Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės 2 d.

QUOTE(PlayIt @ 2010 12 05, 02:39)
Norfa atseit padarė akciją diskams.... ant visų prieš tai užlipdė gerokai didesnes kainas, šlykštu schmoll.gif

Pati dirbu norfoje ir diskai tikrai pabrango jau pries 2sav.Verbatime ir daimond firmu,nuo keliasdesimt centu iki keliu net litu.Cia jokios apgaules tikrai nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurinukai: 05 gruodžio 2010 - 20:41
QUOTE(laurinukai @ 2010 12 05, 20:41)
Pati dirbu norfoje ir diskai tikrai pabrango jau pries 2sav.Verbatime ir daimond firmu,nuo keliasdesimt centu iki keliu net litu.Cia jokios apgaules tikrai nera.

lotuliukas.gif labai juokinga:) voliojosi tie diskai niekam nereikalingi pus3 met7 ar metus, tik pyyyyst ir tapo brangesni?

netaikau asmeniškai jums, bet išsilavinę prekybininkai turėtų žinoti, kad CD ir DVD era baigiasi, ateina naujos technologijos ir šitos jau eina į praeitį, tai kam jos reikalingos pabrangusios?
Papildyta:
QUOTE(msn29 @ 2010 12 05, 19:15)
Jau normalu  blink.gif Visi pradėjo tokia praktika. Greitai kalėdos. Kainos bus daug kur užkelti 50 procentu, o po to bus daroma kalėdine 20 procentu nuolaida drinks_cheers.gif .

deja, tas tiesa - kalėdų metas pats pelningiausias prekybininkams ir nepalankiausias pirkėjui.

nors pvz. maxima pasiūlė keletą buitinių prekių gerom kainom -
http://www.maxima.lt...kos-pasiulymai/

beveik tokios pat Philips prekės kainuoja pigiau nei jų akcijoje su lipdukais
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2010 12 06, 09:29)
lotuliukas.gif  labai juokinga:) voliojosi tie diskai niekam nereikalingi pus3 met7 ar metus, tik pyyyyst ir tapo brangesni? 

kas juokinga? baigiasi era??? aš turiu nuojautą, kad jau CD bei DVD era niekad nesibaigs. jopapa, gal man reikia vieno DVD filmui įsirašyt, nes man labai dega jį pažiūrėt? biggrin.gif man kartais tokie pamąstymai juokingi, bet vėlgi netaikau asmeniškai Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 06, 10:22)
kas juokinga? baigiasi era??? aš turiu nuojautą, kad jau CD bei DVD era niekad nesibaigs. jopapa, gal man reikia vieno DVD filmui įsirašyt, nes man labai dega jį pažiūrėt?  biggrin.gif man kartais tokie pamąstymai juokingi, bet vėlgi netaikau asmeniškai Jums  mirksiukas.gif

Tam reikalui flasai dabar labai pigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2010 12 06, 10:25)

tai geriau jau tada išorinę atmintinę. didelė talpa, pakankamai nedidelė kaina (atsižvelgiant į talpą). nepamirškim fakto, kad kai kurie VIS DAR naudojasi DVD grotuvais, į kuriuos vietoj kompakto neįkišim piršto arba flash'o. nepamirškim, kad kartais, kai instaliuojam tam tikras programas į PC, reikalingas CD. automobiliuose irgi labai patogu CD changer'iai ir panašiai smile.gif
ai, dar ir prisiminkim tai, kad kompaktai apsiviruosuot kaip ir nelabai gali, o va su flash'ke biškį daugiau vargelio galima prisigaudyt mirksiukas.gif tie patys fotografai į CD surašo fotosesijų nuotraukas. juk neduos dabar kiekvienas po flash'ą fotkėms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 06 gruodžio 2010 - 10:37
QUOTE(doruta @ 2010 12 06, 10:25)

