Mane tai kiek stebina Dolitos parduotuve, esanti Kaune, Laisves alejoje. Pries beveik 2 metus ten nusipirkau ilgaaulius, kurie buvo nuo 850Lt nukainuoti iki 550Lt. Pardavejos suoke, kokie geri batai, kokia gera kaina, visgi ziemos ispardavimas ir tt. Na, ka gi, nusipirkau as tuos batus, atnesiojau kelis menesius, kol baigesi sezonas, po to pardaviau tetai.
Pries kelias dienas uzsukau i Dolita pasidairyti kokiu bateliu rudeniui, ir ka jus manot? Guli garbingai lentynoje padeti tie batai, kuriuos pirkau pries 2 metus, kaina vel: nuo 850Lt nubraukta iki 550Lt. Paklausiu pardavejos, ar cia ne pries 2 metus buvusio sezono preke? Jinai kaip pradeda man aiskinti, kad cia tik pernai metu, neseniai atveze is kito sandelio, todel dar tik viena karta nukainuoti, kad pas juos prekes ilgiau nei metus neguli ir tt
Nezinau, gal kam pasirodys keista, kad del tokiu dalyku cia rasau, bet man dar keisciau, kai parduotuve tikrai SENOS kolekcijos prekes pristato kaip ka tik praejusio sezono ir kainos per tuos 2metus nekoreguoja