Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės 2 d.

QUOTE(Almost @ 2010 10 24, 14:52)
ESMINIS klausimas - ar eisite prekintis į Maximą VIEN DĖL LIPDUKŲ?

niekada pagal jokius lipdukus nesu nieko pirkusi ir nesiruošiu.
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2010 10 24, 15:07)
niekada pagal jokius lipdukus nesu nieko pirkusi ir nesiruošiu.

na va, ir paprasta, ir aišku viskas - jei perka žmogus Maximoje iš įpročio/patogumo ir gauna tą lipduką, tai jam nei pyktis kils, nei nepasitenkinimas atsiras, nes tie lipdukai nei 5 jam, nei 9 - reikės, tai pasinaudos akcija surinkęs lipdukų iš įprastų pirkimų. O piktintis įprasta tiems, kurie yra tarsi "akcijų aukos" ir vis tiek burbėdami Norfą ar Rimi iškeis į apsiprekinimą Maximoje, kad tik gautų tų lipdukų ir galėtų toliau piktintis kaip viskas blogai ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 10 24, 11:23)
Asmeniškai aš renkuosi pagal prekių kokybę ir kainą, o ne pagal tai, ar duoda lipduką, ar ne rolleyes.gif

O tai norite pasakyti, kad norfoj, rimi ar iki kokybiskesnes prekes, nei maximoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 10 24, 14:26)
Pykti norisi ne dėl to.
Pikta, kad tai įvardinta kaip kažkokia super-duper akcija.
Realiai paskaičiavus tos akcijos rezultataus - mūsų naudai - nulis. Jau naudingesnė akcija buvo, kai už lipdukus galėjai gaut rankšluostį už 1cnt. Tai buvo AKCIJA. O čia - tik lupikavimas. Nes kol surinksim tuos lipdukus, tai už pasirinktą daiktą sumokėsim dvigubai, jei ne daugiau.

Jei perkate nereikalingų produktų, kad tik gaut lipduką, tai geriau jau nueikit į buitinės technikos parduotuvę ir nusipirkite ko reikia, taip tikrai bus pigiau. Aš pvz iki 20 ar 25 lt prekių specialiai neperku, jei gaunasi ir kiek gaunasi-tiek ir užtenka. Jei kažko reikia iš siūlomų prekių-perku, o jei nieko nereikia-draugėm lipdukus atiduodu.
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2010 10 24, 16:07)
O tai norite pasakyti, kad norfoj, rimi ar iki kokybiskesnes prekes, nei maximoj? g.gif

Kodėl taip nusprendėt - juk lipdukus dabar dalija ir "Maxima", ir "Iki", ir "Rimi". Norėjau pasakyti, kad lipdukais manęs neprivilios nė vien iš jų. Neturiu nė vienos prekės už lipdukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 10 24, 11:23)
Asmeniškai aš renkuosi pagal prekių kokybę ir kainą, o ne pagal tai, ar duoda lipduką, ar ne rolleyes.gif

Pagal tai nusprende biggrin.gif kaip paraset, taip suprantam biggrin.gif
Atsakyti
Philips virduli mano sesuo pirko uz 125lt. ne tiek kiek akcijos skrajuteje parasyta pilna kaina bet su lipdukais uz 65 tai tikrai butu pigiau. gal kokybe ir prastesne negu pirktum pilna kaina (dar reik pazet kur gamino ir surinko)
Atsakyti
O toms kurioms labai jau reikia Maximos lipdukų, tai galit neštis mokesčius mokėti-lipdukų ir už tai gausit.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 10 24, 14:26)
Pykti norisi ne dėl to.
Pikta, kad tai įvardinta kaip kažkokia super-duper akcija.
Realiai paskaičiavus tos akcijos rezultataus - mūsų naudai - nulis. Jau naudingesnė akcija buvo, kai už lipdukus galėjai gaut rankšluostį už 1cnt. Tai buvo AKCIJA. O čia - tik lupikavimas. Nes kol surinksim tuos lipdukus, tai už pasirinktą daiktą sumokėsim dvigubai, jei ne daugiau.

Pritariu smile.gif
Nereikia čia tos akcijos išpūsti kaip kažkokio stebuklo ir būti dėkingiems iki gyvenimo galo, kad Maximos dėka galima įsigyti daiktą už pusę kainos, surinkus 80 lipdukų ( doh.gif ) ...
Tai Maxima mums turi būti dėkinga kad perkame, ir dar imame Philips daikčiukus biggrin.gif Tiesa...ar aš imsiu - nežinau... ax.gif perku už 100 LT - 3 lipdukai..."vau".. smile.gif
Atsakyti
va ir apgavo smile.gif)) turėtų duot 4 mirksiukas.gif

Nuo 2010 m. spalio 11 d. iki 2011 m. kovo 13 d., kas kartą parduotuvėse MAXIMA įsigiję prekių už 25 Lt, gausite 1 lipduką, įsigiję prekių už 50 Lt, gausite 2 lipdukus, įsigiję prekių už 75 Lt – 3 lipdukus ir t.t.

kai buvo rankšluosčiai - tai rinkau lipdukus, net esu prie kasos porą kart šokolado ar gumos paėmus kai trūko lito kito iki sumos, bet dabar tai... paimu kai duoda, bet kažkaip nemanau kad panaudosiu.
Atsakyti
QUOTE(Retisa @ 2010 10 25, 09:28)
va ir apgavo smile.gif)) turėtų duot 4  mirksiukas.gif

Nuo 2010 m. spalio 11 d. iki 2011 m. kovo 13 d., kas kartą parduotuvėse MAXIMA įsigiję prekių už 25 Lt, gausite 1 lipduką, įsigiję prekių už 50 Lt, gausite 2 lipdukus, įsigiję prekių už 75 Lt – 3 lipdukus ir t.t.

kai buvo rankšluosčiai - tai rinkau lipdukus, net esu prie kasos porą kart šokolado ar gumos paėmus kai trūko lito kito iki sumos, bet dabar tai...  paimu kai duoda, bet kažkaip nemanau kad panaudosiu.

Pritariu. Kai buvo pirmoji akcija su tais lipdukais kazkai daugiau azarto gal buvo. Paskui net paciai is saves juokinga buvo. Kaip vaikas koks tuos lipdukus rinkau. blush2.gif Dabar jau ramiau i ta dalyka ziuriu. jei prireiks kazko ir turesiu pakankamai lipduku gal ir nusipirksiu, jei ne, tai ir nereikia. smile.gif
Atsakyti
berods kažkuriam tinkle buvo akcija su lipdukais (cento??) Leifheit prekės su nuolaida.
Tai dabar visose IKI tos pačios leifheit su 60 proc. nuolaida be jokių lipdukų.
Atsakyti