Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės 2 d.

sveiki.
prieš 3 savaites užsisakiau prekę iš topshopo. Turėjau mokėti lizingu.Dokumentus suitvarkiau ir iš banko gavau teigiamą atsakymą, kad galiu lizinguoti. Konsultanto klausinėjau, kur i kokią parduotuvę galima atvykti, kiek yra pradinis įnašas. Sako niekur jums vykti nereikia, o pradinio įnašo NĖRA. Konsultanto vardas: Dargirdas ar kažkas tokio. Nuo to viskas ir prasidėjo...Sako,tik prekės pristatymas užtrūks iki 3 savaičių. Tad po trijų savaičių jau trečią dieną bandžiau prisiskambinti į topshopą, pasiaškinti kaip ten prekė mano. O man vis sako, mes jums perskambinsime. Šiandien jau pati paskambinau, nes man iš jų žadėjimo niekas ir nepaskambino. Tad ir vėl paskambinsim. Galiausiai kol neaprėkiau, sako, tai kad jums prekė nebus pristatyta, nes iš banko neigiamas atsakymas ir negalite lizinguoti. Skambinau į banką, ten sako, kad viskas gerai, neigiamo atsakymo tikrai nesiuntėme. Tai paparaliais, kaip iš tikrųjų yra. Kai ir vėl paskambinau, ir vėl sako atskambinsime, tad ok, laukiau. Šį kartą atskambino, ir jau nauja versija: sako, kad jus neinešetė pradinio įnašo. 5% jau atsirado pradinis įnašas. O su žmogum negali sujungti, pas kurį užsisakiau, nes jis ant biliutenio. Tai kiek gali būti versijų. Aš dabar gaunasi laukiu prekės, o jie net nežada pranešti, kad jos nebus. Net į pretenzijų skyrių paskambinau, tai ten irgi pažadėjo paskambint už 20 minučių, bet jau dvi valandos praėjo, ir niekas nei skambino nei kelia. Ir dar kažkokia Živilė, kuri atsiliepė, dėjo man aiškinti, kad skambinkit nuo pirmadienio, ir numetė ragelį. Tai galiausiai kaip jie bendrauja su klientu. Kaip jie nuomones keičia. Tiesiog šlykštu jau, ir net tos prekės jau pirkt nežadu. Dar ant galo sako, jus i2a pas ką užsisakėt su tuom ir šnekėkit, tai kaip šnekėti, jei žmogaus nėra, ir su nieku nesujungia, o tik ragely meta, ir dar drįsta siūlyti prekė pirkti iš karto už visą kainą, net nepaaiškine kaip kas nutyko???
g.gif g.gif g.gif bash.gif bash.gif bash.gif devil.gif spam.gif spam.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2010 10 12, 10:51)
teisingai rašai:)  maxima užsižaidė, galvoja, kad lipdukai jau tokie stebuklingi ir visi pirks tas philips prekes nerealiom kainom negalvodami. Nė velnio, žmonės pamatys kas kiek  kainuoja iš tikrųjų smile.gif
o tuos lipdukus siūlau lipdyti maximose ant durųsmile.gif))) tegul žino, ko jie verti

nu ir kultura zmoniu doh.gif doh.gif nenorit,neimkit..gi ne 2000 palikt reikia,ka lipduka gauti,nepykit,jei gavot lipduka tai kazka turbut ir perkat,ar tik lipduka? doh.gif

nu keistas zmoniu poziuris..
Atsakyti
Iš tikro labai gaila, nebūtų tiek daug reikėję damoketi..... taip norėjau rankinio philips plaktuvo, bet dabar... reiks pasidomėti ar verta dar mokėti 89,99...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 24 spalio 2010 - 09:30
QUOTE(Marija1 @ 2010 10 24, 10:24)
Iš tikro labai gaila, nebūtų tiek daug reikėję damoketi..... taip norėjau rankinio philips plaktuvo, bet dabar... reiks pasidomėti ar verta dar mokėti 89,99...

