mamos, o gal kurios vyras nesioja koki nors kostiuma is monton? idomu kaip kokybe? as neisiro siules, nenusitryne per labai trumpa laika alkunes ir pan? nes ten kostiumai tai nerealiai atrodo, bet ir kainuoja... idomu kaip kokybe
QUOTE(Doviliuxe @ 2007 04 02, 10:10)
mamos, o gal kurios vyras nesioja koki nors kostiuma is monton? idomu kaip kokybe? as neisiro siules, nenusitryne per labai trumpa laika alkunes ir pan? nes ten kostiumai tai nerealiai atrodo, bet ir kainuoja... idomu kaip kokybe
mano vyras nesioja. KOkybe gera. Viskas liuks ir atrodo gerai

siaip, Monton kokybe dar niekada nera nuvylusi
ir ismatavimai kazkaip neuzkliuvo
Tai ka esu pirkusi man tiko...

Vienareiksmiskai nemegiamiausia parduotuve
Visos kelnes trumpos, rankoves irgi. Vienintelis praejusio rudens pirkinys- paltas- veliasi taip, kad nezinau ko griebtis. Jau pora kartu nesiau i chemini valyma, kad tuos pukus nurinktu

Visos kelnes trumpos, rankoves irgi. Vienintelis praejusio rudens pirkinys- paltas- veliasi taip, kad nezinau ko griebtis. Jau pora kartu nesiau i chemini valyma, kad tuos pukus nurinktu

PATI mylimiausia parduotuve
na nors modeliai drabuziu gal labiau tinka moterims , bet as jau gal kokius 3 metus, tik ten ir perku drabuziukus, nors man dar tik 21. Beje, apatinis trikotazas labai labai kokybiskas ir patogus. Liemenele nesioju jau metus laiko ir atrodo kaip nauja, nenusiskalbe, nenusidevejo.

QUOTE(Doviliuxe @ 2007 04 02, 10:10)
Maniškis pirko tokį vasarinį šviesų kostiumą.Tai kokybe nesiskundė, o ir atrodo

Sveikos
Kreipiuos i kaunietes: gal kuri uzmatet, ar Kaune Laisves al. Monton dar tebera, ar issikele i Akropoli

QUOTE(vaivira @ 2007 04 12, 12:53)
Sveikos
Kreipiuos i kaunietes: gal kuri uzmatet, ar Kaune Laisves al. Monton dar tebera, ar issikele i Akropoli 

man rodos jie dabar ir ten, ir ten

QUOTE(Tarja @ 2007 04 12, 13:56)
man rodos jie dabar ir ten, ir ten
Bent jau Akropoly tai tikrai yra, o LA irgi neseniai buvau... Beje, nuo šiandien Monton nuolaidos iki 5o% !

Tai va va as irgi gavau sms, kad nuolaidos, parupo paziuret

QUOTE(ramunel @ 2007 04 12, 13:12)
sveikos
jus man paaiskinkit zioplei nelaimingai - cia kur buna nuolaidos parasytos ir prisegtos prie rubu- tai ar ten tiek kainuoja ar tiek litu suteikiama nuolaida
nu blyn -nuejau siandien ir neisdrysau paklausti pas pardaveja

as kai pirkau, tai buvo parasyta, kiek kainuoja jau su nuolaida