Bet juk ne visi žiūri filmus tik per kompą mirksiukas.gif
Aš pvz. visąlaik žiūriu tik per TV, ir tam naudoju būtent DVD.
Be to jie tarnauja ir kitiems tikslams. Pvz. nuotraukų įrašymui, kai nori kažkam jas atiduoti, archyvavimui ir pan.
Atsakyti
Dabar ir DVD turi USB jungtis.... Technologijos ima viršų...
4u.gif
O dėl Kompaktų kainos....
Manau, kad eilinis darbuotojas daug ko nežino... Visas kainų variacijas žino dirbantys "aukščiau", turintys reikalingą išsilavinimą.... Paprastas darbuotojas kartais net nežino kas yra Marketingas..... Tad kainos padidinimas prieš akciją-viskas tuo ir pasakyta.... Būna viskas labai apgalvota, ko mes net kartais nepastebime.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 12 06, 10:57)
4u.gif

čia bišk OT, bet noriu paklaust - ar Jūs tikrai manote, kad vos tik atsiradus naujovei turime ją iškart pirkt? tai geriau tada BD leistuvą pirkt, nes nu dar naujesnis, geresnė kokybė ir t.t. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 12 06, 11:57)
4u.gif

dabartiniai jau turi, bet mes pvz pirkom dvd pries 3 metus ir dar neturejo, tai negi del kiekvienos naujoves reikia is kart ir pirkti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2010 12 06, 18:47)
dabartiniai jau turi, bet mes pvz pirkom dvd pries  3 metus ir dar neturejo, tai negi del kiekvienos naujoves reikia is kart ir pirkti?  doh.gif

Tai juk nieks taip nesako... smile.gif Tiesiog pvz USB tikrai išstums visokius CD...
Kad ir elementariai kompiuteriai... Buvo juk net ir flopikų era biggrin.gif dingo....tada cd....ateis laikas kažkada ir juos visiškai pakeis usb. Mano viename iš nešiojamų nėra CD "stalčiuko". Tada ir supratau kad vienintelis belieka usb ..ir ką...ir nieko, tokios naujovės privalau prie to prisitaikyti...arba tada išvis atsakyti to kompiuterio.

Didelis OT gavosi, sorry. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 06, 19:36)
Tai juk nieks taip nesako...  smile.gif  Tiesiog pvz USB tikrai išstums visokius CD...
Kad ir elementariai kompiuteriai... Buvo juk net ir flopikų era  biggrin.gif  dingo....tada cd....ateis laikas kažkada ir juos visiškai pakeis usb. Mano viename iš nešiojamų nėra CD "stalčiuko". Tada ir supratau kad vienintelis belieka usb ..ir ką...ir nieko, tokios naujovės privalau prie to prisitaikyti...arba tada išvis atsakyti to kompiuterio.

Didelis OT gavosi, sorry.  4u.gif

Jei norite filmą ar muziką į kolekciją įsirašyti, tai kiekvienam įrašui po flash'ą skirsite? 1 DVD (4,7GB) kainuoja apie 1 Lt, flashas (4GB) - apie 20 Lt. Šioks toks skirtumas bent jau kol kas kainoje visgi yra.

O dėl kompo be DVD įrenginio, tai aš šiuo metu dar tokio nepirkčiau, na nebent kaip antrą namie wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aurums @ 2010 12 06, 20:52)
Jei norite filmą ar muziką į kolekciją įsirašyti, tai kiekvienam įrašui po flash'ą skirsite? 1 DVD (4,7GB) kainuoja apie 1 Lt, flashas (4GB) - apie 20 Lt. Šioks toks skirtumas bent jau kol kas kainoje visgi yra.

Logiška drinks_cheers.gif
Pvz. aš vienu metu nerealiai daug filmų siunčiausi, ir mažai jų teperžiūrėjau. Dabar guli didžiausia krūva DVD. Jeigu juos visus palikti kompe arba perkelti flash'ą, aš neįsivaizduoju, kokios talpos reikėtų g.gif
O ir šiaip DVD grotuvai, ir senos kartos, jei geros firmos, tai pakankamai ilgai tarnauja. Nekeisi juk grotuvo kas 3 metai vien todėl, kad technika pažengė į priekį (nors gal kiti ir keičia, o pvz. aš turiu ir kitur kur pinigus padėti).
Atsakyti