Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės 2 d.

QUOTE(astor @ 2009 04 22, 01:12)
Esu gražinus įvairių prekių,net vaistus vaistinėj,rūbus butinai privalo priimt,o ypač apatinį trikotažą turi priimt,nes juk maximoj nebėksi triūsų matuot,tik reik nenuiminėt etikečiių,žaislam brangesniem net garantija duodama iki 3 metų pvz. kompiuteriukas "3 paršeliai",tik visada kol neapsižiūri ar prekė tinkama reik išpakuot kuo mažiau pažeidžiant pakuotę ir išsaugot etiketes ir čekį.Šeip jai nebūnu tikra ar man ta prekė bus tinkama visada pasitikslinu ar bus galima ją gražint.

QUOTE(Aryvle @ 2009 04 29, 07:37)
as ne apie tai  schmoll.gif
taipyra pazeidziamas pirkejo privatumas, ir visiskai sutinku, kad kartais pardej neiseina tokiu dalyku paimatuoti (vaikai ir pan) todel manau kad tokios prekes turetu buti priimamaos atgal su cekiuku ir jei nesugadinta prekine isvaizda  4u.gif

na taip zinoma,apsirengei viena karta intimiai nakciai vyra pamaloninti koki apatinuka uz kokius na ka cia smulkintis 500-1000lt.graziai jis tave nurenge,na ir uzteks kita diena grazinai thumbup.gif thumbup.gif ,atseit netiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,ir kita matuotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif .ziuri ogi apsimoka,karta i savaite koki sou vyrui parodit,su nerinukais ir t.t. thumbup.gif ,o paskuj grazint lotuliukas.gif .Logika kur.cia apatinis trikotazas doh.gif .gal lemenuka pasimatuot protingas variantas,bet triusikus blink.gif ,as zinau koks mano uzpakaliukas tai ir matuotis nereikia 4u.gif .yra grazintinu ir negrazintinu daiktu sarasas.Ir tik is geros duses paruotuve gali priimt negrazintina preke. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalikas: 29 balandžio 2009 - 10:34
QUOTE(natalikas @ 2009 04 29, 11:23)
as  zinau koks mano uzpakaliukas tai ir matuotis nereikia 4u.gif .yra grazintinu ir negrazintinu daiktu sarasas.Ir tik is geros duses paruotuve gali priimt negrazintina preke. 4u.gif

aš taip pat žinau koks tas mano užpakalis, visada neprašaudavau. nusipirkau 2 šortukus miegojimui. sakau, kad per dideli nebūtų, šiaip s nešioju, o pasiėmiau m, kad miegojimui patogūs būtų iš pažiūros net didoki atrodė. pasimatuoju namie tikt tinka, bet taip kvailai pasiūti, kad užpakalio ravas išlindęs, tai nei miegot nei ką.nepatogu. ir mečiau lauk. taip kad pirkdama kokį maudymosi kostiumėlį triūsus ant kelnių pasimatuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 29 balandžio 2009 - 10:48
QUOTE(astor @ 2009 04 22, 01:12)
Esu gražinus įvairių prekių,net vaistus vaistinėj,rūbus butinai privalo priimt,o ypač apatinį trikotažą turi priimt,nes juk maximoj nebėksi triūsų matuot,tik reik nenuiminėt etikečiių,žaislam brangesniem net garantija duodama iki 3 metų pvz. kompiuteriukas "3 paršeliai",tik visada kol neapsižiūri ar prekė tinkama reik išpakuot kuo mažiau pažeidžiant pakuotę ir išsaugot etiketes ir čekį.Šeip jai nebūnu tikra ar man ta prekė bus tinkama visada pasitikslinu ar bus galima ją gražint.
na taip zinoma,apsirengei viena karta intimiai nakciai vyra pamaloninti koki apatinuka uz kokius na ka cia smulkintis 500-1000lt.graziai jis tave nurenge,na ir uzteks kita diena grazinai thumbup.gif  thumbup.gif ,atseit netiko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ,ir kita matuotis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .ziuri ogi apsimoka,karta i savaite koki sou vyrui parodit,su nerinukais ir t.t. thumbup.gif ,o paskuj grazint lotuliukas.gif .Logika kur.cia apatinis trikotazas doh.gif .gal lemenuka pasimatuot protingas variantas,bet triusikus blink.gif ,as  zinau koks mano uzpakaliukas tai ir matuotis nereikia 4u.gif .yra grazintinu ir negrazintinu daiktu sarasas.Ir tik is geros duses paruotuve gali priimt negrazintina preke. 4u.gif

