Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės 2 d.

Mano vyrui buvo bajeris. Gal pernai nusipirko maximoje krevečių džiūvesėliuose ar kokios ten buvo,namie manes nebuvo tai teko nabagėliui kažkuom maitintis,nu vnž,tai va išsikepė jis jas,sako valgau kažkokios ne tos,pažiūrėjo į galiojimo laiką,tai sakė galvojo nugrius,daugiau nei pusė metų kaip pasibaigęs galiojimas. Kadangi vyras čekio neturėjo,nors ir turėdamas turbūt neitų aiškintis.

Ir dar teko visai neseniai nusipirkti karšto rūkymo skumbrę,gryžom po pasisėdėjimo vyras su vaiku sugalvojo paskaunauti prieš miegą,supjausto,vaikas jau vieną gabaliuką taršo,aš nebeatsimenu ar pažiūrėjau ar kaip ten buvo,žiūriu raitosi dzikai toi žuvį,tai patikėkit kas buvo kitą rytą toje parduotuvėje,kaip viesulas praūžiau.

O kas dėl kasininkių,tai manau jei tavo darbas toks tai tu ir dirbk jį kaip priklauso,oi kiek teko su tokiom bjauriom susidurti,kad negaliu,jei tau neišeina tinkamai atlikti pareigų tai nedirbk tokio darbo,kažkodėl gyvenus ilgi svetur,tokių bėdų nebūdavo,nei karto neteko susidurti su pikta suirzusia ir nemandagiai bendraujančia kasininke.
Atsakyti
Siandien supykde maxima, su kainu pakelimu mad.gif Gyvunu prekems nuolaida 25 proc. o maistas kuri pirkau pries 1 savaite kainavo 5,49, siandien nuvarau, sakau su akcija nusipirksiu doh.gif Ir ka gi tas maistas jau 6,99 ph34r.gif aisku menkniekis cia tos kainos, bet vistiek pikta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 10 09, 14:43)
Siandien supykde maxima, su kainu pakelimu  mad.gif  Gyvunu prekems nuolaida 25 proc. o maistas kuri pirkau pries  1 savaite kainavo 5,49, siandien nuvarau, sakau su akcija nusipirksiu  doh.gif  Ir ka gi tas maistas jau 6,99  ph34r.gif aisku menkniekis cia tos kainos, bet vistiek pikta  doh.gif

brangsta tikrai dauguma maisto prekių, taip kad čia ne dirbtinis kainų sukėlimas gali būt mirksiukas.gif gyvūnų maistas irgi maistas, kuriam irgi reikia tam tikrų produktų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 10 09, 19:07)
brangsta tikrai dauguma maisto prekių, taip kad čia ne dirbtinis kainų sukėlimas gali būt  mirksiukas.gif gyvūnų maistas irgi maistas, kuriam irgi reikia tam tikrų produktų...  ax.gif

Tai gali buti, kad brango, bet jei brangtu, tai brangtu visas maistas, o cia pabrango tik vienintelis produktas, kazkaip nerealu ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 10 09, 19:34)
Tai gali buti, kad brango, bet jei brangtu, tai brangtu visas maistas, o cia pabrango tik vienintelis produktas, kazkaip nerealu ane?  ax.gif

mano akimis žiūrint - realu. nes nuolaida yra taikoma VISOMS gyvūnų prekėms, o tikrai netikiu, kad TAS maistas yra vienintelis tokio tipo maistas maximoje... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 10 09, 19:37)
mano akimis žiūrint - realu. nes nuolaida yra taikoma VISOMS gyvūnų prekėms, o tikrai netikiu, kad TAS maistas yra vienintelis tokio tipo maistas maximoje... smile.gif

Butent, kad tas maistas yra sveriamas ir yra tik akropolio maximoje, visas maistas gyvunu liko ta pacia kaina, o va tas vienos rusies sveriamas stebuklingai pabrango lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien supykde maxima

man panašiai buvo bazėje, vienam sandėlyje visada pirkdavau vaiku "ortopedines " basutes, su paduku jos kainuodavo 25 litai, dabar vasarinių basučių išpardavimas 25 proc. akcija, basučių kaina 49 lt, sakau kiap tai gali būti, sako jūs čia išsigalvojat, žodžiu durne palaikė ir viskas, susikoliojau ir išėjau, pakėlė kaina dvigubai ir padarė 25 proc nuolaidą doh.gif
Atsakyti
O aš eilinį kartą nusivyliau JYSK skelbiama nuolaidų akcija,kur jie rėkte rėkė:"Apsipirkite su 21% nuolaida,t.y.be PVM"... blink.gif Nu ir ką gi, ateini į JYSK,o ten visos prekės geltonomis kainomis.Išsiaiškinu,kad toms "geltonoms" prekėms jau ale ir taip akcija,todėl nuolaidos netaiko. Ėjau pro lentynas ir "žvejojau" baltas kainas.Deja,deja,jų buvo vos keletas ir tai tik labai brangioms ir nepopuliarioms prekėms... g.gif Vat tau ir akcija... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra @ 2010 10 11, 08:26)
O aš eilinį kartą nusivyliau JYSK skelbiama nuolaidų akcija,kur jie rėkte rėkė:"Apsipirkite su 21% nuolaida,t.y.be PVM"...  blink.gif Nu ir ką gi, ateini į JYSK,o ten visos prekės geltonomis kainomis.Išsiaiškinu,kad toms "geltonoms" prekėms jau ale ir taip akcija,todėl nuolaidos netaiko. Ėjau pro lentynas ir "žvejojau" baltas kainas.Deja,deja,jų buvo vos keletas ir tai tik labai brangioms ir nepopuliarioms prekėms... g.gif Vat tau ir akcija... schmoll.gif

čia daug parduotuvių tokią taktiką palaiko.
Atsakyti
reikia labai žiūrėti kainas, nes daug įmonių akcijų metu kainas padaro brangesnes nei ne akcijų
Atsakyti
Siandien supykde maxima, su kainu pakelimu  mad.gif  Gyvunu prekems nuolaida 25 proc. o maistas kuri pirkau pries  1 savaite kainavo 5,49, siandien nuvarau, sakau su akcija nusipirksiu  doh.gif  Ir ka gi tas maistas jau 6,99  ph34r.gif aisku menkniekis cia tos kainos, bet vistiek pikta  doh.gif

šiuo metu vyksta masinis kainų kėlimas visose parduotuvėse teisinantis gamintojais, tiekėjais ir pan.

kai pirkimas sustos arba vėl visi pradės važinėti į Lenkiją, prasidės akcijos
Atsakyti
mes jau uzsipirkom Lenkijoje visko thumbup.gif
Atsakyti