Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės 2 d.

QUOTE(sunsetheat @ 2009 10 18, 10:53)
Nezinau, gal kam pasirodys keista, kad del tokiu dalyku cia rasau, bet man dar keisciau, kai parduotuve tikrai SENOS kolekcijos prekes pristato kaip ka tik praejusio sezono ir kainos per tuos 2metus nekoreguoja  biggrin.gif

Maniškis turi Rieker firmos žieminius batus, jau gal tikrai 5 žiemą nešios ir ką jūs manot, jie kiekvieną žiemą nauja kolekcija lotuliukas.gif lygiai tas pats pas mus su geox'ais, ecco ir t.t.
O dolitos parduotuvės batų kokybę žiauriai nusivyliau ir daugiau ten kojos nekeliu, itališki super -duper lotuliukas.gif batai taip plyšo ir nyko iš visų pusių, nuo vidaus pamušalo iki kulnų ir atplyšimų, kad daugiau aš renkuos paprastenius bet patvaresnius batus...

o kalbant apie šliapiankes, tai mano mažė, kai tik vemia, tai visad sasiskos ir šlapianka išvemiama visais gabalais ir dar išpupus. Tai aš senai padariau išvadą, kad ten ji visai nevirškinama. Man skonis tai jų tikrai tragiškas, bet vaikai nori nors tu ką ir nesvarbu ar ten su E ar be E, tas pats š...
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2009 10 18, 11:12)
Visose parduotuvese pagrinde senos prekes,is sandeliu istrauktos. Jei rimtai,nieko neradau naujo,pamanomos kokybes ir patinkancio doh.gif Verslas yra verslas ir krize yra krize. Tik vakar patiko dar vienas kuriozas kai radau zieminius,auksto kulno pilnapadzius visai nieko batus. Kaina buvo 485 LTL. Paklausiau pardavejos,ar kailis viduje tikras. Atsake,kad NE. Tiek to,emiau matuotis,nes tokiu kaip tik neturiu,o toks modelis superinis,kad slidziame kelyje neissitiestum kaip karve mirksiukas.gif  Tada pribega pardaveja ir sako,kad gal tie batai net neodiniai ir tik kita savaite suzinos...
Na,paneles,mano nuomone prekybininkai visai achu.....i!!! Uz dermantina vos ne 500 plesti! blink.gif  Beje,tie batai jokie ne vardiniai,paprasti gamykliniai.

Žieminių iš natūralios odos parduotuvėj nenupirksi už 500lt,nebent Urmo bazėj.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 10 18, 14:11)

Pas mus Siauliuose tikrai nupirksi ir dar pigiau. Taip,kad prasom i svecius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 10 18, 14:11)

aš tai jau ir nesutinku, tikrai, kad nupirksi, net be akcijos. Čia ir taip pas mus kosmosinės kainos, pvz. mano išrinkti batai iš Clark pas mus kainuoja 459lt, o Anglijoj 69 svarai. Prasidejus akcijoms, atitinkamai kaina mazes ir ten ir ten....
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2009 10 16, 12:59)
kai išmoksi skirti prekes, galėsi aiškinti, o dabar slėpkis lotuliukas.gif

ne visos atmintinės yra vienodos, maximoj visai kitokia pardavinėjama

aciu uz apsvietima
ziurejau pigiausia sandisk 4GB atmintine
Atsakyti
Sveikos,gal kas esat susidure su "ICG kompiuteriais"? Jie prieme sugedusia preke ,pasake,kad gali grazinti pinigus tik su asmenisku direktoriaus leidimu,ir ...uzsidare.Kreipiausi ju internetiniu adresu,niekas neatsake,po to i vartotoju teisiu organizacija-tie atsake,kad,ju duomenimis,bankroto byla ICG neiskelta. Ir vel neaisku,kur ieskoti savo pinigeliu.Ar esat su tuo susidure?
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 10 20, 13:37)
Sveikos,gal kas esat susidure su "ICG kompiuteriais"? Jie prieme sugedusia preke ,pasake,kad gali grazinti pinigus tik su asmenisku direktoriaus leidimu,ir ...uzsidare.Kreipiausi ju internetiniu adresu,niekas neatsake,po to i vartotoju teisiu organizacija-tie atsake,kad,ju duomenimis,bankroto byla ICG neiskelta.  Ir vel neaisku,kur ieskoti savo pinigeliu.Ar esat su tuo susidure?

