Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvių apgaulės 2 d.

Gal kas susidurete su Helvetia Apotheke siulomomis paslaugomis. As uzsisakiau bandomaja siunta neo slim,bet po to gavau saskaitas kad man issiustos sek partijos nors as ju negavau. tai buvo 2010 balandzio men.. Dabar gavau grasinima kad mane perduos skolu isieskojimu bendrovei Lindorff.Ka gerrbiamos mamos man galite patarti?
Atsakyti
pvz Maxima Legams kainas sukele po 20 lt (bent jau mano pasirinktiems Duplo), bet su nuolaida vis tiek pigiau 20 lt gausis, todel pirksiu ir nesispjaudysiu. jei jau tie cd ar dvd tokie brangus su nuolaida, tai pirkit kitur be jos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 06, 11:33)
tai geriau jau tada išorinę atmintinę. didelė talpa, pakankamai nedidelė kaina (atsižvelgiant į talpą). nepamirškim fakto, kad kai kurie VIS DAR naudojasi DVD grotuvais, į kuriuos vietoj kompakto neįkišim piršto arba flash'o. nepamirškim, kad kartais, kai instaliuojam tam tikras programas į PC, reikalingas CD. automobiliuose irgi labai patogu CD changer'iai ir panašiai  smile.gif

o kartais net ne cd, o fdd, bet cia jau vienetiniai atvejai. Bet jie yra. Ir del to, kad ju dabar reikia retai FDD laikmenu kainos nekrito, o paciu irenginiu dar ir pakilo. O ir gauti ne taip paprasta
Atsakyti
QUOTE(loretasaulele @ 2010 12 07, 00:37)
Gal kas susidurete su Helvetia Apotheke siulomomis paslaugomis. As uzsisakiau bandomaja siunta neo slim,bet po to gavau saskaitas kad man issiustos sek partijos nors as ju negavau. tai buvo 2010 balandzio men.. Dabar gavau grasinima kad mane perduos skolu isieskojimu bendrovei Lindorff.Ka gerrbiamos mamos man galite patarti?

O ar yra kur nors jūsų parašas, kad jūs tą siuntą gavote g.gif Juk neregistruotu, tai nesiunčia? Ar siuntė?
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 12 07, 12:34)
O ar yra kur nors jūsų parašas, kad jūs tą siuntą gavote  g.gif  Juk neregistruotu, tai nesiunčia? Ar siuntė?

Butent kad neregistruotu siuncia. Teks per teisma aiskintis. Su visais sitais parazitais geriau visai nesusidet.
Atsakyti
QUOTE(Dilgynė @ 2010 12 07, 20:52)
Butent kad neregistruotu siuncia. Teks per teisma aiskintis. Su visais sitais parazitais geriau visai nesusidet.

Gal ir neregistruotu, nepamenu, reikejo paste atsiimti, bet ten gi yra telefonai kuriais skambinti ir atsisakyti ju paslaugu reikia, be to dar kazkokiu numeriu ir info ta kuri skambino ir siule pasake.

Kazkaip neturejau as problemu, atsisakiau is karto ir pamirsau.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2010 12 07, 12:31)
o kartais net ne cd, o fdd, bet cia jau vienetiniai atvejai. Bet jie yra. Ir del to, kad ju dabar reikia retai FDD laikmenu kainos nekrito, o paciu irenginiu dar ir pakilo. O ir gauti ne taip paprasta

dėl šito dalyko nesiginčysiu, nes šiaip flopikų dar turiu naujų, nepanaudotų hihihi.gif ir stacionaro dėžė lyg ir turi flopikinę, bet šituo nesu garantuota... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 12 06, 11:33)
tai geriau jau tada išorinę atmintinę. didelė talpa, pakankamai nedidelė kaina (atsižvelgiant į talpą). nepamirškim fakto, kad kai kurie VIS DAR naudojasi DVD grotuvais, į kuriuos vietoj kompakto neįkišim piršto arba flash'o. nepamirškim, kad kartais, kai instaliuojam tam tikras programas į PC, reikalingas CD. automobiliuose irgi labai patogu CD changer'iai ir panašiai  smile.gif
ai, dar ir prisiminkim tai, kad kompaktai apsiviruosuot kaip ir nelabai gali, o va su flash'ke biškį daugiau vargelio galima prisigaudyt  mirksiukas.gif tie patys fotografai į CD surašo fotosesijų nuotraukas. juk neduos dabar kiekvienas po flash'ą fotkėms  biggrin.gif

na siuolaikiniai tv puikiausiai sujungiami su pc isoriniu kietuoju disku, arba i tv tiesiai galima kisti flasha smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 12 06, 22:40)
Logiška drinks_cheers.gif
Pvz. aš vienu metu nerealiai daug filmų siunčiausi, ir mažai jų teperžiūrėjau. Dabar guli didžiausia krūva DVD. Jeigu juos visus palikti kompe arba perkelti  flash'ą, aš neįsivaizduoju, kokios talpos reikėtų g.gif
O ir šiaip DVD grotuvai, ir senos kartos, jei geros firmos, tai pakankamai ilgai tarnauja. Nekeisi juk grotuvo kas 3 metai vien todėl, kad technika pažengė į priekį (nors  gal kiti ir keičia, o pvz. aš turiu ir kitur kur pinigus padėti).

nelabai logiska g.gif man regis patogiausia filmus kaupti isoriniame HD, talpina daug, perziurejai , istrynei, vel irasei bigsmile.gif jungiasi tiesiai prie tv 4u.gif
o dcd perziurejai ir arba kaupi, arba ismeti, antrasyk nepanaudosi doh.gif tai pinigai i bala cool.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2010 12 07, 21:00)
na siuolaikiniai tv puikiausiai sujungiami su pc isoriniu kietuoju disku, arba i tv tiesiai galima kisti flasha smile.gif

šiuolaikiniai - kelių metų senumo? metų? pusantrų? ar dabar nuo to mano pvz. 5 metų didžiulis televizorius (uber dideliu ekranu, bet nu jis senas, bet vis dar puikiai rodo) yra blogesnis, kad nesijungia su hardu arba nepriima flash'o? ne visi turi galimybę pirkti naują TV, naują PC ir pan., kai tik atsiranda naujos technologijos mirksiukas.gif todėl tikrai tikiu, kad CD/DVD kiek gyvavo jau, tai tiek dar ir gyvuos ir tikrai nemanau, kad jau greitu metu pranyks jų era..
Atsakyti
Mergaitės nesiginčykit.... 4u.gif
Ši tema "Parduotuvių apgaulės"... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 12 07, 12:34)
O ar yra kur nors jūsų parašas, kad jūs tą siuntą gavote  g.gif  Juk neregistruotu, tai nesiunčia? Ar siuntė?

Siuntos kaip supratau buvo neregistruotos, nes aš jas radau bendroje pašto dėžėje.Mes gyvenam bendrabutyje.
Atsakyti
QUOTE(Sabrina_:) @ 2010 12 07, 22:14)
Laba diena smile.gif , nezinau ar cia pataikiau 4u.gif jei ne cia tikiuosi per daug nebarsit ax.gif  gal kas nors isigijote virtuvini kombaina is Maximos....su tais lipdukais... ar apsimoka? gal isigijote tai kaip veikia? ar tai ner apgaule, gal jis tiek Lt nevertas g.gif

O kodel jus nenorite pajieskoti atsiliepimu temoje virtuves kombainai?
http://www.supermama...?...9165&st=456
Atsakyti