QUOTE(est @ 2009 05 22, 10:29)
Miela Jurgitele2,mamos sirdis gali daug iskest.Maniskis daugiau kalba gestais,bet dziaugiuosi tuo,kad mes galim susikalbeti.Del aparatu-TLK skiria vaikams skaitmeninius aparatus,nepasakyciau,kad ju kokybe prasta.Su mokslais mums einasi sunkiai,neperspausk savojo,,geriau,kad viskas vyktu zaidimo formoje.Kantrybes Tau!Nebijok gestu,mano klaida buvo,kad laaaabai tikejau,kad maniskis kalbes ir jam gestu nereikia,taip praradau 2metus.Paskui pamaciau,kad jis pirma rodo gesta,po to tik taria zodi.Sunku perlipt per save,bet ko nepadarysi del savo vaiko. Nebijok-mokedamas gestus,jis greiciau kalbes. 

Ačiu labai už patarimus. O kaip Jus mokot getsu kalbos nes mes kadangi nesnekam tai viska ir parodom rankom, savais zenkalsi kaip ismoke. Na iki mokyklėlės toli bet manau kad vistiek turbut su visiais negalės lankyti, kokias mokyklas lanko Jūsų vaikai, gal per toli soku, bet, kazkaip viskas idomu, net nežinau kartais, akip kas su kuo. Skaičiau kaip prižiūrėt tuos aparatukus na mes ju dar neturim bet vistiek greit turėsim, tai net plaukai šiausšias galvoju nemokėsiu. Neįsivaizduojat kaip man lengviau kai kažkas pataria, pasako, net stipresnė jaučiuos.
Ačiu.
O aš galvojau žinokit kad mano vaikas mažas ir dar spės išmokti kalbėti, nes dar gi nedidelis, o pasirodo, jau didelis ir per velai pastebėta problema.