Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės 2 d.

QUOTE(egesichora @ 2009 12 15, 12:07)
Atsimenate kai pirkome uz Maximos lipdukus ranksluoscius ir chalatus? Tai va. Tada uz 40 lipduku (1000 Lt ir daugiau isleistu) galejai isigyti chalatus,primokant 60 Lt ,didelius ranksluoscius,primokant 10 Lt(uz mazus centa reikejo primoketi) ir t.t.
Dabar tie chalatai be jokiu sush lipduku po 70 kainuoja,ranksluosciai-30 ir 10 Lt. O dar sia savaite nuolaidos jiems,tai kazin ar priejus prie kasos dar 50 proc.nuo tos kainos nenuminusuos.
Tegul daugiau jie susikisa savo lipdukines akcijas ten kur netelpa! doh.gif

nu cia geras-as kaip tik dideli ranksluosti atsimenu tada pasiemiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2009 12 15, 16:51)
nu cia geras-as kaip tik dideli ranksluosti atsimenu tada pasiemiau  unsure.gif

o man maziuko uzteko uz 1 ct, nes galvojau nesamone tiek moket
Atsakyti
Turiu savo tvirtą įsitikinimą, kad jeigu kiša kažkokius lipdukus, - tai prekės abejotinos kokybės, arba kaina tikrai neatitinka realybės. Visada tuos lipdukus atiduodu sekančiam norinčiam ir stovinčiam už manęs eilėje...Kas norit-rikiuokitės paskui mane mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif Nesu pirkusi nė vieno daikto pagal tuos lipdukus - nė vienos parduotuvės. Vadinasi - aš teisi thumbup.gif
Atsakyti
O as turiu net 4 didelius ir viena vaikiska su meskiukais.beje tas puodas kur pernai buvo tai tikras s... issibraize vidus nerealiai,nora ir negramdau,nu kiti puodai pas mane tikrai gerai laikosi o sitas tikra nesamone doh.gif
Atsakyti
Pas mane tas maximos puodas ir labai prastas, kai dabar pagalvoji, jog nepirkciau to puodo net uz tuos pinigelius prie lipduku, o dar cia atsiprasant tiek rinkta buvo. Puodai tikrai nevyke, plonais dugnais, teflonas nusilupa.
Atsakyti
Puodų kokybe tai ir aš nusivylus.Vidus nusilupo vien nuo dangčio dėjimo,neužtaikai gerai uždengti ir nusilupo vidus doh.gif Aišku,ir visas vidus netruko nusibaigti,tad senai jau jis šiukšlyne doh.gif Tada rinkdama lipdukus kartai taikydavau už tą nustatytą sumą apsiprekinti,kad tik gauti tą lipduką,bet dabar pasimokiau. Jei prekindamasi gavau lipduką,valio,o jei ne,tai ir nereikia.Surinkau reikiamą jų kiekį,vadinasi pasiimsiu ką nors,jei kaina nėra kosminė.O po 50 lt ir pan.,daugiau niekada nemokėsiu už lipdukines prekes ax.gif
Atsakyti
dirbu viename prekybos centre ir uz sienos pas mus batu parduotuve Fam Club. Taigi jie pries visas masines akcijas (naktinius ispardavimus, ar siaip kazka organizuojama prekybcentriu) visas kainas po darbo permarkiruoja. Na girdisi kaip jos sneka uz sienos ofisiuke musu.

pirma kart kai isgirdau, tai net keista pasidare, nes nu pas mus (drabuziu pard) jokiu kainu nekeiciam per jokius ispardavimus
Atsakyti
Jo jauciasi ant tu perkainavimu, as dar pries kelis menesius su savo merginomis ejau i zaislu parduotuves ir ziurejau zaislus bei kainas, o pometele ant skaiciu turiu nebloga. Tai dabar kai pro zaislus einu ir matau su nuolaidomis, tai kai kur tikrai akivaizdziai ant tos nuolaidos kainos ir uzkeltos. Aisku negaliu teigti apie berniukiskus zaislus, ju tikrai neziurejau, na bet leles ir namukus esu isziurejus
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2009 12 15, 13:07)
Atsimenate kai pirkome uz Maximos lipdukus ranksluoscius ir chalatus? Tai va. Tada uz 40 lipduku (1000 Lt ir daugiau isleistu) galejai isigyti chalatus,primokant 60 Lt ,didelius ranksluoscius,primokant 10 Lt(uz mazus centa reikejo primoketi) ir t.t.
Dabar tie chalatai be jokiu sush lipduku po 70 kainuoja,ranksluosciai-30 ir 10 Lt. O dar sia savaite nuolaidos jiems,tai kazin ar priejus prie kasos dar 50 proc.nuo tos kainos nenuminusuos.
Tegul daugiau jie susikisa savo lipdukines akcijas ten kur netelpa! doh.gif

va cia tai geras blink.gif Reikia zavetis, kaip Maxima mulkina zmones doh.gif Ir pati buvau patekusi i ju pinkles - skaiciuodavau, kad vienu pirkimu gautusi suma, uz kuria duoda lipduka doh.gif
Gerai kazkas pastebejo - "nemokamas suris tik pelekautuose" tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 11 27, 16:09)

bet i ta mesa parduotuvese irgi "kazko" svirksciama cool.gif beje legalaus cool.gif

Svirksciama vandens(maciau to proceso irasa),kad mesa graziau atrodytu.O tada parsinesi namo,kepi kepi,o ten tik vanduo skiriasi.O vanduo tai svorio irgi prideda.

Mamytes,kokia jusu nuomone apie Iki lipdukinius dabar platinamus Berghof puodus?Noriu nusipirkti ju keptuve,bet kazkaip nekyla ranka 110 lt dar papildomai moketi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2009 12 17, 02:10)
Svirksciama vandens(maciau to  proceso irasa),kad mesa graziau atrodytu.O tada parsinesi namo,kepi kepi,o ten tik vanduo skiriasi.O vanduo tai svorio irgi prideda.

Mamytes,kokia jusu nuomone apie Iki lipdukinius dabar platinamus Berghof puodus?Noriu nusipirkti ju keptuve,bet kazkaip nekyla ranka 110 lt dar papildomai moketi... g.gif

Švirkščiama vanduo +specialūs chemikalai, kad išlaikytų tą vandenį mėsoje doh.gif ..nes jei švirkšit vien vandenį, jis iškarto išbėgs..dar kiti teigia, kad spalvos prideda( dažikliai) g.gif

Berghof puodu labai esu patenkinta, tikrai puikus skonis ir greitai išverda drinks_cheers.gif bulvės be vandens, garuose( vos ant dugno pilama) labai skanios gaunasi wub.gif
keptuve dar nelabai moku naudotis, vis kas prisvyla doh.gif Įpratusi prie tefal..Bet išsiplauna neįtikėtinai lengvai bigsmile.gif Daugiausia ją naudoju kaip troškintuvą 4u.gif
Atsakyti
Su keptuve nesuklyskit, pati ja turiu ne is lipduku, siaip Berhofus turiu jau kokius 8 metus, bet keptuve naudoju retai. Joje neiskepsi blynu, bulviu, kotletu, viska pritraukia. Man ji geriausiai tinka kai verdu aliejuje ceburekus, spurgas. Palaiko vienodesne temperatura, nes dugnas storas, bet siaip ji visk atraukia prie saves.
Atsakyti