Nu čia tai viršūnė doh.gif čia turbūt kiekvienas galvoja pagal savo sugedimo laipsnį.Žinot aš taip nedarau ir jai grįžus namo apsižiūriu,kad man ta prekė netinka tuoj pat lekiu atgal į parduotuve.O nuo sukčių niekas neapsaugotas ir taip su visom prekėm gali padaryt,bet abejoju ar vyrui įspudingai atrodytų moteris su sex apatiniais ir etiketėm,nesuprantu tikslo.

Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 29, 11:46)
aš taip pat žinau koks tas mano užpakalis, visada neprašaudavau. nusipirkau 2 šortukus miegojimui. sakau, kad per dideli nebūtų, šiaip s nešioju, o pasiėmiau m, kad miegojimui patogūs būtų iš pažiūros net didoki atrodė. pasimatuoju namie tikt tinka, bet taip kvailai pasiūti, kad užpakalio ravas išlindęs, tai nei miegot nei ką.nepatogu. ir mečiau lauk. taip kad pirkdama kokį maudymosi kostiumėlį triūsus ant kelnių pasimatuoju.

Aš irgi visada ant kelnių arba kelnaičių matuoju,dėl humaniškumo ir higienos sumetimų.Dėl tų kelnaičių tai ir aš žinau koks mano užpakaliukas,bet deja medžiagos skirtingos,skirtingai tempias,fasonai skirtingai gula,o parašyti dydžiai kartais realybės neatitinka,gerai jai tos kelnaitės 3lt, ar 6lt,tai gali dar išmest,bet jai brangiasnes taip mėtysi tai gali ir pliku užpakaliu palikt.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 04 29, 11:55)
bet abejoju ar vyrui įspudingai atrodytų moteris su sex apatiniais ir etiketėm

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

atsiprašau už spam-ą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renaldina: 29 balandžio 2009 - 14:20

tai kad preblandoj nesimatis tu etikeciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As atsiprasau jej asmeniskai priimat ax.gif ,cia kaip pavizdi pateikiau,norint pasimatuot visada galima rast iseiti,juo lab geroj parduotuvei 4u.gif
Atsakyti
siandien usukusi i maxima isitikinau kaip apgaudineja zmones.norejau dukrai i masina nupirkt kilimelius tipo akcija 40%,pati buvau sau pirkus mokejau 25lt o dabar tie patys 34.99lt ir nuolaida 40%tai gaunas dar net brangiau nei be akcijos biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(danjolanta @ 2009 04 29, 22:28)
siandien usukusi i maxima isitikinau kaip apgaudineja zmones.norejau dukrai i masina nupirkt kilimelius tipo akcija 40%,pati buvau sau pirkus mokejau 25lt o dabar tie patys 34.99lt ir nuolaida 40%tai gaunas dar net brangiau nei be akcijos  biggrin.gif  lotuliukas.gif

as irgi pastebejau toki apgaudinejimo buda doh.gif .tai kai akcija,nepasitikiu labai.o perku tik kai tikrai zinau kad kaina nepasikeite blush2.gif ,bet buna visko verysad.gif
Atsakyti

na taip zinoma,apsirengei viena karta intimiai nakciai vyra pamaloninti koki apatinuka uz kokius na ka cia smulkintis 500-1000lt.graziai jis tave nurenge,na ir uzteks kita diena grazinai ,atseit netiko ,ir kita matuotis  .ziuri ogi apsimoka,karta i savaite koki sou vyrui parodit,su nerinukais ir t.t. o paskuj grazint .Logika kur.cia apatinis trikotazas .gal lemenuka pasimatuot protingas variantas,bet triusikus  ,as  zinau koks mano uzpakaliukas tai ir matuotis nereikia  .yra grazintinu ir negrazintinu daiktu sarasas.Ir tik is geros duses paruotuve gali priimt negrazintina preke. 4u.gif

nu zinokit as tai nei karta negrazinau apatiniu, su kelnaitem vis paaikau, o stai su liemenukais.... ismeciau ju nauju begale, nes krutine ne standartine, tai dabat nesimatavusi neperku, o dar geriau perku tokius, kuriuos jau turejau, ir kurie tiko ir ta pati dydi ax.gif

