Įkraunama...
Įkraunama...

teletabiai

Mano mazoji irgi teletabiu gerbeja lotuliukas.gif tik prabunda jau sako "juk" (junk) lotuliukas.gif tai va ir jungiu. Gan daznai ziurim ir jai laaabai patinka - tas ir svarbiausia mirksiukas.gif turim ir zaislinius 3 tai jie patys geriausi draugai... visur nesa juos sodina, guldo ir pan... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš buvau nustebinta: mano nažoji 1,3 metukų, negali atsitraukt, kai rodo teletabius, labiausiai patinka teletabiai ir saulytė, rodo į juos ir juokiasi smile.gif
Atsakyti
Maniske kokioms 5 minutems susidomi, o veliau keliauja savo reikalu tvarkyt biggrin.gif
Atsakyti
Maniskiui beveik 2 metukai. Teletabiais susidomejo neperseniausiai. Neesu yrasius, ziurim tik tuomet kai rodo per TV. Ziuri labai idemiai ir labai nuliusta kaip baigiasi teptabiai, jis juos taip vadiena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daina 1 @ 2009 12 15, 01:06)
Aš buvau nustebinta: mano nažoji 1,3 metukų, negali atsitraukt, kai rodo teletabius, labiausiai patinka teletabiai ir saulytė, rodo į juos ir juokiasi smile.gif

maniskei ir ta saulyte besijuokianti labiausiai patinka wink.gif krykstauja kartu su ja biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis taip pat ziuri teletabius, rodo kad ijungciau, tada atsistoja ir kartu su teletabiais soka lotuliukas.gif
Atsakyti
na mano vyrukui kazkaip nelabai tie teletabiai , bet va "Madagaskaras" tai galetu ziureti visa miela diena jeigu jam kas leistu doh.gif ir dar paziuri "Na palauk" cia rusiskas senas multiku serialas, siaip tai man jis irgi patinka. Va cia sakomamaos, kad truputi pazuiri ir eina savo reikalais, o va mano vaikinukas kazkaip tu reikalu neturi g.gif , nieko jis nenori zaisti, ar jusu vaikiukai labai daug zaidzia? (apie 2metuku)
Atsakyti
Mano vaikai labai isimyleje teletabius, vakare lengviau uzmigdau pasakius, kad kai pamiegosim, teletabius ziuresim, ryte irgi nuo pat ryto ciauska, kad teletabius rodys lotuliukas.gif doh.gif Va atnese Kaledu senis zaislinius tabius, tai nepaleidzia is glebio, nepasidalina abu lotuliukas.gif Smagu ziureti.
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2009 04 15, 22:15)
mano mazyle vos 1m3men taip isimylejo teletabius, kad su jais valgo, visur nesasi.. bet cia nieko blogo.
mane neramina tas besaikis norejimas juos ziureti televizoriaus ekrane... tik ryte nubudus bega i kambari ir praso kad ijungciau...  ir galetu juos ziureti visa diena.. na ne istisai spoksoti, bet kaip fonas butinas. tik isgirdus, kad isjungiau is karto atbega is kito kambario ir su asarom praso kad ijungciau.
dabar dar mazyle serga - tai nuolaidziauju smile.gif... nei i lauka nei kitu pramogu... bet kaip reikes atpratint???  doh.gif
kada  praeina tas noras juos ziureti ?

pas mus lygiai tokia pati situacija, teletabiai visa diena turi buti ijungti jau nebezinau kaip su tuo kovoti doh.gif
Atsakyti
Mano dukrytė teletabius žiūri tik kai rodo per Tv, lygiai taip pat kaip ir Paslapčių sodą. Visą dieną tikrai nežiūri, nes bijau, kad regėjimas neblogėtų, nors kol kas problemų su akytėm ir nėra. Gal per daug nerimauju dėl to?
Atsakyti
sunelis neatplesia akiu kai juos rodo, ypac ta saulyte jam patinka smile.gif
Atsakyti
Visada galvojau, kad vaikui TV neleisiu žiūrėti (bent jau iki metuku). O jis ėmė ir jo visai nežiūrėjo. Na, "nevisai", akį užmeta, bet kad žiūrėtų, tai tikrai ne thumbup.gif
Telikas eina, o jam ne motais g.gif Bet įjungiau aš netyčia Teletabius ir supratau, kad iš tikrųjų jam nepatiko tai, kas per TV buvo rodoma biggrin.gif ir dar Paslapčių sodas pasirodo mums patinka thumbup.gif
Atsakyti