Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikelis su klausos negalia 3

aciu mamytes jum uz informacija,tikrai ramiau,smagiau,drasiau,kaip jus pasidalinat savo patirtimi. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(taputapu @ 2009 06 16, 13:01)
na kad ir labai rūpi,rezultato teks palaukti.mūsų sūnus atsisuko į vardą tik po gerų 2 mėn.,ir iki šiol atsisuka ne visada.tarkim,neatsisuka,jei triukšmas aplink,arba jei pats labai užsiėmęs ir kažką ''dainuoja''.O dėl pripratimo nešioti,tai mes priprtom kažkur per savaitę,bet tik uždėjus vaikišką variantą,kai baterijos atskirai prisegtos prie apykaklės.tada kažkaip mažiau jam ant ausies svorio.tai iki šiol ir nešiojame tą vaikišką variantą.
Sėkmės jums.ir kantrybės

aciu jum.jo mes ir vaikišką variantą nešiojam,man ir jis labiau patinka.sakykit o kiek jusų sūneliui metų?
Atsakyti
QUOTE(girmantas @ 2009 06 16, 19:30)
aciu mamytes jum uz informacija,tikrai ramiau,smagiau,drasiau,kaip jus pasidalinat savo patirtimi. biggrin.gif
Papildyta:

aciu jum.jo mes ir vaikišką variantą nešiojam,man ir jis labiau patinka.sakykit o kiek jusų sūneliui metų?

1 metai ir 9mėn smile.gif .net ir girdėdamas nelabai jau daug pasakytų,bet kadangi mes į savo vaikus žiūrim kaip pro padidinimo stiklą,turiu minty jų kalbą,tai taip ir skubiname įvykius.
o šiaip vaikas jau daug įvairių garsų ir skiemenų taria,dauguma jų nesąmoningi,bet jau kai valgyti nori ar ką valgomo pamato,tai jau visada amamam..mamama ir pan. biggrin.gif
Atsakyti
Taputapu, paskaičiau apie tą amam ir prisiminiau, kai vienu metu amam buvo ir valgyti ir mama doh.gif Bet dabar jau labai gražiai taisyklingai sako mama, o prieš gerą mėnesį suprato, kad šis žodis ne tik konstatavimui, bet kad galima pašaukus mama sulaukti mamos dėmesio 4u.gif Apskritai kaifas, kai stikelia išgirsti šaukiant mama, nors tuo metu būna be procesoriaus smile.gif
Atsakyti
Mano vaikinukas irgi sako "mama", ypac garsiai pradeda rekti kai kas nors jau jam nepatinak ir reikia "gelbeti" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O mes šiaip niekaip negalim išsivaduoti nuo ligų, gydomės net patys nežinom nuo ko g.gif temperatūra tai pakyla iki 39-40 tai vėl nukrenta iki normalios ir taip jau 2 sav., o gydytojai nieko neranda...
Atsakyti
Giliuxe, stiprybes jums, gaila vaiko ir taves, juo lab, kad tau paciai visokiu virusu ir bakteriju dabar ypatingai saugotis reikia...
Atsakyti
Sveikos, mamytės smile.gif
Giliuxe, stiprybės ir sveikatos 4u.gif
Šeštadienį išvažiuosiu su savo vaikais prie jūros, ten praleisim 10 d., tai Gabijai kaip tikrai mokinei reikės įdėti jos mokslų knygą, kur ji turės tobulinti savo įgudžius, raidžių pažinimo, skaičiavimo ir kitų gudrybių, gavo daug darbo iš ugdymo centro vasarai doh.gif Na, bet džiaugiuosi, kad jai patinka mokintis ir nereikia to daryti kaip lažo thumbup.gif
Tikiuosi gero oro ir šilto vandens, nes mano panytės rimtai ruošiasi maudynėms jūroje smile.gif
Sėkmės visoms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LiVo @ 2009 06 18, 21:31)

Tikiuosi gero oro ir šilto vandens, nes mano panytės rimtai ruošiasi maudynėms jūroje  smile.gif 

Gero oro butinai reikia palinketi 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tik kad tie palinkejimai nueitu tiesiai Dievui i ausi blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos ax.gif

Kaip vasara?

Pas mus tai tokios naujienos - Emilijus paskutiniu metu vis daugiau žodžių bando atkartoti, tik ne visus ištaria, arba taria kelis skiemenis. Prieš pora dienų pradėjo sakyti "tėtis" su "s" gale, anksčiau būdavo kaip kreipinys "tėti". Vakardienos naujas žodis "nuolis" (šaunuolis) biggrin.gif Čia iš žaidimo išmoko, yra toks trys paršiukai kaip kompiuteris, tai ten įgarsinta lietuviškai ir kai teisingai atlieki užduotį, pagiria.
Atsakyti
sveiki visi,
šaunu,kad Emilijui taip puikiai sekasi.
O mūsų vaikinas keistai pradėjo elgtis ir nerandam priežasties.Antra diena meta aparatuką žemėn iš karto,kai tik uždedu.jei uždedu neįjungtą,nieko,dar kažkiek pabūna.bet tik įjungiu,kaip elektra kokia trenktų,iš karto meta.na,galvojau,sloga,gal negera,bet jaučiasi visai normaliai,ta sloga jam pastovus dalykas.net ausis pasirodėm,gal koks uždegimas.nieko.ir net programavimo dabar nebuvo,jau prieš pora sav.
Gal kas ką iš savo patirties galit patarti. g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
Na mano vaikinukas irgi pradejo tarti zodzius, jau labai graziai pasako "mama" tik kazkaip keistai jis ta "M" raide taria - iskises siek tiek liezuvi tongue.gif kuo toliau tuo daugiau zodziu supranta smile.gif
Na sloga ir mums beveik pastovus dalykas smile.gif atrodo baigiam ir is visu ligu "islipti", ziuresim kaip bus toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giliuxe @ 2009 07 01, 14:48)
Sveikos mamos,
Na mano vaikinukas irgi pradejo tarti zodzius, jau labai graziai pasako "mama" tik kazkaip keistai jis ta "M" raide taria - iskises siek tiek liezuvi  tongue.gif kuo toliau tuo daugiau zodziu supranta  smile.gif
Na sloga ir mums beveik pastovus dalykas smile.gif atrodo baigiam ir is visu ligu "islipti", ziuresim kaip bus toliau smile.gif

Atsiprašau, kad klausiu, bet nepamenu blush2.gif Jūs nešiojat aparatus ar vaikas implantuotas?

Emilijus mama švariai pradėjo sakyti gal tik kovą (iki tol buvau ir amama ir ama), jau nebepamenu, "tėtis" irgi pasakė balandžio gale.
Atsakyti
Šiandien su Eiamntu buvom Klinikose... Ilgai laukėm gydytojos (1,5val), bet svarbu- sulaukėm. Klausos slenksčiai 50 ir 54 (pernai buvo 52-56), su aparatukais 25-30. Nieko reguliuot nereikėjo, tai ir grįžom laimingi namo ax.gif
Atsakyti