Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės 2 d.

QUOTE(TeQuiLa @ 2010 10 11, 10:15)
mes jau uzsipirkom Lenkijoje visko  thumbup.gif

Pavydžiu. unsure.gif Ir jau seniai. Mums toli ir suskaičiavus su kuro kaina gaunasi gal net brangiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 10 11, 09:33)
Pavydžiu. unsure.gif  Ir jau seniai. Mums toli ir suskaičiavus su kuro kaina gaunasi gal net brangiau  verysad.gif

tada tik realiu akciju atrakciju LT tykoti reikia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2010 10 11, 10:46)
tada tik realiu akciju atrakciju LT tykoti reikia wink.gif

Va, kaip tik maxima naują akciją-atrakciją sumąstė, ką irgi priskirčiau jau nebe smulkiai apgaulei, o jau sukčiavimui stambiu mąstu.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 10 11, 12:53)
Va, kaip tik maxima naują akciją-atrakciją sumąstė, ką irgi priskirčiau jau nebe smulkiai apgaulei, o jau sukčiavimui stambiu mąstu.

na, jei lipdukai lengvai susirenka, tai galima ta akcija pasinaudot.. bet specialiai pirkti, kad susirinkt tikrai neverta, nes pvz. skrudintuvas identiškas, tik spalva kita senukuose-114lt., bet ne 165 kaip skelbia maxė.
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2010 10 11, 10:15)
mes jau uzsipirkom Lenkijoje visko  thumbup.gif

buvau Lenkijoje kitais reikalais prieš porą savaičių, tai akivaizdu, kad ten jokios krizės nebuvo ir nėra, nes kainos normalios ir parduotuvės pilnos žmonių. Teks prie progos nulėkti smile.gif
Atsakyti
dar vieną cirką atsiminiau, tik nepamenu gerai ar "Danija" ar "Žygio batai" čia taip buvo padarę: kažkada pries kokiu 3 gerus metus rudens pradžioje šlavė vasarinę avalynę kažkuri iš šių parduotuvių ir nusipirkau ant platformos juodas šliopkes už 19.99 Lt, šią vasarą varlinėju po batų parduotuves, žiūriu mano šliopkytės prie naujos 2010 metų kolekcijos bigsmile.gif , pasižiūriu į kainą 129 Lt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2010 10 11, 13:03)
na, jei  lipdukai lengvai susirenka, tai galima ta akcija pasinaudot.. bet specialiai pirkti, kad susirinkt tikrai neverta, nes  pvz. skrudintuvas identiškas, tik spalva kita senukuose-114lt., bet ne 165 kaip skelbia maxė.

Na, kai reikai surinkt 80 lipdukų po 25lt. Vadinasi, reikia prapirkt minimum 2000lt blink.gif Prisiminus, kad maxė ir taip nepagaili prekes aukštesne kaina paleist - tai kiek ji gaus pelno, mes nė trečdalio tiek naudos negausim iš tos akcijos. O po teisybei - visai jokios, nes analogiškos kokybės prekės paprastose buitine technika prekiaujančiose parduotuvėse kainuoja pigiau, nei kad šie su visa akcija. Beje, atidžiai pažiūrėkit į detales kad ir virt. kombaino - kai kurios darbinės dalys - plastikinės. kaip skelbia "reali" kaina - apie 500lt. Na, už tokią kainą galima įsigyti ir metalinėmis detalėmis. Beje, net ir už 200lt gerai paieškjus galima metalinių rast. Na, total obman ir kvailių paieška. Jau rašiau pasibaigusioj nuolaidų akcijų temoj - reikėtų imti ir baikotuoti tokias ypač mulkinančias akcijas.
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 09 30, 15:00)
O kas  dėl kasininkių,tai manau jei tavo darbas toks tai tu ir dirbk jį kaip priklauso,oi kiek teko su tokiom bjauriom susidurti,kad negaliu,jei tau neišeina tinkamai atlikti pareigų tai nedirbk tokio darbo,kažkodėl gyvenus ilgi svetur,tokių bėdų nebūdavo,nei karto neteko susidurti su pikta suirzusia ir nemandagiai bendraujančia kasininke.

Rekomenduoju paskaityt - gerai subalansuota 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 10 11, 18:58)
Rekomenduoju paskaityt - gerai subalansuota 4u.gif

jau aš ją rekomendavau neseniai šitoj temoj mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 10 11, 19:16)
jau aš ją rekomendavau neseniai šitoj temoj mirksiukas.gif  4u.gif

4u.gif Neseniai perskaičiau ir aš - visai negaila sugaišto laiko thumbup.gif
Atsakyti
Nu jau Maxima per kur gali per ten apsukineja gun_bandana.gif , vasara pirkau arbuza pjaustyta, ant kurio etiketes buvo parasyta kad pomidorai, aisku pomidorai tuo kart triguvai brangesni buvo, tai gerai kad kasoje pamaciau kokius cia pomidorus imuse, po to pirkau pakabas ant kuriu buvo kaina uzdeta 2,99, kasoje imuse 7 litu ir nuo ju 20 proc nuolaida, nu nieko sau, isejo daugiau nei pries nuolaidas, o ir paskutinis dalykelis vakar pirkau suri parsinesu namo ziuriu i ta gabaliuka ir i etikete nu etiketej parasyta kad 625 gramu, o gabaliukas ne per didziausias, pasveriu pasirodo 300 gramu, virsune kiba jau reks svarstykles i parduotuve nestis doh.gif tai dabar turbut jokiu sansu kad man ta suri priims atgal, sakys nupjovei g.gif
Atsakyti
Jau matėt Maximos "akciją" Philips gaminiams - lipdukų rinkimą? Žodžiu, surink 40 arba 80 lipdukų ir isigyk Philips siūlomų gaMINIŲ. tAI VA, PASKAIČIAVAU - 80 lipdukų surinkti išleidžiama maždaug 2000 Lt, aišku, per vieną kartą jų nesurenki, bet viskas susideda galiausiai. Žodžiu, visur APGAULĖ doh.gif
Atsakyti