Įkraunama...
Įkraunama...

MONTON

mamos, o gal kurios vyras nesioja koki nors kostiuma is monton? idomu kaip kokybe? as neisiro siules, nenusitryne per labai trumpa laika alkunes ir pan? nes ten kostiumai tai nerealiai atrodo, bet ir kainuoja... idomu kaip kokybe
Atsakyti
QUOTE(Doviliuxe @ 2007 04 02, 10:10)
mamos, o gal kurios vyras nesioja koki nors kostiuma is monton? idomu kaip kokybe? as neisiro siules, nenusitryne per labai trumpa laika alkunes ir pan? nes ten kostiumai tai nerealiai atrodo, bet ir kainuoja... idomu kaip kokybe

mano vyras nesioja. KOkybe gera. Viskas liuks ir atrodo gerai thumbup.gif
Atsakyti
siaip, Monton kokybe dar niekada nera nuvylusi ax.gif ir ismatavimai kazkaip neuzkliuvo unsure.gif Tai ka esu pirkusi man tiko...
Atsakyti
Vienareiksmiskai nemegiamiausia parduotuve schmoll.gif
Visos kelnes trumpos, rankoves irgi. Vienintelis praejusio rudens pirkinys- paltas- veliasi taip, kad nezinau ko griebtis. Jau pora kartu nesiau i chemini valyma, kad tuos pukus nurinktu doh.gif
Atsakyti
PATI mylimiausia parduotuve smile.gif na nors modeliai drabuziu gal labiau tinka moterims , bet as jau gal kokius 3 metus, tik ten ir perku drabuziukus, nors man dar tik 21. Beje, apatinis trikotazas labai labai kokybiskas ir patogus. Liemenele nesioju jau metus laiko ir atrodo kaip nauja, nenusiskalbe, nenusidevejo.
Atsakyti
Labai mėgstu šios firmos rūbus, nei karto dar nenusivyliau. Kokybė thumbup.gif . Kostiumus kasdien trinu ne vienerius metus ir vis dar atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliuxe @ 2007 04 02, 10:10)

Maniškis pirko tokį vasarinį šviesų kostiumą.Tai kokybe nesiskundė, o ir atrodo thumbup.gif Tikriausiai intensyviai nešiojant ir brūžinant alkūnes į stalą, alkūnės visiems nusitrina laikui bėgant....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Kreipiuos i kaunietes: gal kuri uzmatet, ar Kaune Laisves al. Monton dar tebera, ar issikele i Akropoli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivira @ 2007 04 12, 12:53)
Sveikos  4u.gif Kreipiuos i kaunietes: gal kuri uzmatet, ar Kaune Laisves al. Monton dar tebera, ar issikele i Akropoli  unsure.gif

man rodos jie dabar ir ten, ir ten ax.gif Bent jau Akropoly tai tikrai yra, o LA irgi neseniai buvau... Beje, nuo šiandien Monton nuolaidos iki 5o% !
Atsakyti
QUOTE(Tarja @ 2007 04 12, 13:56)
man rodos jie dabar ir ten, ir ten  ax.gif Bent jau Akropoly tai tikrai yra, o LA irgi neseniai buvau... Beje, nuo šiandien Monton nuolaidos iki 5o% !

Tai va va as irgi gavau sms, kad nuolaidos, parupo paziuret bigsmile.gif Kad Akropolyje yra, tai zinau, tikiuos ir LA liko, nes kaip tik busiu siandien, o iki Akropolio tingiu blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif jus man paaiskinkit zioplei nelaimingai - cia kur buna nuolaidos parasytos ir prisegtos prie rubu- tai ar ten tiek kainuoja ar tiek litu suteikiama nuolaida blush2.gif nu blyn -nuejau siandien ir neisdrysau paklausti pas pardaveja blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunel @ 2007 04 12, 13:12)
sveikos  4u.gif jus man paaiskinkit zioplei nelaimingai  - cia kur buna nuolaidos parasytos ir prisegtos prie rubu- tai ar ten tiek kainuoja ar tiek litu suteikiama nuolaida  blush2.gif nu blyn -nuejau siandien ir neisdrysau paklausti pas pardaveja  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

as kai pirkau, tai buvo parasyta, kiek kainuoja jau su nuolaida
Atsakyti