QUOTE(astor @ 2009 04 27, 14:49)
Aš esu laisvas žmogus ir niekam nesu įsipareigojusi
sakau būkit budrūs,sverkit sveriamas prekes,tikrinkit pakuotes ir visa kita,aš visų smulkmenų neišpasakosiu.Dauguma dalykų yra visiems girdėti,bet priimami kaip gandai tai žinokit,kad prekybininkai imasi visokių gudrybių,kad neprarast pinigų už sugedusią mėsą(kaip manot iš kokios mėsos daro šašlykus?)mišraines,žuvį.Dėl tų nusvėrimų tai pardavėjos sau produktus darosi.Turguose tai šimtas metų visada nusukinėja svorį,net esu mačius svarelius kuriuose į vidų pripilta švino,kad svertų daugiau nei yra.
Papildyta:
Dėl lipdukų tai tos pardavėjos juos sau vagia viena pažystama dirbo Maximoj tai 4 keptuves pasiėmė iš lipdukų.Vyras IKI parduotuvėj pirko už didelę sumą,kai paklausė kodėl neduoda nei vieno lipduko kasininkė atsakė,kad bus įskaičiuotą į čekį,bet akivaizdžiai jį išdūrė,aš būčiau išsikvietus vedėją,bet jis numojo ranka.

Papildyta:
Dėl lipdukų tai tos pardavėjos juos sau vagia viena pažystama dirbo Maximoj tai 4 keptuves pasiėmė iš lipdukų.Vyras IKI parduotuvėj pirko už didelę sumą,kai paklausė kodėl neduoda nei vieno lipduko kasininkė atsakė,kad bus įskaičiuotą į čekį,bet akivaizdžiai jį išdūrė,aš būčiau išsikvietus vedėją,bet jis numojo ranka.

nu va matai, ir pačią skriaudžia, o tu kaip melnikaite nori tylėt