kiek esu su ICG susidūrusi, tai vienas vargas... bandykite skambinti kol įkyrėsite, tuomet imsis veiksmų... gal doh.gif man kompiuteris kai gedo, tai pasakė, jog matyt kažkurį darbuotoją įsimylėjau, todėl vis einu pas juos blink.gif
Atsakyti
man tai geriausia kad pries pradedant daryti nuolaidas kainos pakeliamos doh.gif ir lieka sene kaina bet tipo jau cia su nuolaida ir visi patenkinti perka,tipo tokia didele nuolaida ax.gif nesakau nevisur taip ,bet daug kur
Atsakyti
QUOTE(denciuke @ 2009 10 20, 18:25)
man tai geriausia kad pries pradedant daryti nuolaidas kainos pakeliamos doh.gif ir lieka sene kaina bet  tipo jau cia su nuolaida ir visi patenkinti perka,tipo tokia didele nuolaida ax.gif nesakau nevisur taip ,bet daug kur

Perdaug nesuklydai sakydama,kad visur. mirksiukas.gif
Atsakyti
IKI parduotuvėje prie kempinių parašyta - MAMISON kempinėm 25 proc nuolaida. (indų kempinės čia) na, galvoju kad jau nuolaida tai reikia išbandyt. pasiimu. ogi čekyje nuolaidos nėra. aš informacijon. lekia mergaitė pas administratorę, gryžta su reklaminiu leidiniu,o jame parašyta,kad nuolaida tik trim kempinių rūšim. žiūriu , ogi apačioje smulkutėm raidytėm parašyta :"jei leidinio informacija nesutampa su prekybos centro informacija, tai leidinio informaciją laikyti klaida. rodau aš jai tą sakinuką. ta vėl pas administratorę. ir ką - grąžino skirtumą,pasiteisindama, kad pas juos reikia vadovautis leidinio info ,kad ten ateina iš vilniaus ir tt.. aš sakau,viską puikiai suprantu, bet va, parašyta juodu ant balto... taigi, finale atgavau litą ir 7 centus biggrin.gif sakiau paaukosiu juos kokiai bobutei prie bažnyčios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2009 11 08, 14:08)
IKI parduotuvėje prie kempinių parašyta - MAMISON kempinėm 25 proc nuolaida. (indų kempinės čia) na, galvoju kad jau nuolaida tai reikia išbandyt. pasiimu. ogi čekyje nuolaidos nėra. aš informacijon. lekia mergaitė pas administratorę, gryžta su reklaminiu leidiniu,o jame parašyta,kad nuolaida tik trim kempinių rūšim. žiūriu , ogi apačioje smulkutėm raidytėm parašyta :"jei leidinio informacija nesutampa su prekybos centro informacija, tai leidinio informaciją laikyti klaida. rodau aš jai tą sakinuką. ta vėl pas administratorę. ir ką - grąžino skirtumą,pasiteisindama, kad pas juos reikia vadovautis leidinio info ,kad ten ateina iš vilniaus ir tt.. aš sakau,viską puikiai suprantu, bet va, parašyta juodu ant balto... taigi, finale atgavau litą ir 7 centus biggrin.gif sakiau paaukosiu juos kokiai bobutei prie bažnyčios  mirksiukas.gif

IKI parduotuvė dažnai klaidingai skelbia akcijas. Tarkim, laikraštyje skaitau "Nuolaida VISIEMS Fit batoėliams".Lygiai taip pat randu ir prie lenynos su tais batonėliais. O kai pirkau,pasirodo,kad ne visai viesiems nuolaida taikoma,o tik 4 rūšims. g.gif Tai kam rašyti,VISIEMS,jei tik 4 ????????? doh.gif doh.gif
Atsakyti
gavau maximoj nuolaidų čekį su ačiū kortele. jame parašyta juodu ant balto: nuolaida visiems konservuotiems žirneliams 20%. VISIEMS. be žvaigždučių. ir ka manot? ax.gif tai aišku kad prie kasos paaiškėja, jog tikrai ne visiems: akcijiniams, nukainuotiems, lietuvškiems, apvaliems, žaliems ir pigesniems nei pora litų nuolaida netaikoma lotuliukas.gif . žodžiu, pavargsi ieškoti kam ta nuolaida taikoma... nepirkau išvis schmoll.gif
Atsakyti