QUOTE(natalikas @ 2009 04 29, 16:10)

tai kad preblandoj nesimatis tu etikeciu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As atsiprasau jej asmeniskai priimat ax.gif ,cia kaip pavizdi pateikiau,norint pasimatuot visada galima rast iseiti,juo lab geroj parduotuvei 4u.gif

nu sorry. db isivaizduokit, jus dirbat apat trikotazo pardej, ir as atvarau su savo pametinukais. vyresnelis griebia viska kas rysku, o mazylis reikalauja demesio. as noriu nusipirkti liemenele, kuria turiu cia ir dabar pasimatuoti. jus esat pardaveja ir zinoma maloniai pasisiulote pasaugoti vaikus kol as pasimatuosiu liemenele. jus saugote vaikus, as matuojuosi liemenele, ji man netiko, as apsirengiu ir einu ieskoti kitokios, o jus tuo tarpu bunate su mano vaikais ir dar aptarnaujate kitus klientus mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

aciu, as jau siandien senukuose apsipirkinejau su abiem savo vaikinukais doh.gif tai gal tuomet eisiu su vienu pirkti liemenuko, gal viena vaika bus lengviau pardavejai nu saugoti mirksiukas.gif

o gal vistik pasimatuosiu liemenele namie, ir jei netiks, grazinsiu ? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2009 04 29, 22:35)
aciu, as jau siandien senukuose apsipirkinejau su abiem savo vaikinukais  doh.gif  tai gal tuomet eisiu su vienu pirkti liemenuko, gal viena vaika bus lengviau pardavejai nu saugoti  mirksiukas.gif

blink.gif nežinjau,kad pardavėjos jau ir auklėm dirba blink.gif čia naujas etatas toks? bigsmile.gif eisiu ir aš į tokias parduotuves, kur pardavėjos vaikus saugo lotuliukas.gif

Mielos mamos, pardavėjos-ne auklės, joms visiškai dzin, kokie jūsų vaikai. Jų pareiga parduoti prekes, o ne saugoti ir prižiūrėti jūsų atžalas. Tam yra auklės, seneliai, vyrai, broliai, sesės, draugai...

Kažkaip po grožio salonus vaikų nematau tampančių, o jau po parduotuves vaikštant nebeturit kur padėti? g.gif Trikotažą galima matuotis ir vakare, kai yra vyras namie, kuris ir pažiūrės vaikus, o nenutrenkti pardavėjai mirksiukas.gif Kartais koktu yra skaityti, kaip esat nepatenkintos visokiais matavimais su vaikais doh.gif
Atsakyti
Pardavejos saugo ir priziuri prekes, o ne klientu vaikus. Ar didziosios krizes akivaizdoje joms galima ir aukles vaidmeni suteikti? g.gif
Atsakyti
Pramones maximoj masinos kilimeliai kainavo 29.99lt, nauja kaina uzlipinta 34.99lt, nuvaziavom i kauno akropoli, ten kaina nepakelta 29.99 lt, ir salia pakabinta akcija, jog sie kilimeliai kainuoja 19.99 lt, dar pritaike nuolaida, tai kilimeliai kainavo tik 12 litu smile.gif
Atsakyti
Geras blink.gif Per du puslapius du postai, parasyti "i tema". Jus pavadinima temos pries rasydamos cia perskaitot? Suprantu, kad gali buti vienas kitas off-topic, bet kad visa diskusija apie tai, kas su kokiais apatiniais miega ar dar kazka veikia... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ainax: 30 balandžio 2009 - 07:40