įsivaizduokite, kad PERKATE rankinį Phillips plaktuvą už 89.99Lt. Pirktumėte, būtų vertas tos kainos?
NES lipdukus gaunate, kai apsipirkinėjate Maximoje. Jūs pvz. akcijos vedama specialiai važiuojate į vieną ar kitą PC? Aš - ne, kažkodėl manau, kad dauguma žmonių elgiasi taip pat... Galimas daiktas, kad klystu, bet vis tiek niekaip nesuprantu - jeigu skirtumas YRA, kur nusipirkti pieno, duonos, mineralinio, jogurto ir išleisti 25Lt (berods už tiek gausite lipduką), tai tada iš principo važiuokite ne į Maximą, o į Rimi ar Norfą - nei lipdukų duos, nei pikta bus, kad kažkiek daug primokėti reikės, nei vandalizmu užsiiminėsite visos iš eilės klijuodamos ant durų tuos lipdukus (klijai nuo jų taip lengvai nenusivalo, kaip gali pasirodyti).
Atsakyti
Man to plaktuvo reikia, pasižiūrejau, reali kaina būtent šito apie 160 lt. ne tai, kad reali, bet už tiek pigiausiai tokį radau. Tai lyg ir verta už maximos pasiūlytą kainą pirkti, arba teks rinktis kitos firmos pigesni.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 10 24, 10:50)
Man to plaktuvo reikia, pasižiūrejau, reali kaina būtent šito apie 160 lt. ne tai, kad reali, bet už tiek pigiausiai tokį radau. Tai lyg ir verta už maximos pasiūlytą kainą pirkti, arba teks rinktis kitos firmos pigesni.

tai va, pirkdami iš vietos/pardavėjo A, Jūs sumokėsite ~160Lt. Pirkdami iš vietos M (Maxima) Jūs sumokėsite viso labo ~66Lt (jeigu turėjote minty plaktuvą būtent) arba ~90Lt, jei turėjote minty trintuvą. Tai ir kokia čia apgavystė? mastau.gif Marketingo triukas ir tiek. Kai iliuzionistai atlieka triuką, juk niekas nesipiktina, kad apgavo. Visi žavisi išsižioję ir tiek. O čia jau piktinasi, bet vis tiek visi eis toliau į tą Maximą prekintis, kaip ėję... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 10 24, 11:03)
tai va, pirkdami iš vietos/pardavėjo A, Jūs sumokėsite ~160Lt. Pirkdami iš vietos M (Maxima) Jūs sumokėsite viso labo ~66Lt (jeigu turėjote minty plaktuvą būtent) arba ~90Lt, jei turėjote minty trintuvą.

Papildoma sąlyga. Vietoje M papildomai paliksite 1000 Lt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 10 24, 11:13)
Papildoma sąlyga. Vietoje M papildomai paliksite 1000 Lt bigsmile.gif

ar tikrai papildomai ? juk Jūs PIRKSITE prekes, kurių Jums REIKIA, tas pačias prekes pirktumėte ir kitoj parduotuvėje, ir ten paliktumėte tuos 1000Lt, tik jokių lipdukų negautumėte ir nuskriausti nesijaustumėte... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 10 24, 11:21)
ar tikrai papildomai ? juk Jūs PIRKSITE prekes, kurių Jums REIKIA, tas pačias prekes pirktumėte ir kitoj parduotuvėje, ir ten paliktumėte tuos 1000Lt, tik jokių lipdukų negautumėte ir nuskriausti nesijaustumėte...  biggrin.gif

Asmeniškai aš renkuosi pagal prekių kokybę ir kainą, o ne pagal tai, ar duoda lipduką, ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 24 spalio 2010 - 10:24
QUOTE(Sophi @ 2010 10 24, 11:23)
Asmeniškai aš renkuosi pagal prekių kokybę ir kainą, o ne pagal tai, ar duoda lipduką, ar ne rolleyes.gif

na tai va. tai prie tos kokybės/kainos/įpratimo apsipirkinėti TEN, o ne kažkur kitur, gaunate ir lipduką. viskas labai paprasta ir elementaru ir absoliučiai nematau reikalo pykti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 10 24, 14:07)
na tai va. tai prie tos kokybės/kainos/įpratimo apsipirkinėti TEN, o ne kažkur kitur, gaunate ir lipduką. viskas labai paprasta ir elementaru ir absoliučiai nematau reikalo pykti...  smile.gif

Pykti norisi ne dėl to.
Pikta, kad tai įvardinta kaip kažkokia super-duper akcija.
Realiai paskaičiavus tos akcijos rezultataus - mūsų naudai - nulis. Jau naudingesnė akcija buvo, kai už lipdukus galėjai gaut rankšluostį už 1cnt. Tai buvo AKCIJA. O čia - tik lupikavimas. Nes kol surinksim tuos lipdukus, tai už pasirinktą daiktą sumokėsim dvigubai, jei ne daugiau.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 10 24, 14:26)
Pykti norisi ne dėl to.
Pikta, kad tai įvardinta kaip kažkokia super-duper akcija.
Realiai paskaičiavus tos akcijos rezultataus - mūsų naudai - nulis. Jau naudingesnė akcija buvo, kai už lipdukus galėjai gaut rankšluostį už 1cnt. Tai buvo AKCIJA. O čia - tik lupikavimas. Nes kol surinksim tuos lipdukus, tai už pasirinktą daiktą sumokėsim dvigubai, jei ne daugiau.

ESMINIS klausimas - ar eisite prekintis į Maximą VIEN DĖL LIPDUKŲ?
Atsakyti