Jurgitele, jei vaikas bus planuojamas kocchlearinei implantacijai, gestų mokyti nepatariu. Siūlau Kaune konsultuotis tik pas gyd. Gradauskienę, nes kitos

Pirmiausiai turite pareiti bandomąjį pusmetį, tuomet žiūrės, ar apartai padeda. negalvokit, kad uždėsit vaikui ir jis pradės savaime reaguot į viską. viskam reikia laiko. musm deja aparati nepadėjo. Buvo neprigirdėjimas 70-85 dB. Siūlau atidžiai perskaityti visą temą. Daug gerų patarimų rasit ir info, nereiks kartotis.
Papildyta:
QUOTE(Jurgitele2 @ 2009 05 25, 07:56)
O mes darneturim KA tik birzelio viduryje turesim . net neisivaizduoju kaip maniškis reaguos ir laukiu ir nelaukiu, nežinau. O mano vyras tikisi vis dar kad Vilniuj pasakys kitaip nei Kaune ir vis man sako, o gal jam nereikės dar tu aparatu. Ginčytis nenoriu su juo bet širdies gilumoje ir pati tikiuos kad gal... nors proto balasa sako kad reikės. Na pagyvensim pamatysim, iš Kauno aparatus pasiimsism ir lauksim Vilniaus naujienu, ka jie po tyrimu pasakys.
Ačiu visoms už parama, palaikyma man su JUM daug lengviau.
Visos to paties tikėjomės. Deja, bazė Kaune, todėl jei Kaunas pasakė, nieko iš Vilniaus nesitikėkit. Tiesiog negaiškit laiko, o stenkitės ieškoti pagalbos - surdopedagogų. jei turit galimybę bent kartą per savaitę atvažiuot į pamoką į Vilnių, kreipkitės į Klausos sutrikimų turinčių vaikų centrą Bistryčios g. 9A, Vilniuje. Ten vaikučiai priimami ir savaitei, kaip į darželį.