Įkraunama...
Įkraunama...

1-4 nėštumo mėnesiai

QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 29, 14:12)
na tai ir ejau pas gydytoja  tongue.gif , juk nebeginesiu kas diena del skausmeliu, sake saugoti save ,guleti daugiau ir gerti dufastona.

drinks_cheers.gif saugok save ir aukit sveikuciai!!! tiesa cia ne asmeniskai tau tai norejau pasakyti, bet visoms kurios jaucia kazkokius skausmelius 4u.gif bet yra nemazai tokiu kurios delsia ir galvoja ai gal viskas gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Adaja @ 2009 10 29, 17:22)
drinks_cheers.gif   saugok save ir  aukit sveikuciai!!! tiesa cia ne asmeniskai tau tai norejau pasakyti, bet visoms kurios jaucia kazkokius skausmelius  4u.gif  bet yra nemazai tokiu kurios delsia ir galvoja ai gal viskas gerai  doh.gif

na nepriemiau asmeniskai mirksiukas.gif bet zinai jei galeciau del tu skausmu tai ir ligoninej paguleciau, ale neguldo. labai ilgai lauktas maziukas, nenoriu,kad pasikartotu kas pries metus buvo verysad.gif ir taip gydytojai atrodo kad perdaug i viska reaguoju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kinrozyte: 29 spalio 2009 - 15:27
QUOTE(kinrozyte @ 2009 10 29, 14:26)
na nepriemiau asmeniskai mirksiukas.gif  bet zinai jei galeciau del tu skausmu tai ir ligoninej paguleciau, ale neguldo. labai ilgai lauktas maziukas, nenoriu,kad pasikartotu kas pries metus buvo verysad.gif ir taip gydytojai atrodo kad perdaug i viska reaguoju doh.gif

na nezinau kaip kitur, bet cia airijoj iki 12 savaites nieko nedarytu net jei vyktu persileidimas, nes atseit taip turi buti ir anksti kistis unsure.gif tai gydytoja man tik patare daug ilsetis, guleti ir su geriausiais palinkejimais issiunte namo, aisku pries tai viska istyre isitikino kad viskas vietoj, gerai ir vystosi maziukas rolleyes.gif
viskas bus gerai mirksiukas.gif nestumas - ne liga, kaip man mama sako, tai stengiuos taip ir galvoti ir genu blogas mintis salin, stengiuosi galvoti kad viskas mums gerai wub.gif
Atsakyti
Sveiki, aš čia naujoke smile.gif Mano pilvukui 9 savaiteles....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spinduliukas5: 30 spalio 2009 - 11:14
pilvo skausmelis yra normalu..ir man skaudejo pradzioj smile.gif bet seip palyginus ptiu ptiu ptiu labai dziaugiuosi savo nestumu, nes jis toks gan ramus, kaip palyginus kaip kitoms buna blink.gif tik erzina tas dalykas kad mazas pilvas..nepasakysi kad nescia esu..daktare sake kad nelabai matos pilvas, nes esu maza, nestambiu kaulu. pries pastodama sveriau 52 kg. o dabar jau priaugau beveik 8 kg doh.gif bet duok dieve kad tie kilogramai ir toliau taip nesimatytu kaip kad dabar thumbup.gif nestuke.gif bet pilvuko didesnio norisi blush2.gif ax.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(spinduliukas5 @ 2009 10 30, 12:12)

sveikinu! nestuke.gif 4u.gif linkiu visko ko geriausio tau ir tavo mazyliui smile.gif mylek save ir savo kudikeli rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pugaliuks: 30 spalio 2009 - 13:05
QUOTE(spinduliukas5 @ 2009 10 30, 12:12)

Na sveikute mirksiukas.gif Sveikinu ir linkiu graziu aikmirku ir sveikateles 4u.gif
Atsakyti
Pas mane irgi pilvukas nedidelis, tik vakarais išsipučia labiau, dar įlendu į senąsias kelnes, priaugau apie 2 kg.
Atsakyti
as irgi labai pergyvenau, kad nesimato, bet po truputi pradeda listi. O po pietu isauga dar labiau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jūsų nestuke.gif Mano pilvukui ryt bus 6 savaitės( skaiciuojant pagal mm) ir keliausim pirma karta pas daktariuka smile.gif Laukiu nesulaukiu kada pradės matytis pilvukas smile.gif
Atsakyti
Sveiktes noriu ir as prie jusu prisijungti 4u.gif Siandien buvau pas gine tai parejau visa apsipatenkinusi. Nes praita sav nemate nieko, galvojom kad gali negimdinis buti, o siandien jau grazute puslyte matem thumbup.gif wub.gif Siaip mum turetu pagal mmm but 6 sav ir 5d, bet pagal echo mum dabar 5 sav ir 2d. Tikiuosi viskas bus gerai, nes jau viena nesivystanti buvau patyrusi verysad.gif Na kolkas tai jauciusi super. Gal kartais jauciu strenas o daugiau jokiu skausmu. Krutine tik siektiek jautri. Jokiu pykinimu schmoll.gif Jei ne dingusios mmm NT ir gine tai net neitarciau kad esu nestute biggrin.gif
Atsakyti
linkiu viso ko geriausio tau ir tavo mazyliui mirksiukas.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 11 02, 21:56)
Sveiktes noriu ir as prie jusu prisijungti  4u.gif  Siandien buvau pas gine tai parejau visa apsipatenkinusi. Nes praita sav nemate nieko, galvojom kad gali negimdinis buti, o siandien jau grazute puslyte matem  thumbup.gif  wub.gif  Siaip mum turetu pagal mmm but 6 sav ir 5d, bet pagal echo mum dabar 5 sav ir 2d. Tikiuosi viskas bus gerai, nes jau viena nesivystanti buvau patyrusi  verysad.gif  Na kolkas tai jauciusi super. Gal kartais jauciu strenas o daugiau jokiu skausmu. Krutine tik siektiek jautri. Jokiu pykinimu  schmoll.gif  Jei ne dingusios mmm NT ir gine tai net neitarciau kad esu nestute  biggrin.gif

oi gerai ,kad pamate puslyte,aukit dabar sparciai 4u.gif
Atsakyti