Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelis su klausos negalia 3

QUOTE(est @ 2009 06 04, 22:17)
Labai aciu mergaites.Kai tik bus patvirtinta mokymo programa butinai bandysiu iveikt ir antra lygi.
  Knyga labai gera,skaitau ir asaroju.Ten aprasomi tokie dalykai apie kuriuos mes ,net nepagalvojam.Ieskokit jos,vertinga knyga. Surdologijos centras mums ja dovanojo.
    Dar karta dekoju uz sveikinimus ir palaikyma. thumbup.gif  clap.gif

sveiki.ir mes norim jus pasveikinti biggrin.gif o del knygos kur as jau jos neieskojau g.gif niekur pirkti nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(girmantas @ 2009 06 05, 08:17)
sveiki.ir mes norim jus pasveikinti biggrin.gif o del knygos kur as jau jos neieskojau g.gif niekur pirkti nera schmoll.gif

Aciu uz sveikinimus. ax.gif Del tos knygos-paziurejau jos tirazas 5000vnt,isleista pagal uzsakyma.Bandykit kreiptis i surdologijos centra.Vakar visiems lankiusiems gestu k. kursus si knyga buvo dovanojama.
As perskaiciau tik kelis sios knygos psl,bet daug dalyku mane sukrete,o labiausiai,pacituosiu''as noriu viska zinoti.Mama vienintele mane supranta.Mes kalbames paciu isgalvota kalba.As tiek daug turiu jai pasakyti,kad mama man reikalinga visa laika.Ji neatsako,nepazvelgia i mane-tai siaubingiausis mano vaikys tes dienu kosmaras.''Pas buvo tokiu dienu,kai vaikas isterikuodavo,kad as jo zenklu nesuprantu,tai ir jo vaikystes prisiminimai bus tokie verysad.gif ,as ji turejau palikt savaitei darzelyje 1 tarp visai nepazistamu zmoniu,ka jis man papasakos,kai gales tai padaryt,kas dejosi jo sirdelej...Nebegaliu rasyt,suskydau doh.gif
Atsakyti
as jos tik pavadinima suzinojus,ir apie ka si knyga,jau supratau kad is ties bus ka paskaityti,ir paasaroti
Atsakyti
est sveikinu ir as tave thumbup.gif , o knyga paskaityt ir aš norėčiau. Tik kažin ar per ašaras matyčiau kas parašyta.
Atsakyti
Mergaites,as skaitau tik apie vaikyste,kas bus skaitysiu apie pirma meile,bijau,net pagalvot. doh.gif Tik dabar randu atsakymus sau i tam tikrus klausimus ,kuriu niekaip negalejau atsakyt anksciau-kodel vaikas verkdavo naktimis,kai nakvodavom sveciuose?pasirodo jie labai bijo tamsos ir labai reaguoja i svetima aplinka,tiesiog salia reikia mamos rankos...
Atsakyti
Sveikos mamytes,
gal kuri zinot,kokie turi buti klausos slenksciai, kad skirtu vidutinis neigalumo laipsni?ir kada skiria lengva?Gak zinot kur rasti info siuo klausimu?
Atsakyti
Liepapa, paskaityk čia wink.gif Tik tekstas beryšio suvestas.... Bet šiaip yra visa info kada kokiom ligom kokį laipsnį duoda wink.gif
Atsakyti
QUOTE(girmantas @ 2009 06 04, 13:33)
reiskia mazai mes patis  domejomes doh.gif jusiskis uzausinis procesorius tikrai daug grazesnis nei musu.musu yra "Pulsar sraiges implantas",o uzausinis "Tempo"susinervinau  schmoll.gif ,bet kiek as zinau galima keisti uzausini procecoriu,gal tada nevelu pakeisti g.gif ,aisku jai pavyktu gauti pinigeliu skirtumui damoketi?

Na šiaip tempo duomenys prastesni, nes čia senesnis modelis. Mes jau nebenorėjom jo imti, o žinau, kad jie dar turėjo, tai bando prakišt visiems. Jo skirtumas yra toks, kad garsas su Opus 2 švaresnis. Surdopedagogė pasakojo, kad vienam vaikučiai pakeitus procesorių, pradėjo švariau šnekėt, pasiekimai greičiau pradėjo matytis ir t.t.
QUOTE(est @ 2009 06 04, 22:17)
  Knyga labai gera,skaitau ir asaroju.Ten aprasomi tokie dalykai apie kuriuos mes ,net nepagalvojam.Ieskokit jos,vertinga knyga. Surdologijos centras mums ja dovanojo.
    Dar karta dekoju uz sveikinimus ir palaikyma. thumbup.gif  clap.gif

Koks Surdologijos centras jums ją davė? g.gif
Atsakyti
Kiek zinau Lietuvoj tera 1.Vadove Nijole Krasniauskiene.
Atsakyti
Na ir as tos knygos noriu. bigsmile.gif Est , parasykit , jei nesunku , kas ja isleido?Ir aplamai , gal kas zinot koks yra originalus pavadinimas(angliskas), nes , paprastai jis skamba ne kaip vertimas.Aciu.
Atsakyti
Tai yra prancuzu autores,kurcios merginos aktores knyga-EMMANUELLE LABORIT ''ZUVEDROS KLYKSMAS''.Spausdino AB''Spauda'',isleido ''Andrena''2003m.Knyga isleista Europos Bendrijos ACCESS programos ir Lietuvos kurciuju draugijos lesomis.Bandysiu uzrasyt prancuziskai wink.gif
LE CRI DE LA MOUETTE
Editions Robert Laffont,
S.A.,Paris,1993
Gal kiek padejau,Gilbertuk.Mano visa si diena,praejo skaitant.Man buvo labai naudinga,kaip ir Rosa ar Belekur patarimai.Sekmes paieskose biggrin.gif
Atsakyti
gilbertuk, angliškai Emmanuelle Laborit Autobiographical book "The Cry of the Gull" (1998). va, čia ir nusipirkt gali wink.gif Ir ebay yra, ir amazon.com, ir play.com thumbup.gif Reiks knygynuose pasiieškot ax.gif Aš jau radau, kad yra ir pas mus ji pirkt... Reiks nusipirkti kai mieste būsiu ir jei rasiu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurechka: 05 birželio 2009 - 20:40