali biggrin.gif
Atsakyti
turim teletabiu dvd,tai tik baigiasi ir vel rekia,kad ijungciau. tai jei as uzsiemus tvarkausi ar ka,tai kokius tris kartus pakartoju. bet neitemptai ziuri,zaizdamas paziuri,kaip fonas bigsmile.gif
Atsakyti
Manasis ir is proto kraustosi del ju, net nakti sapnuoja saukia TAbi Tabi smile.gif Daznai ziuri (aisku ne kas dien), bet kartais kai pripraso ijungti, tai uzmeta aki ir eina zaist, karts nuo karto ateina ikambari, pasiziuri ar dar eina, ir vel isvaro. Bet kai tik isjungiou, tuoj asaros smile.gif
Atsakyti
maniske irgi pamisus del tabiu,kiekviena ryta ziurim mirksiukas.gif sedi sau ramiausiai,nors seip labai pas mane ji aktyvi mirksiukas.gif
Atsakyti
oi, teletabiai ir paslapciu sodas- stebuklai thumbup.gif noriu pavalgyt ramiai-pakanka ijungti kuri nors filmuka ir ramu... dozuojam si malonuma..
Atsakyti
na man tai teletabiai tragedija isvis kazkokia,nesuprantu ka ten gero vaikas gali pamatyt ar ismokt,o kad patinka,tai nzn kodel del spalvu ir del nesamoniu ko gero,cia kaip dedes su saldainiais vaikams irgi pritrauktu gero dedes ivaizdi,bet nuo to reik saugotis,yra daugybe filmuku vaikams ziureti,bet sitas...
ir dekui dievui,manoji neuzsikabinus,kiek uztaiko isijungt ant tabiu tv,tai paziuri ir toliau savo reikalais uzsiema.ir taip nuo seniai jau
o vat kas liecia filmukus,tai man labai patinka,nzn ar teisingai parasysiu baby enstain serijos,mes isigijom 20 dvd viename,komplekta toki,va ten tai super,ten nuo patiems maziausiems tinkamas,dar rusiski ir disnejaus geri,na ne visi:)
atsiprasau,jei azkam pasirode,kad negraziai as apie tabius,bet cia tik mano nuomone
Atsakyti
Ankščiu mažo mažylis bijojo teletabiu, bet dabar jis juos labai megsta, ypač ta serija, tylūs ramūs teletabiai doh.gif ta seriaja gali žiurėti ir žiurėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2009 11 30, 19:53)
na man tai teletabiai tragedija isvis kazkokia,nesuprantu ka ten gero vaikas gali pamatyt ar ismokt,o kad patinka,tai nzn kodel del spalvu ir del nesamoniu ko gero,cia kaip dedes su saldainiais vaikams irgi pritrauktu gero dedes ivaizdi,bet nuo to reik saugotis,yra daugybe filmuku vaikams ziureti,bet sitas...
ir dekui dievui,manoji neuzsikabinus,kiek uztaiko isijungt ant tabiu tv,tai paziuri ir toliau savo reikalais uzsiema.ir taip nuo seniai jau
o vat kas liecia filmukus,tai man labai patinka,nzn ar teisingai parasysiu baby enstain serijos,mes isigijom 20 dvd viename,komplekta toki,va ten tai super,ten nuo patiems maziausiems tinkamas,dar rusiski  ir disnejaus geri,na ne visi:)
atsiprasau,jei azkam pasirode,kad negraziai as apie tabius,bet cia tik mano nuomone

drinks_cheers.gif mano nuomone teletabiai bukina vaikus. Kaip ir tas sodas paslapčių. O patinka tikriausiai dėl to, kad ten daug kartų kartoja tą patį, juk vaikams patinka pasikartojimai. Tokia mano nuomonė, todėl ir neleidžiu žiūrėt smile.gif
O kur tą dvd komplektuką gavot? Šiaip tv mažoji dar visai nežiūri, bet gerai būtų turėt po ranka artėjant ligų sezonui smile.gif
Atsakyti
Mano mazasis irgi buvo susirges teletabiu liga, bet kad ir kiek prasydav o, ilgiau nei 30 min per diena neleisdavau ziureti ax.gif
Atsakyti
musu maziukui 1,5 metuku, tai labai jau jam patinka tie teletabiai. atsiseda ir ziuri kol nepabosta smile.gif as tuo "biski" pasinaudoju - speju indus isplaut, apsitvarkyti... manau, kad nieko blogo teletbiai, juk tikrai geriau teletabiai nei kokie nors tie kinietiski "yu gi yo" ar kaip ten jie tongue.gif
Atsakyti