Įkraunama...
Įkraunama...

1-4 nėštumo mėnesiai

QUOTE(plepuciuke @ 2009 04 16, 15:53)
Sveika,
nestuke.gif man jau devinta savaituke... viskas buvo iki tol gerai, jei ne didziulis nuovargis ir ne nuolatiniai pilvo skausmai, nepastebeciau kad  nestuke.gif. nei mane pykina, nei kvapai erzina... nei man nuotaika svyruoja, niekas neatitinka, va tik ziaurei jegu nera, nueiti i gretima parduotuve, atrodo didziausias zygdarbis.. doh.gif

Va va smile.gif man tas pats... 9 keliuosi,iki 10 pabinbineju,tada vel guluosi ir taip visa diena smile.gif oj tas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 11 03, 15:05)
...bet čia tik pūslytės išmatavimai, nes manasis leliukas 4,94 cm buvo kaip buvo 11 sav. ir 6 dienos  wub.gif

O maniskis 8 sav. ir 6 d. buvo 2 cm ax.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu prisijungti ir as 4u.gif
Man tik sesta savaitele, bet as jau kiek baiminuosi, nes pusleles forma kaip pupeles-netaisyklinga (dydis 17mm) ir pulsuoja ji kiek leciau nei mano sirdis schmoll.gif pergyvenu del to, gal kuriai buvo kas panasaus ir viskas baigesi gerai?
o siaip-miegas, lengvas pykinimas kaip ir daugeliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiel @ 2009 11 05, 09:54)
Sveikos, noriu prisijungti ir as  4u.gif
Man tik sesta savaitele, bet as jau kiek baiminuosi, nes pusleles forma kaip pupeles-netaisyklinga (dydis 17mm) ir pulsuoja ji kiek leciau nei mano sirdis  schmoll.gif  pergyvenu del to, gal kuriai buvo kas panasaus ir viskas baigesi gerai?
o siaip-miegas, lengvas pykinimas kaip ir daugeliui  smile.gif

Labas 4u.gif
Nesijaudink, manau Jums viskas bus gerai smile.gif . Kaip mano ginekologas sakė, kad jei yra pykinimas, mieguistumas ir pan., tai reiškia, kad nėštumas progesuoja ir viskas ok.
Mažiau jaudinkis, nes kenkia leliui mirksiukas.gif
Aš kitą savaitę einu pas ginių, žiūrėsiu kas kaip... Tiesa pasakius irgi kažkiek neramu... Buvau prieš 5 svaites, na bet tikiuosi, kad sėkmingai augam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena30 @ 2009 11 05, 10:03)
Labas 4u.gif
Nesijaudink, manau Jums viskas bus gerai smile.gif . Kaip mano ginekologas sakė, kad jei yra pykinimas, mieguistumas ir pan., tai reiškia, kad nėštumas progesuoja ir viskas ok.
Mažiau jaudinkis, nes kenkia leliui mirksiukas.gif
Aš kitą savaitę einu pas ginių,  žiūrėsiu kas kaip... Tiesa pasakius irgi kažkiek neramu... Buvau prieš 5 svaites, na bet tikiuosi, kad sėkmingai augam 4u.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif zinai, as jau du nesekmingus turejau, dabar trecias pastojimas, del to ir jaudinuosi del kiekvieno menkniekio blush2.gif
o jus aukit dideli ir stiprekit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikiel @ 2009 11 05, 08:54)
Sveikos, noriu prisijungti ir as  4u.gif
Man tik sesta savaitele, bet as jau kiek baiminuosi, nes pusleles forma kaip pupeles-netaisyklinga (dydis 17mm) ir pulsuoja ji kiek leciau nei mano sirdis  schmoll.gif  pergyvenu del to, gal kuriai buvo kas panasaus ir viskas baigesi gerai?
o siaip-miegas, lengvas pykinimas kaip ir daugeliui  smile.gif

O siaip kol dar visai mazyciai leliai kol adr tik pusleles, tai jos turi buti apvalios ar pailgos??? g.gif Bandziau ziureti echo nuotraukyciu per google bet taip ir nesuprantu.
manau tu nesijaudink, viskas jum bus gerai 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(vikiel @ 2009 11 05, 09:07)
aciu uz palaikyma  4u.gif  zinai, as jau du nesekmingus turejau, dabar trecias pastojimas, del to ir jaudinuosi del kiekvieno menkniekio  blush2.gif
o jus aukit dideli ir stiprekit  thumbup.gif

