Įkraunama...
Įkraunama...

teletabiai

Mano pupai tai tik teletabiu pradzia ir pabaiga patinka, ten kur groja muzikele. biggrin.gif Ypatingai pabaiga kur teletabiai atsisveikina smile.gif Kai buna irzli, uztenka dvd su teletabiais ijungti iskart pradeda sokti ir pamirsta visus zirzejimus. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisteske @ 2010 02 16, 00:19)
Visada galvojau, kad vaikui TV neleisiu žiūrėti (bent jau iki metuku). O jis ėmė ir jo visai nežiūrėjo. Na, "nevisai", akį užmeta, bet kad žiūrėtų, tai tikrai ne  thumbup.gif
Telikas eina, o jam ne motais  g.gif    Bet įjungiau aš netyčia Teletabius ir supratau, kad iš tikrųjų jam nepatiko tai, kas per TV buvo rodoma  biggrin.gif  ir dar Paslapčių sodas pasirodo mums patinka  thumbup.gif

i dukros repertuara dar iene it visokie multikai rodomi per tv,bet didziausias susidomejimas teletabiais ir meku peku smile.gif
Atsakyti
Teletabius ir maniske ziuredavo rytais kol rode, o dabar pakeistas laikas ir rodo diena kai maniske miega pietu. Galvoju gal ir gerai vis maziau to televizoriaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Teletabiai tikrai uzburia! Mano vaikui greit dveji. Tabiai yra tarsi stebuklas. Seniau ir Paslapciu sodas labai zavejo, bet dabar Tabiai kur kas labiau. Juokinga, kai rankutes sudeda uz nugaros, pilveli isvercia ir sukiojasi i salis, dar sako "o-ou".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guili: 22 vasario 2010 - 22:37
Na savo mažiukei niekada nerodžiau teletabių, o ir šiaip jai TV reikalingas reklamoms žiūrėti ir šokti pagal reklamų muziką biggrin.gif
Atsakyti
Teletabiai visagaliai, vaikas kaip užhipnotizuotas sėdi... Tik nežinau ar čia gerai... Per dieną tik vieną seriją leidžiu žiūrėti, tai gal nieko smile.gif O pagal juos tai ir šokti išmoko, ir kelis naujus žodžius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2010 02 23, 00:35)
Na savo mažiukei niekada nerodžiau teletabių, o ir šiaip jai TV reikalingas reklamoms žiūrėti ir šokti pagal reklamų muziką biggrin.gif

thumbup.gif
Jo. Ir mūsų mazgis viskas su muzika tinka, kad tik pašokt. Draugai padovanojo šokančią ir dainuojančią karvę ir dainuojantį delfiną. Geriausi mylimiausi žaislai. Abu susijungia ir šoka. Nei teletabiai, nei paslapčių sodas visiškai nedomina.
Atsakyti
Teletabiu pati pradzia thumbup.gif nes muzikyte groja,tai mazoji soka tada, Paskui galiu isjungti ir ijungti pabaiga,kur atsisveikina lotuliukas.gif tada tabiams pamojoja ir baigtas ziurejimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 02 23, 11:33)
Teletabiai visagaliai, vaikas kaip užhipnotizuotas sėdi... Tik nežinau ar čia gerai... Per dieną tik vieną seriją leidžiu žiūrėti, tai gal nieko smile.gif  O pagal juos tai ir šokti išmoko, ir kelis naujus žodžius  thumbup.gif

Nors mes turim DVD grotuva, Teletabiu kompakto tycia neperku. Tai ir neatsibosta, ir nepersiziuri, tik po serija per diena (per Lietuvos Ryto TV). Su mazesniu vaiku gal butu sunkiau, jei vis prasytu "Tabius" ijungt, bet mano vaikas jau skiria, kas per DVD grotuva, o kas per TV eina, tai kai sakau, kad ner, vadinasi ner. Ir buna ramu. O edukacine prasme tai Teletabiai - super! Kasdien po nauja zodi is ju ismokstam.
Atsakyti
Mano mergyte tik isgirsta ta muzikyte iskart atsiseda ir ziuri,bet ji tik iki tos dalies kur pacius teletabius rodo smile.gif
Atsakyti
Ir mes labai megstam teletabius bigsmile.gif Dziugu kad tai nera vien tuscias spoksojimas, o dukryte ismoksta nauju zodeliu ir teletabiu sokiu lotuliukas.gif
Atsakyti
o mes namie net televizoriaus neturim,tai ner kam uzburti.Ir nesuku del to galvos,suspes dar prisiziureti visko.
Atsakyti