Įkraunama...
Įkraunama...

MONTON

Labas smile.gif Siandie buvau Montone, tai nuolaidos iki 70 proc. yra. Nusipirkau grazu lengva megstinuka uz 30 Lt, jo kaina buvo seniau 139 Lt. Tikrai grazus daikciukas, toks plonas, svelnios kaip kakavos su pienu spalvos, su tokiok spindinciom sagutem ir dirzeliu per juosmeni thumbup.gif Paskui dar auskariukus, apyranke ir karolius nusipirkau (vienodos bronzines spalvos visi). Labai patenkinta biggrin.gif Cai Klaipedoj veiksmas vyko smile.gif
Atsakyti
Montone retai perku,bet kokybė patinka thumbup.gif
Atsakyti
gavau emaila apie pavasarine kolekcija - paziurejau, na, man patiko thumbup.gif grazus modeliukai, kaip jums? rolleyes.gif
Atsakyti
As tai totaliai nusivylus verysad.gif savaitgali norejau nusipirkti kazka is naujos kolekcijos bet ir ta matavausi ir ana ir niekas kas labai patiko netiko blink.gif kazkokie dydziai be rysio visada nesioju M dydi, kiek matavausi rubu netinka nei vienas, ant visu bliuskuciu raso 168 ugiui, mano 175 sakes kaip susinervinau doh.gif
Atsakyti
O kaip jums nauja pavasario kolekcija? Ar ką nors gražaus jau esate nusižiūrėjusios?
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2007 03 10, 18:29)
O kaip jums nauja pavasario kolekcija? Ar ką nors gražaus jau esate nusižiūrėjusios?

Siandien buvom MONTONe, tai vyras nusipirko dvi pavasarines striukytes, nes nesugebejom issirinkti, kuri labiau patinka biggrin.gif o as tai noriu tokio raudono svarkelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2007 03 10, 19:29)

suknele labai grazia maciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2007 03 11, 00:54)
suknele labai grazia maciau  wub.gif

Gal raudona?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2007 03 11, 11:59)
Gal raudona?

tokia languciais raudona/balta ir ishkirpte man super tattoo ishryshkintu wub.gif tik, kad brangi rupuze, teks ishpardavimu laukt doh.gif O tu svarka gal raudona su baltais apvadais nusiziurejai? wub.gif
Atsakyti
Patinka monton drabuziai ,bet dazniausiai perku per ispardavimus ax.gif
Atsakyti
Drabužiai patinka, bet viskas striuka mad.gif. Perku tik tai, kas trumpom rankovėm ir sijonus. Nervija nerealiai, kad nieko nesiuva aukštesnėm, nei 168 cm doh.gif. O tokiu daug - kiek pirkėjų praranda biggrin.gif.
Atsakyti
kažkaip nieko kas patrauktų akį nepamačiau g.gif pamenu tik sijonuką raudoną biggrin.gif bet jis toks šeipsau.
Atsakyti