Vava tie nesekmingi nestumai labai pablogina situacija. negali dziaugtis normaliai savo nestumu.
beja mano gine sake kad normalu jog gali ir visai jokiu pozymiu nebuti. Sake yra tokiu kurios apie savo nestuma tik 5 men suzino kai pilvukas augti pradeda biggrin.gif
Atsakyti
pas mane tai turbut vienintelis pozymis dingusios mm ir siek tiek mieguistumas. pykino tik viena kartą ir tai labai trumpai. jauciuosi taip kaip visada smile.gif o jau esam 6 sav 2 d.
Atsakyti
Na va ir as galiu pagaliau rasyti sita tema biggrin.gif mano maziukui jau 8 savaites ir labai pavydziu tom mamytem, kurios beveik nejauciau jokiu negalavimu. mano savijauta KATASTROFISKA. Visa dienele pykina, kvapai taip sustiprejo, kad rodos is kilometro viska uzuodziu, o jau tas mesytes kvapas... nieko nera blogiau, visa laika nuveja mane i tualeta. Valgyt negaliu beveik nieko, tik darzoves ir bananus, nuo viso kito maisto tik uzuodus nupurto. o jau nekalbu apie tai, jog jegu visai nera, o i paskaitas reikia eiti, darbus nudirbti, tai siuo metu taip sunku verysad.gif negana to nuotaikos taip kinta, kad pati jau visaip bandau save tramdyti, nes turbut kitaip susipykciau su visu pasauliu. bet tikiu viskas praeis ir pagaliau galesiu dziaugtis nestumu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 11 05, 11:21)
O siaip kol dar visai mazyciai leliai kol adr tik pusleles, tai jos turi buti apvalios ar pailgos???  g.gif Bandziau ziureti echo nuotraukyciu per google bet taip ir nesuprantu.

Sveikos 4u.gif
na man gine sake,kad pas mane puslyte taisiklinos grazios formos, bet mano akimis ji nebuvo rutuliukas , bet ovali.
Papildyta:
QUOTE(Jolantele @ 2009 11 05, 15:03)
Na va ir as galiu pagaliau rasyti sita tema biggrin.gif mano maziukui jau 8 savaites ir labai pavydziu tom mamytem, kurios beveik nejauciau jokiu negalavimu. mano savijauta KATASTROFISKA. Visa dienele pykina, kvapai taip sustiprejo, kad rodos is kilometro viska uzuodziu, o jau tas mesytes kvapas... nieko nera blogiau, visa laika nuveja mane i tualeta. Valgyt negaliu beveik nieko, tik darzoves ir bananus, nuo viso kito maisto tik uzuodus nupurto. o jau nekalbu apie tai, jog jegu visai nera, o i paskaitas reikia eiti, darbus nudirbti, tai siuo metu taip sunku verysad.gif negana to nuotaikos taip kinta, kad pati jau visaip bandau save tramdyti, nes turbut kitaip susipykciau su visu pasauliu. bet tikiu viskas praeis ir pagaliau galesiu dziaugtis nestumu biggrin.gif

man tas pats, bet WC tik karta nugasdinau blush2.gif pabandyk imbieru arbateles gerti arba saldainiukus kramsnoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kinrozyte: 06 lapkričio 2009 - 12:09
QUOTE(kinrozyte @ 2009 11 06, 12:09)
na man gine sake,kad pas mane puslyte taisiklinos grazios formos, bet mano akimis ji nebuvo  rutuliukas , bet ovali.

Nu man gine irgi apie forma nieko neaiskino, bet kiek maciau ekrane tai ji tokios taisyklingos ovalios formos, toks tikrai rutuliukas bigsmile.gif wub.gif Grazutis....
Atsakyti
na manau, kad puslyte ir turetu buti ovali, o ne rutuliukas, nebent, kai leliukas dar visai mazyyytiiis tada ir puslyte labiau apvali. bent jau pas mane taip buvo nestuke.gif
Atsakyti
As irgi pavydziu visoms, kas jauciasi puikiai smile.gif
nes jau nusibodo- visi tik kartoja, kad tuoj-tuoj bus geriau... idomu kada tas "tuoj"
dabar jau prasidejo 13-ta savaitele...
siaip pajutau, kad ne viena - is kart ( nu zymiai anksciau negu galima butu darytis pati jautresni testa) - ir nebuvo tas pojutis malonus- skaudejo pilvo apacia, labiausiai sone sad.gif tuo laiku, kai turejo ateit menesines skausmas buvo tikrai labai stiprus... nuo to laiko pilvo apacia maudzia... nu dabar jau siek tiek maziau- bet vis tiek vaikstau kaip stikline blush2.gif
kokia 6 savaite pradejo pikinti ir maistas pasidare neskanus, ir uzeidavo keisti norai- pvz. norejau zuvies ( kuria siaip nemegstu ir nevalgau, juros gerybiu, visai nesinori saldumynu ir t.t.) "Balto draugo" ne gasdinu, bet pikina vos ne nuo ryto iki nakties, atsirado silpnumas, prasidejo problemos su miegu...
10 savaite - pasirode kraujingu isskyru- todel savaite praleidau lovoje, ir dar iki siol ne dirbu- tipo apsauginis rezimas...
Is minusu- per pirma menesi stipriai kraujoje sumazejo hemaglobino;
Dabar atsistate, uztat labai zemas spaudimas- todel ir silpna, ir galva svaigsta ir mieguistumas pastovus
Pablogejo regejimas
sad.gif((((((((((((((
Voobshem yra tik vienintelis pliusas- bus vaikelis wub.gif
nu dar ir tas, kad vyras labai jau mane priziuri, globoja ir viska-viska daro ir labai lepina wub.gif
Atsakyti